دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 آبان 1394 - 10:14
مهر تا مهر با واحدهای دانشگاهی

ایجاد پژوهشکده معدن در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی بافق/ راه اندازی موزه منابع طبیعی و دبیرخانه دائمی تجلیل از مفاخر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بافق با توجه به طرح برداشت نمونه های زمین شناسی در محیط های آب، خاک و گیاه در شهرهای بهاباد و صدوق به عنوان طرح برتر در جشنواره فرهیختگان گفت: در این راستا ایجاد پژوهشکده معدن در دانشگاه آزد اسلامی بافق در دست پیگیری و انجام است.
کد خبر : 46710

فعالیت و عملکرد واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آن در سطح کشور در طرح ویژه ای با نام مهر تا مهر مورد بررسی و گفت وگوی خبرگزاری آنا با روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار می گیرد. در همین مسیر به دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق رفته و پای صحبت های دکتر حسینعلی لازمی رئیس این واحد نشستیم. شهرستان بافق در استان یزد در فاصله 120 کیلومتری از مرکز استان و در کنار معادن غنی از آهن و سرب و روی و کانیهای فلزی و غیر فلزی دیگر قرار گرفته است.


دانشگاه آزاد اسلامی از سال 71 فعالیت خود را در شهرستان بافق آغاز کرده و اکنون این واحد دانشگاهی با اشتغال به تحصیل بیش از 1600 دانشجو که اکثر آنان در 17 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند، به فعالیت خود ادامه می دهد.



انتخاب طرح دکتر علی اکبر دهقان زاده در جشنواره فرهیختگان


متن زیر حاصل گفتگوی خبرنگار خبرگزاری آنا با لازمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق است.


*مهمترین عملکرد و فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در یک سال گذشته چه بوده و آیا به اهداف خویش دست یافته اید؟


- در سالی که گذشت دانشگاه آزاد اسلامی بافق توانست در حوزه معاونت آموزشی با تصویب رشته های مورد نیاز در مقطع کارشناسی ارشد، زمینه جذب دانشجویان علاقه مند را در این خصوص فراهم آورد و با پذیرش اکثریت مربیان این واحد در مقطع دکتری و اشتغال به تحصیل آنها زمینه جذب هیات علمی را به میزان مورد تقاضا فراهم آوریم و رشد دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد را شاهد باشیم.


در حوزه معاونت پژوهشی با جدیت و تلاش همکاران هیات علمی و ارائه طرح های پژوهشی متعدد شاهد پذیرش و انتخاب طرح دکتر علی اکبر دهقان زاده با موضوع” برداشت نمونه های زمین شناسی در محیط های آب، خاک و گیاه در شهرستان های بهاباد و صدوق ” به عنوان طرح برتر در جشنواره فرهیختگان بودیم که در همین راستا ایجاد پژوهشکده معدن در دانشگاه آزد اسلامی بافق در دست پیگیری و انجام است که امیدواریم با ایجاد پژوهشکده معدن علاقه مندان و صنعتگران معدنی ارتباطی نزدیکتر و تعاملاتی سازنده تر با مراکز دانش بنیان داشته باشند.


در حوزه فرهنگی و با حضور دانشجویان؛ دهمین یادمان شهدای دانشجوی شهرستان و شهدای گمنام دانشگاه را در اردیبهشت امسال و همزمان با سالروز تدفین شهدای گمنام دانشگاه، برگزار کردیم که با استقبال و حضور شایسته مردم مواجه شد و همچنین مقدمات چاپ و نشر خاطرات امام جمعه محترم شهرستان را در دست انجام داریم که امیدواریم بتوانیم در مدت زمان کوتاهی اهالی فرهنگ و کتابخوان بتوانند از این خاطرات و دلنوشته های بزرگان بهرمند شوند. مرکز مطالعات آثار حضرت امام (ره) نیز در راستای ترویج و گسترش اندیشه های بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران ایحاد شده که امیدواریم با استقبال شایسته دانشجویان و اساتید فعالیت آن در این واحد دانشگاهی گسترش یابد.



مراسم تجلیل از مفاخر در واحد بافق


در حوزه امور مالی و صندوق رفاه نیز توانسته ایم ضمن جذب بودجه های لازم در ردیف های مختلف و عمل به بخشنامه های مصوب، رضایت خاطر دانشجویان را با پرداخت وام های مورد نیاز و تقسیط نمودن شهریه به دست آوریم.


* با توجه به اینکه سال تحصیلی جدید آغاز شده برای سال جدید چه برنامه های را در دست اقدام دارید؟


- همانگونه که قبلا اطلاع رسانی شده است دانشگاه آزاد اسلامی بافق در نظر دارد همایش ملی ژئوتکنیک را در اسفند جاری برگزار کند که مقدمات آن در حال انجام است و امیدواریم با حضور اندیشمندان و صاحب نظران این رشته علمی زمینه لازم برای استفاده علاقه مندان فراهم آید.


در همین راستا اولین آئین تجلیل از مفاخر و فرهیختگان شهرستان بافق را در مهر برگزار کردیم که با استقبال خوب و شایسته مواجه شد و ما را بر آن داشت که دبیرخانه دائمی تجلیل از مفاخر را در دانشگاه ایحاد کنیم.


در سال آینده بنا داریم به موازات برنامه های ابلاغی سازمان در راستای افزایش کیفیت برنامه های آموزشی و ایجاد شرکت های دانش بنیان گام های خوبی را برداریم و ضمن ارتقاء بخشیدن به فعالیت های پژوهشی زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان را فراهم آوریم.



در این مسیر مقدمات ایجاد موزه منابع طبیعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق شروع شده است که امیدواریم با همکاری و مساعدت ارگان ها و سازمانهای ذیربط زمینه ای فراهم شود که علاقه مندان به طبیعت بتوانند با گردآوری آثار و شواهد طبیعی در علوم گوناگون، زمینه ای را برای ایجاد و رشد علمی دانشجویان و دانش آموزان این منطقه فراهم آورند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب