آمادگی شبکه آموزش برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری المپیاد مهارت دانشجویی
مسعود احمدی افزادی در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا با اشاره به این که شبکه هفت سیما رویکرد خود را بر مبنای شعار «مردم، آموزش، مهارت» قرار داده است گفت: این رویکرد با تأکید رئیس محترم سازمان و مصوبه معاونت سیما و در نتیجه بررسیهای اتاق فکر شبکه دنبال میشود.
وی اظهار کرد: امروزه مهارت و مهارتآموزی یک دغدغه جدی برای نسل نوجوان، جوان و حتی بزرگسال ما است. دغدغه مهارتی یعنی این که جامعه امروز ما بتواند مهارت زیستی داشته باشد. تغییر مسیر شبکه از عنصر آموزش به سمت مهارت، یک اتفاق راهبردی محسوب میشود.
احمدی افزادی درباره مهارتهای مدنظر شبکه هفت سیما نیز گفت: تمام زندگی ما بر اساس مهارتها تعریف میشود؛ ما در ابتدا مخاطبان را شناسایی کردیم. مخاطبان ما جوانان، نوجوانان و در وهله بعد عامه مردم هستند. مهارتهای کسب و کار و توانمندیهای فردی که منجر به اشتغال و رونق تولید شود و پویایی و پایایی فرد در جامعه را پررنگ کند، مدنظر قرار گرفت.
شبکه هفت سیما رویکرد خود را بر مبنای شعار «مردم، آموزش، مهارت» قرار داده است
مدیر شبکه هفت سیما عنوان کرد: در چند عرصه شروع به کار کردیم. در عرصه فراملی سعی کردیم جوامع الگو را در حوزه مهارتمحوری را مدنظر قرار دهیم. جامعهای مثل ژاپن در شرق آسیا و یا جامعهای مثل آلمان در اروپا را مدنظر قرار دادیم و حتی جلساتی هم با مسئولان فرهنگی و حوزه کسب و کار آلمان که در تهران مستقر بودند داشتیم تا تبادل تجربه داشته باشیم.
وی افزود:در حوزه ملی ما دستگاههای متعددی را داریم که شاید مهمترین آنها سازمان فنی و حرفهای باشد که یک سازمان بسیار بزرگ و با تجهیزات قابل توجه است. بیش از 17 هزار آموزشگاه مهارتی و آموزشگاه آزاد در کشور ذیل سازمان فنی حرفهای فعالیت میکنند.
احمدی افزادی افزود: این تعداد یعنی یک جامعه مهارتمحور بالقوه؛ بنابراین با سازمان فنی و حرفهای دو مسئله را پیگیری کردیم. اول انعقاد یک تفاهمنامه ملی و دومین اقدام، برگزاری المپیک ملی مهارت بود. سابقات ملی مهارت را راهاندازی میکنیم تا جوانان ما انگیزهدار شوند. الان مسابقات مهارت ذیل سازمان فنی و حرفهای در حال انجام است که میتواند با کمک دانشگاهها تکمیل شده و یک فراخوان ملی باشد.
وی افزود: در همین راستا، رئیس سازمان صداوسیما در نامهای به معاون اول رئیس جمهور، پیشنهاد برگزاری مسابقات ملی مهارت را در سال 1399 با همراهی تمام سمنهای مهارتی و دستگاههای متولی دادند.ما همچنین با همکاری سازمان فنی و حرفهای مسابقات جهانی مهارت را دنبال کردیم. ما کشور مهارت ها هستیم. همان گونه که در قدیم هم بودیم. امسال تلویزیون مسابقات جهانی مهارت را که در کازان روسیه برگزار می شد، مفصل پوشش داد و ما هم حضور بچهها را پوشش دادیم. شبکه هفت محور این بحث مهارتی شد. پیشنهاد بعدی ما این بود که به موازات مسابقات جهانی مهارت که الان نزدیک به 70 سال است که در حال برگزاری است، مسابقات مهارت کشورهای اسلامی و بازار مهارت کشورهای اسلامی و کشورهای عضو اکو را راه اندازی کنیم.
در جلسه مشترک با معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، تقویت مهارتآموزی در مدارس سما و تبدیل شدن آن به دارالفنون بررسی شد
مدیر شبکه آموزش عنوان کرد: بنابراین در موضوع مهارت، ما یک نگاه ملی، یک نگاه در حوزه شبکه های سراسری و یک نگاه فراملی داریم.
وی در خصوص همکاری شبکه هفت سیما با دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: جلسه مفصلی با آقای بطحایی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی داشتیم. پیشنهاداتی مطرح شد و به ویژه روی ظرفیت مدارس سما و طرحهای خوبی که آقای بطحایی در این زمینه دارند صحبت کردیم.
احمدی افزادی گفت: بحث ظرفیت مدارس سما، از تجربیات بسیار خوبی است که دانشگاه آزاد اسلامی آن را پیگیری کرده است. در این جلسات برای این که این مدارس را به سمت مهارت آموزی و تبدیل شدن به دارالفنون سما سوق دهیم اعلام آمادگی کردیم؛ الان هم اعلام می کنیم که شبکه آموزش برای انتقال و انعکاس بحث مهارت در حوزه دانشجویان در دانشگاه آزاد آماده همکاری است.این آمادگی را داریم تا المپیاد مهارت دانشجویی را که سازمان با فنی و حرفهای شروع کردهایم، در یک همکاری سهگانه با شبکه آموزش، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان فنی و حرفهای انجام دهیم.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/