«دوازده نظریه درباره طبیعت بشر» به پله پنجم رسید
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، کتاب «دوازده نظریه درباره طبیعت بشر» با زیر عنوان «مکتب کنفوسیوس، آئین هندو، مکتب بودایی، افلاطون، ارسطو، یهودیت و مسیحیت، اسلام، کانت، مارکس، فروید، سارتر، نظریات داروینی»، اثر مشترک «لزلی استیونسن»، «دیوید ل.هابرمن» و «پیتر متیوز رایت» با ترجمه میثم محمدامینی توسط نشر نو به چاپ پنجم رسیده است.
این کتاب یکی از عناوین مجموعه «کتابخانه فلسفه زندگی» است که این ناشر چاپ میکند. نسخه اصلی این کتاب در سال ۲۰۱۲ چاپ شده و برای کسی نوشته شده که بهدنبال «فلسفه زندگی» است؛ یعنی میخواهد درکی از طبیعت بشر داشته باشد که او را در مسیر زندگی راهنمایی کند.
این کتاب ۱۲ فصل اصلی دارد که عناوینشان بهترتیب عبارت است از: مکتب کنفوسیوس: طریق حکماً، آئین هندو به روایت اوپانیشادها: جست و جوی معرفت غایی، بوداگرایی: در پی گامهای بودا، افلاطون: حاکمیت عقل، ارسطو: آرمان بهروزی بشر، کتاب مقدس: بشریت در رابطه با خدا، اسلام: تسلیم در برابر خدا، کانت: علت و دلیل اخلاق و مذهب، مارکس: پایه اقتصادی جوامع انسانی، فروید: اساس ناخودآگاه ذهن، سارتر: آزادی بنیادی، نظریات داروینی درباره طبیعت بشر.
چاپ پنجم کتاب «دوازده نظریه درباره طبیعت بشر» با ترجمه میثم محمدامینی، از سوی نشر نو در 560 صفحه با قیمت 78 هزار تومان به بازار نشر عرضه شده است.
انتهای پیام/۴۰۲۸/
انتهای پیام/