شب خاطره «مادران انقلاب» با حضور بانوان راوی برگزار شد
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، شب خاطره مادران انقلاب، با هدف پاسداشت چهل و یکمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ولادت حضرت فاطمه (س) و روز مادر در مدرسه حضرت مریم (س) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، خانم دباغ با اشاره به دلاوریها و فداکاریهای مرضیه حدیدچی گفت: مادرم جدا از اینکه یک چریک بود، برای همه ما و بسیاری از فرزندان انقلاب مادر بود. اما تلاش میکرد هیچگاه حس مادرانه مانع از حرکت در مسیر خواستهای انقلابی و الهیاش نشود.
وی با اشاره به خاطره ای در سال 1345 افزود: سال 45 مادرم را به همراه دختر 14 ساله تازه عروسش دستگیر کردند. این بار سوم بود که مادرم را دستگیر میکردند، اما چون هیچگاه نتوانستند از او اعتراف بگیرند همشیرهام را هم بردند تا در حضور مادرم شکنجه کنند و از او اعتراف بگیرند.
این بانوی راوی ادامه داد: همه مادران میدانند که این شرایط چه انتخاب سختی است و حس مادرانه چقدر نیرومند و قوی است، اما در آن شرایط تنها چیزی که به فریاد مادرم رسید صوت دل انگیز قرآن هم سلولی مادرم بود که او را به صبر دعوت میکرد.
وی در ادامه گفت: به هر حال مادر است، جگرگوشهاش را طوری آوردند که نفسهای آخر را میکشید. اما آن صوت دل انگیز قرآن مادر را به سکوت و صبر فراخواند. مادرم میدانست که باید آن جا تنها یک چریک باشد.
این بانوی راوی افزود: من در یک خانواده مذهبی بزرگ شدم، جامعه مذهبی اصلاً بسته نیست اتفاقاً جامعهای فعال و پویاست.
وی توضیح داد: ما همه منتقدهای خوبی هستیم اما پیشنهاد دهندههای خوبی نیستیم. در این 50 سالی که از خداوند عمر گرفتم و در این خانواده دیندار زندگی کردم یاد گرفتم که هرچقدر از قرآن و نماز بیشتر فاصله بگیریم خطر بیشتر تهدیدمان میکند.
شما راویان روزهای تشییع باشکوه سردار سلیمانی خواهید بود
در ادامه این مراسم، مریم کاتبی راوی دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به سخنرانی پرداخت و گفت: صحبت از خانم دباغ به عنوان مادر انقلاب حال عجیبی به من داد چرا که زندگی این بانوی بزرگوار، سراسر فداکاری و دلاوری بود.
وی افزود: امروز و در این مراسم به یاد فداکاریهای مادرانه ایشان افتادم که اگر ایشان نبود، هزاران جوان ایرانی از بین میرفتند.
کاتبی ادامه داد: خانم دباغ عملیات پارتیزانی را به بسیاری از فرماندهان ما یاد میداد و دلاوریها و فداکاریهای ایشان به ویژه در همدان زبانزد و فراموش ناشدنی است.
این بانوی راوی اضافه کرد: 41 سال پیش در چنین روزی در خیابان انقلاب بودیم. خاطره آن روزها از ذهن ما پاک نمیشود. 21 بهمن 57 حکومت نظامی بود. گاردیها تیراندازی میکردند و فضای ترس ایجاد کرده بودند که همه را با تیر میزنند. هوا تاریک بود و صدای تیراندازی قطع نمی شد. اما 22 بهمن، صبح انقلاب دمید.
وی افزود: فردا همین روزهای شما خاطره میشود. ما فکر نمیکردیم خاطرات روزهای انقلاب و جنگ را بعدها برای دیگران بازگو کنیم. سالهای بعد از شما میپرسند که در زمان شهادت حاج قاسم سلیمانی کجا بودید و چه کردید.
کاتبی گفت: ما به ازای گروهکهای کومله و دموکرات، امروز همان داعش است. آنها حتی بدتر از داعش بودند. قساوت آنها تکرار نمیشود.
این بانوی راوی در خاتمه گفت: در دوره حکومت پیشین همه چیز انتصابی بود، کسی رای نمیداد و نظر مردم اهمیت نداشت، الان همه پسران و دختران ما در سرنوشت کشور سهیم هستند. باید از این فضا و شرایط استفاده کرد.
گفتنی است مراسم شب خاطره مادر انقلاب با اجرای نمایش قهرمان کیست به پایان رسید. در نمایش قهرمان کیست، قهرمانان از کتاب درسی بیرون میآمدند، به ایفای نقش میپرداختند و جلوههایی از قهرمانی را در هر دوران به نمایش میگذاشتند.
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/