دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
علیرضا زرین‌دست در گفتگو با آنا:

هنرمند باید مرهم جامعه باشد؛ نه اینکه نمک بر زخم‌ها بپاشد/ خاصیت برگزاری هر فستیوالی در دنیا همین حواشی است+ فیلم

فیلمبردار سینمای ایران بیان کرد: هنرمندان ممکن است مشکلات شخصیتی هم داشته باشند اما در جشنواره فجر نباید فیلم فیلمساز را رها کرد و به نقد شخصیتش نشست.
کد خبر : 471127
زرین دست3.jpg

علیرضا زرین‌دست، فیلمبردار با سابقه سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا بیان کرد: صادقانه بگویم که نه‌تنها سینما، بلکه هر چیزی امروز سیاسی است. وقتی شرایط در جامعه کاملا سیاسی باشد، همه چیز هم رنگ آن را به خود می‌گیرد.


جشنواره فجر محل نقد فیلم است و نه نقد اشخاص


وی دباره واکنش‌های برخی هنرمندان نسبت به مسائل سیاسی نیز گفت: برخی مواقع هنرمند این نقش را دارد که مرهمی باشد بر شرایط سیاسی اما نه اینکه نمکی بپاشد بر زخم ایجاد شده. در عین اینکه هنرمند باید با اثرش حرف بزند.


فیلمبردار فیلم سینمایی «خون شد» در واکنش به حواشی ایجاد شده برای مسعود کیمیایی عنوان کرد: یادمان باشد جشنواره فیلم فجر نباید محلی باشد برای نقد افرادی که در سینما کار می‌کنند. رسالت این رویداد چیز دیگری است.


زرین‌دست توضیح داد: هنرمندان ممکن است مشکلات شخصیتی هم داشته باشند اما در جشنواره فجر نباید فیلم فیلمساز را رها کرد و به نقد شخصیتش نشست.


مسعود کیمیایی کار عجیبی که نکرده است


وی درباره کناره‌گیری مسعود کیمیایی از حضور در جشنواره فجر نیز گفت: آقای کیمیایی کار عجییبی نکرده؛ خصوصا اینکه فقط اعلام کرده بود که کارگردانی‌اش را داوری نکنند. بالاخره حق اوست که بخواهد قضاوت شود یا نشود. چیز عجیبی هم نیست وگرنه هیج جا نگفته است که فیلم را نمایش ندهند. اتفاقا همه بخش‌های دیگری را به داوری و رقابت فراخوانده بود.


علیرضا زرین‌دست با این حال یادآور شد: خاصیت برگزاری هر فستیوالی در دنیا همین حواشی است. هیچ جشنواره‌ای هم نمی‌تواند بدون حاشیه برگزار شود. شاید تمام لطف برگزاری اینها نیز همین است که حاشیه داشته باشد.


انتهای پیام /4143/


دانلود فایل صوتی

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب