مردم به افرادی رأی دهند که در مجلس دنبال مطامع شخصی و حزبی نباشند
محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه توجه به جایگاه مجلس شورای اسلامی در قانون اساسی از ضروریات کشور است، اظهار کرد: قانون اساسی جایگاه مجلس را به عنوان قوه ناظر و قانونگذار برای توسعه و پیشرفت کشور در نظر گرفته است.
وی افزود: در آستانه انتخابات یازدهمین دوره مجلس و با توجه به شرایطی که کشور از بعد اقتصادی و امنیتی در آن قرار دارد، نیازمند آن هستیم که مجلسی مقتدر، انقلابی و با روحیه جهادی داشته باشیم و با توجه به حاکمیت مردم سالاری دینی در کشور، این انتخاب مهم توسط مردم رقم میخورد.
نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجالسی که در طول 10 دوره روی کار آمدند، با نوساناتی همراه بودند، گاه مجلسهای مقتدری داشتیم و گاه نیز با چالشهایی در مجلس روبهرو بودیم، بنابراین انتظارمان از مردم و کاندیداها این است بدانند زمانی کرسی قانونگذاری را تصرف میکنند که باید شجاعانه و دغدغهمند و براساس زیرساختها و شرایط اقتصادی کنونی، برای رفاه و معیشت مردم تصمیمهای شجاعانه و درست بگیرند.
حسینی با اشاره به اینکه مجلس باید در انتخاب افراد در رئوس دستگاههای اجرایی تعهد و توانمندی را مد نظر قرار دهد، گفت: نمایندگان باید همسو با هدایتهای مقام معظم رهبری حرکت کنند، امروز کشور برای عبور از بحرانهای به اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی به معنای واقعی نیازمند است.
وی با تصریح اینکه امیدوارم مجلس یازدهم جایگاه خود را متناسب با قانون اساسی و نیاز مردم تعریف و ایفای نقش کند، خاطرنشان کرد: مردم به افرادی رأی دهند که دنبال مطامع شخصی، حزبی، مالاندوزی و دنیا طلبی نباشند و هموغم، تخصص و تعهدشان را پای نظام و مرم بریزند.
نماینده مردم تفرش اضافه کرد: با دستمال کثیف نمیتوان میز را تمیز کرد، بنابراین افرادی با پیشینه مشخص، سلامت روحی و تجربه کافی به مجلس بیایند که بتوانند کمک مردم باشند.
حسینی با اشاره به تعیین کننده بودن حضور مردم در انتخابات اظهار کرد: از ملت بزرگ ایران توقع داریم با مشارکت در انتخابات و با اطلاعات کافی نامزدهای خود را با شاخصهای قانون اساسی و مقام معظم رهبری انتخاب کنند تا بتوانیم در آینده مجلسی مقتدر، انقلابی و جهادی داشته باشیم.
نماینده مردم تفرش در ملجس شورای اسلامی با اشاره به فاصله گرفتن برخی نمایندگان از وظایف نمایندگی گفت: تعداد چنین نمایندگانی در مجلس اندک است و نباید جزئی را به کل نسبت دهیم.
وی دلیل اینگونه انحرافها را تبیین نکردن جایگاه مجلس در میان مردم عنوان و بیان کرد: انتظاراتی که مردم در حوزههای انتخابیه از نمایندگان دارند و اینکه تنها پناهگاه مردم نمایندگان هستند، سبب میشود بسیاری از نیازهایی که باید توسط دستگاههای اجرایی و قضائی برآورده شود، مردم از نمایندگانشان مطالبه کنند.
حسینی اضافه کرد: وقتی نماینده دچار چالشهای مردمی و منطقهای میشود یقیناً جایگاه کلان خود را که میتواند با آن نقشهای اساسی در سیاستگذاری کلان ایفا کند، فراموش کرده و به سمت جزئی نگری میرود و زمانی که عملکرد نماینده به سمت مباحث کارکردی و عملیاتی سوق پیدا میکند، نمیتواند ثبات و استقلال خود را حفظ کند.
نماینده مردم تفرش در مجلس خاطرنشان کرد: البته هستند نمایندگانی که از جایگاه قدرت مجلس برای مطامع و مباحث شخصی بهره میگیرند و این آسیب در دورههای مختلف مجلس وجود داشته، اما عقیده دارم که اینها جزئی هستند که نباید به کل مجلس نسبت داده شوند.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/