دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 فروردين 1399 - 17:00
جوان در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

افزایش جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی زابل

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل گفت: «افزایش جذب دانشجوی خارجی از افغانستان با توجه به مرزی‌بودن منطقه سیستان و توسعه و تقویت پردیس‌های دانشگاه از مهم‌ترین دستور کارها در سال جدید است.»
کد خبر : 474112
WhatsApp Image 2020-02-01 at 14.10.18.jpeg

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ اکثر رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل مهارتی و دارای بازار کار مناسب هستند و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه معمولاً جذب بازار کار می‌شوند.


افزایش 50 درصدی جذب دانشجو، راه‌اندازی مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت و راه‌اندازی مراکز دانشگاهی در مناطق مختلف سیستان از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در سال گذشته است.


در همین زمینه خبرنگار خبرگزاری آنا با حبیب‌الله جوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل گفتگویی درباره برنامه‌هاس سال جدید و دستاوردهای سال گذشته این دانشگاه انجام داده است که متن کامل آن را می‌خوانیم.


آنا: در سالی که پشت سر گذاشتیم مهم‌ترین عملکرد و دستاوردهای واحد متبوع‌تان (در حوزه‌های مختلف به‌ویژه پژوهش) چه بوده است؟


جوان: جذب دانشجو از کشور افغانستان یکی از دستاوردهای مهم این واحد دانشگاهی است و نخستین گروه این دانشجویان در مرحله اخذ ویزا هستند و به‌زودی به جمع دانشجویان واحد زابل ملحق می‌شوند.


رایزنی‌هایی نیز درباره طرح‌های برون‌دانشگاهی انجام شده است که به‌زودی تفاهم‌نامه پژوهشی با شرکت آب و فاضلاب روستایی استان سیستان و بلوچستان منعقد خواهد شد. نظم و انضباط اداری و آموزشی و افزایش کیفیت آموزشی نیز از دستاوردهای این واحد بوده است.


افزایش حدود 50 درصدی جذب دانشجو در مقایسه با سال گذشته (97) و راه‌اندازی مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت و مراکز دانشگاهی در مناطق مختلف سیستان از دیگر دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در سال 98 است.


آنا: پیرو طرح شعار «هر دانشجو، یک تخصص، یک مهارت» به‌عنوان شعار سال 98 دانشگاه آزاد اسلامی و تأکید بر انجام آن توسط واحدهای دانشگاهی، چه‌قدر در این زمینه موفق بوده و چه اقداماتی انجام داده و یا در دست اقدام دارید؟


جوان: هدایت تحصیلی دانشجویان به رشته‌های کاربردی که بازار کار بیشتری دارند و افزایش رشته‌های مهارتی این واحد به‌ویژه در پردیس‌های واحد زابل و راه‌اندازی مرکز آموزش‌های کوتاه‌مدت که در آن دوره‌های کوتاه‌مدت مهارتی به متقاضیان و دانشجویان ارائه می‌شود، از اقدامات موفقیت‌آمیز این دانشگاه در تحقق شهار هر دانشجو، یک تخصص، یک مهارت بوده است.


با توجه به اینکه بیشتر رشته‌های واحد بین‌الملل زابل مهارتی و دارای بازار کار مناسب است، فارغ‌التحصیلان این واحد دانشگاهی معمولاً جذب بازار کار می‌شوند.


راه‌اندازی 2 مدرسه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش


آنا: آیا در زمینه مدارس مهارتی مورد تأکید مسئولان عالی دانشگاه ورود کرده‌اید؟ اگر ورود کرده‌اید چه اقدامات و در چه زمینه‌ای انجام داده‌اید؟


جوان: در زمینه ایجاد مدارس مهارتی، حوزه معاونت سمای این واحد دانشگاهی اقدام به راه‌اندازی دو مدرسه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش و ایجاد مدرسه تربیت‌بدنی و ورزش کرده است و از امسال در این مدارس دانش‌آموز جذب خواهد کرد.


آنا: اهداف و دستور کارهای واحد متبوع شما در سال جدید در حوزه‌های مختلف چیست؟


جوان: افزایش جذب دانشجوی خارجی از کشور افغانستان با توجه به مرزی‌بودن منطقه سیستان، توسعه و تقویت پردیس‌های واحد زابل، گسترش رشته‌های تحصیلی، افزایش فعالیت‌های پژوهشی، افزایش کیفیت مدارس سما و استانداردسازی دانشگاه در زمینه‌های گوناگون با توجه به ورود در حوزه بین‌الملل از اهداف این دانشگاه در سال 99 است که امیدواریم بتوانیم همه این موارد را محقق کنیم.


آنا: فعالیت واحد متبوع شما در «طرح پایش» و ایجاد «سراهای نوآوری و فناوری» دانشگاه آزاد اسلامی به چه صورت بوده است؟


جوان: تلاش کرده‌ایم در حوزه پژوهش، دانشجویان و استادان به سمت حل مشکلات جامعه هدایت شوند و راه‌اندازی سراهای نوآوری و فناوری نیز در دستور کار است.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب