امدادرسانی دولت به اصلاحطلبان مهمتر است یا مردم گرفتار در برف؟
به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا، مدتی است که برف و بوران نقاط غربی و شمال غربی کشور را در بر گرفته و منجر به بروز برخی مشکلات برای هموطنان ساکن در این مناطق شده است.
ظاهراً قصه ناکارآمدی و ضعف مدیریتی دولت در مواقع ظهور بحرانهای طبیعی تمامی ندارد و با وجود اینکه احتمال بارندگی شدید در این مناطق از کشورمان میرفت، اما سازمان مدیریت بحران، فرمانداریها، استانداریها و هر نهادی که به دولت متصل هستند، گویا دوباره مانند سیل استان گلستان و خوزستان عافلگیر شدهاند.
به گفته بسیاری از مردم گرفتار در برف در بحران طبیعی غرب و شمال غرب کشور اگر ارتش، سایر نیروهای مسلح و نیز نیروهای جهادی پا به عرصه امدادرسانی نمیگذاشتند، معلوم نبود ساکنان این مناطق از کشورمان باید تا چه زمانی با راههای مسدود و سایر مشکلات ناشی از بارش سنگین برف دستوپنجه نرم میکردند.
دولت مشغول امدادرسانی انتخاباتی به اصلاحطلبان!
شکی در این نیست که برف و باران نعمت الهی است ولی دولت و سایر نهادهای وابسته به آن باید در این مواقع، از همه توان برای حل مشکلات استفاده کنند و تمام همّوغمشان باید مردم باشد نه چیز دیگری، اما گویا دولت به جای اینکه تمام فکر خود را در این مواقع سخت، متوجه امدادرسانی به مردم گرفتار در برف و بوران کند، در فکر امدادرسانی انتخاباتی به اصلاحطلبان است.
در مواقعی که رئیس جمهور باید، جویای نحوه امدادرسانی به مردم مناطق غرب و شمال غرب کشور باشد و در جلسات خود با اعضای هیئت دولت مدام آخرین گزارشها را در این خصوص درخواست کند یا نظارت مستقیم بر روند امدادرسانی داشته باشد، حمله به شورای نگهبان را در دستورکار قرار داده و در اظهاراتش از واژه انتصابات بهجای انتخابات استفاده میکند و به طور کلی ساختار شورای نگهبانی را که خود او توسط این نهاد تأیید صلاحیت شده، زیر سؤال میبرد.
مشکینی: دولت از رسیدگی به امور داخلی عاجز شده است
محمود عباسزاده مشکینی، عضو هیئت مدیره مجمع استانداران کشور در گفتگو با خبرنگار آنا، درباره علاقهمندی دولت در امدادرسانی به اصلاحطلبان در آستانه انتخابات به جای امدادرسانی به مناطق غرب و شمال غرب کشور اظهار میکند: دولت آقای روحانی از همان ابتدا در حوزه تصمیمسازیها و مدیریت استراتژیک با مشکل مواجه بود و نیز به دلیل فقدان تحلیل دقیق، از امور داخلی کشور غافل شده است.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت نهم و دولت دهم با بیان اینکه دولت متأسفانه انگیزه و ظرفیت کافی برای انجام کار در داخل کشور را ندارد، میگوید: این دولت ارتباط دقیق و منسجمی با مردم ندارد و ترجیح میدهد با تشدید فضای سیاستزده و نیز سیاسیکارانه کشور را اداره کند؛ پس در این شرایط وقتی بحرانی در کشور رخ میدهد، دستگاه اجرایی از مدیریت بحران عاجز میشود.
استاندار سابق ایلام معتقد است که دولت با ضعف مدیریت بحران در مواقع ضروری و اضطرار روبهروست و به علت وجود این ضعف درونی، به سمت فرافکنی روی آورده تا از ضعف مدیریتی در مواقع بحرانی فرار کند.
مشکینی، پیروزی اصلاحطلبان و موافقان دولت در انتخابات را یکی دیگر از اهداف حسن روحانی در ایجاد فرافکنی عنوان میکند و میافزاید: وقتی مردم، ضعف دولت در مدیریت بحران و امدادرسانی به مردم غرب و شمال غرب کشور را با چشمان خود مشاهده میکنند، نهتنها فریب بازیهای سیاسی دولت را نخواهند خورد، بلکه کاملاً از دولت و عملکرد او دلسرد میشوند؛ چون وقتی آنها احساس میکنند که دولت به جای افزایش تمام تمرکزش بر روی توسعه امدادرسانیها به سمت سیاسیکاری روی آورده، دیگر هیچ امیدی به دولت تدبیر نخواهند داشت.
تمام توان دولت؛ پیشکش به اصلاحطلبان
به گزارش آنا، رئیس جمهور به عنوان دومین مقام سیاسی و نخستین مقام اجرایی کشور باید ضمن اجرای صحیح قانون به عنصر وحدتبخش در کشور تبدیل شود و نیز کمک به حفظ استقلال قوا و کارآمدی دستگاههای نظارتی و حکومتی را در دستور قرار دهد و علاوه بر این موارد، آرامبخش فضای سیاسی و روانی جامعه و ضامن حفظ وحدت و یکپارچگی کشور باشد.
اظهارات روحانی علیه شورای نگهبان و جریانات سیاسی، بر خلاف شعارهای دولت تدبیر و امید است؛ چون اگر واقعاً دولت درصدد کاشتن بذر امید در میان مردم و جناحهای سایسی است، باید در مواقع سخت و بحرانی که طبیعت برای مناطق غرب و شمال غرب کشور رقم میزند، در کنار مردم حضور داشته و مدام جویای احوالات آنها باشد و از قدرت اجرایی و تأثیرگذاری خود در بسیج همگانی در راستای امدادرسانی به هموطنان گرفتار در برف بهره ببرد، نه اینکه موضوعات اصلی را رها کند و تمام توانش را بر روی امدادرسانی به اصلاحطلبان ورشکسته بگذارد.
انتهای پیام/4079/پ
انتهای پیام/