مدارس عالی مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان راهاندازی میشود
حامد معصومی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان در حوزه مدارس مهارتی اظهار کرد: «مدارس مهارتی بحث فوقالعاده مهمی است. یعنی به جای اینکه نیرویی تربیت کنیم که پشتمیزنشین باشد، باید بتوانیم نیروی تحصیلکرده مهارتدیده تحویل جامعه دهیم تا در آینده بتواند به جز خودش برای سایر فارغالتحصیلان اشتغال پایدار ایجاد کند.»
وی با بیان اینکه مدارس مهارتی در واحد گلپایگان هنوز راهاندازی نشده است، اضافه کرد: «با توجه به ظرفیتی که کارگاهها و آزمایشگاهها ما دارند، امیدواریم مدارس مهارتی را راهاندازی کنیم. در حقیقت راهاندازی مدارس مهارتی جزء برنامههای سال 99 است.»
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان تصریح کرد: «در حوزه پژوهش نیز قصد داریم نظام موضوعات پایاننامههای خود را بر مبنای طرح پویش پیش ببریم و نکته دوم نیز راهاندازی مدارس مهارتی است.»
معصومی در بخش دیگری از گفتگوی خود با آنا با اشاره به دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان در حوزه پژوهشی عنوان کرد: «در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به پژوهشهای کاربردی تأکید شده و نقش دانشگاهیان در این زمینه جدی است، در واحد گلپایگان نیز متناسب با ظرفیتهای منطقه و تواناییهای اعضای هیئتعلمی برنامههایی را در حوزه پژوهش در نظر گرفتهایم.»
برگزاری دورههای کوتاهمدت تخصصی برونسازمانی در حوزه مکانیک
وی مطرح کرد: «سعی کردهایم با توجه به ظرفیتی که گلپایگان در حوزه صنایع مختلف و از جمله حوزه قطعهسازی خودرو دارد، تعامل خود را با این حوزه و قطعهسازها افزایش دهیم و در این راستا دورههایی را نیز برگزار خواهیم کرد.»
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان با بیان اینکه در گروه مکانیک دورههای کوتاهمدت تخصصی برونسازمانی را برگزار کردهایم، متذکر شد: «هدف از برگزاری این دورهها برآورده کردن نیاز صنایع مرتبط در زمینه مکانیک بود. ظرفیت دیگری که شهرستان گلپایگان و اساساً غرب استان اصفهان دارد، در حوزه صنایع غذایی است. برای نمونه این منطقه در تولید عسل سرآمد است.»
معصومی ادامه داد: «با همکاری گروه کشاورزی، طرح پژوهشی بروندانشگاهی را در این حوزه تعریف کردیم. به نوعی که روشهای تشخیصی حوزه عسل را ارتقا دهیم تا عسل باکیفیت و مرغوب در آزمایشگاهها قابل شناسایی باشد و تقلب در این حوزه به حداقل ممکن برسد.»
وی افزود: «با برگزاری منظم شوراهای پژوهشی خود سعی کردیم برنامهریزیهایی را برای ارتقای سطح پژوهش در واحد گلپایگان و منطقه و شهرستان داشته باشیم.»
تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی گلپایگان در حوزه پژوهشی
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان در پاسخ به این پرسش که در حوزه مجلات پژوهشی چه اقداماتی انجام دادهاید؟ به آنا گفت: «برای راهاندازی مجلات پژوهشی نیاز به هیئتعلمی با مرتبههای مشخصی اعم از استادتمام و دانشیار است، درحالی واحد گلپایگان یک واحد سطح سه است و تعداد و مرتبه اعضای هیئتعلمی به نحوی نیست که بتوانیم مجلات علمی پژوهشی راهاندازی کنیم.»
معصومی تأکید کرد: «به هر صورت مقالات متعددی را از اعضای هیئتعلمی در گروه کشاورزی، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران و حسابداری داشتیم که در مجلات علمی و پژوهشی و مجلات ISI مقالات آنها چاپ شده است.»
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه مقالات چاپ شده در مجلات ISI چه تأثیری در حوزه کشاورزی و صنعت داشته است؟ صرفاً برای ترفیع بوده یا از این مقالات در راستای حل مشکلات حوزههای صنعتی و کشاورزی و مشکلات دیگر که در سطح کشور وجود دارد، استفاده شده است؟ گفت: «به نکته بسیار مهمی اشاره کردید، بعضاً دیده میشود که این مقالات، سمت و سوی غیرکاربردی دارند؛ اما در واحد گلپایگان برای اینکه این اتفاق رخ ندهد، دستورالعملهای دانشگاه آزاد اسلامی را مدنظر قرار دادیم.»
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان تبیین کرد: «باید موضوعات پایاننامههای خود را به نحوی انتخاب کنیم که خروجی کارآمدی در عمل داشته و مقالاتی که خروجی این پژوهشها میشود، کاربردی باشد. در شورای پژوهشی نیز به این مسئله توجه ویژه داشتیم.»
معصومی یادآور شد: «به استادان گروههایی که مجری تحصیلات تکمیلی هستند، تأکید کردیم که حتماً مقالاتشان به نوعی باشد که چالشهای صنعت و کشاورزی منطقه را رفع کند و در نتیجه پایاننامههای خود را به این سمت سوق دادهایم و خروجی مقالات نیز در راستای رفع مشکلات صنعت بوده است.»
وی تشریح کرد: «در گروههای مکانیک، عمران و کشاورزی مجری دوره تحصیلات تکمیلی هستیم و پایاننامههایی در حال تدوین هستند؛ مقالات تدوین شده کاربردی است. در حقیقت طرح پویش را به عنوان الگوی خود در اجرای پایاننامهها و در نتیجه مقالاتی که خروجی آنها هستند، قرار دادهایم.»
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/