مسئولان خلأ مالی عرصه پژوهش را برطرف کنند/ سبد پژوهشگران خالی از حمایت
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، سیدمحمد حسینی در شاخه پاتولوژیک رشته دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تحصیل کرده و از سال 1385 در این واحد دانشگاهی تدریس میکند.
صبح روز چهارشنبه 25 دی 98 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و با حضور مسئولان در هفت گروه آموزشی بین بیش از هزار و ۴۲۰ عضو هیئت علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از هفت استاد و پژوهشگر برتر تجلیل و قدردانی شد. در این مراسم از سیدمحمد حسینی استادیار گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم بهعنوان پژوهشگر برتر تجلیل شد.
این پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تقریباً 60 مقاله پژوهشی ISI و تعداد قابلتوجهی مقاله چاپ شده در کنگرهها و کنفرانسهای بینالمللی داخلی دارد.
2019 میلادی سال بسیار پرکاری برای حسینی در عرصه پژوهشی بود، بهطوریکه وی 11 مقاله ارائه کرد که عمده این مقالات ISI بود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی بابل در سال 2019 در مجموع 25 مقاله ISI ارائه کرده و این منهای مقالات علمی و پژوهشی است.
خبرنگار خبرگزاری آنا درباره شاخصهای موفقیت در عرصه پژوهش، موانع اصلی پیشروی پژوهشگران و جایگاه ایران در دنیا در عرصه پژوهشی گفتگویی با عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل انجام داده است.
حسینی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل ظرفیت بسیار بالایی در عرصه پژوهشی دارد، اظهار کرد: «محققان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی تلاش بسیاری دارند؛ اما در مقایسه با سایر دانشگاهها با خلأها و ضعفهایی مواجه هستیم.»
پرداخت گاه و بیگاه آیتمهای تشویقی مقاله به پژوهشگران
وی با بیان اینکه بهعنوان مثال ساعت تدریس ما بیشتر و مبالغ دریافتیمان کم است؛ اما این مسائل موجب نشده که خروجی خوبی نداشته باشیم، اضافه کرد: «دغدغه اصلی این است که مفهومی به نام گرانت (بودجه پژوهشی) برای استاد نداریم. بودجه پژوهشی چند سالی است که بهدلیل مشکلات مالی تقریباً از دور خارج شده است.»
این پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه آیتمهای تشویقی مقاله بهخوبی پرداخت نمیشود، بیان کرد: «درحالیکه این آیتمها باید با سرعت بیشتری پرداخت شود؛ اما با این وجود، پژوهشگران با تلاش و تکاپو دنبال ثابت کردن خودشان هستند.»
حسینی به جایگاه ایران در منطقه و دنیا در عرصه پژوهشی اشاره و مطرح کرد: «جایگاه ایران در دنیا ارتقا یافته است؛ چراکه استعداد ایرانی، استعدادی منحصربهفرد است.»
وی با بیان اینکه سبد پژوهشگران خالی از حمایت است، خاطرنشان کرد: «اگر مسئولان به جوانان بهای بیشتری بدهند و خلأهای مالی را برطرف کنند، میتوان در عرصه علم بهتر ظاهر شد.»
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/