دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 بهمن 1398 - 17:48
با برگزاری آیین گشایش در موزه ملی ایران؛

چهارمین جشنواره و نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی فجر آغاز به کار کرد

آیین گشایش چهارمین نمایشگاه و جشنواره صنایع‌دستی و هنرهای سنتی فجر با حضور معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و هنرمندان و صنعتگران صاحب آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه برگزار شد.
کد خبر : 469604
93692601-2494-4325-a552-ae34bfb109ce.jpg

به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، آیین گشایش چهارمین نمایشگاه و جشنواره صنایع‌دستی و هنرهای سنتی فجر با حضور معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و هنرمندان و صنعتگران صاحب آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه برگزار شد.


پویا محمودیان در حاشیه این مراسم گفت: این آیین گشایش با حضور صنعتگران و هنرمندانی که آثارشان در این نمایشگاه به نمایش گذارده شده است، برگزار شد.


وی با اشاره به اینکه رویداد جشنواره فجر صنایع‌دستی از رویدادهای فاخر این حوزه در سطح کشور است، گفت: با برگزاری چهارمین جشنواره صنایع‌دستی و هنرهای سنتی فجر، بر این باوریم که در حال رسیدن به پختگی لازم این‌گونه جشنواره‌ها هستیم.


معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه 400 اثر از همه 31 استان کشور به دبیرخانه برگزاری جشنواره رسیده است، گفت: با نظر هیئت‌ داوران، 250 اثر در معرض دید علاقه‌مندان قرارگرفته است و آثار برگزیده برای نمایش دارای معیارهای کیفیت، مرغوبیت، خلاقیت و نوآوری هستند.


وی افزود: در اختتامیه نمایشگاه که در روزهای پایانی دهه فجر برگزار خواهد شد،‌به برگزیدگان جشنواره «سرو ‌سیمین» این جشنواره اعطا خواهد شد.


محمودیان گفت: جشنواره فجر صنایع‌دستی فرصتی است تاآخرین دستاوردهای صنایع‌دستی کشور بی‌واسطه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گیرد.


وی افزود: حضور و نمایش هنرمندان و آثار جوانان و زنان حائز اهمیت است و در تلاشیم که صاحبان خلاق صنایع‌دستی را بدون واسطه در طول یک سال به هم پیوند داده و این آثار را به آن‌ها نمایش دهیم.


معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: تفاوت نمایشگاه امسال با نمایشگاه جشنواره سال گذشته این بوده است که این نمایشگاه از خانه هنرمندان ایران که در سه سال گذشته در آن برگزار می‌شد، به موزه ملی ایران که از نفیس‌ترین و فاخرترین مکان‌هایی است که در کشور ازلحاظ میراثی و تاریخی و ارزشی حائز اهمیت است منتقل‌شده است و دست‌ساخت‌های هنرمندان معاصر کشور را در کنار دست‌ساخت‌های کسانی که در قرن‌های گذشته در این کشور زندگی می‌کردند، به‌صورت نمادین به نمایش می‌گذاریم.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب