شرکتهای دانشبنیان اکوسیستم نوآوری را بر اقتصاد کشور تحمیل خواهند کرد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت در نشست روسای مراکز علمی و مدیران شرکتهای دانش بنیان و فناور استان اردبیل در سخنانی با اشاره به وضعیت کنونی اکوسیستم نوآوری در این استان گفت: آنچه در استان اردبیل به عنوان اکوسیستم نوآوری و فناوری دیده میشود، با تواناییها و استعدادهای استان نسبت منطقی ندارد لذا مسئولان استان باید بیشتر تلاش کنند اما این موضوع نافی مسئولیت ما نیست، بر همین اساس تلاش میکنیم آخرین دغدغه شرکتهای دانش بنیان تأمین مالی باشد.
وحدت افزود: نزدیک به ۴ سال پیش با شرکتهای دانش بنیان اردبیل دیدار داشتم. این اکوسیستم چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی در حد و اندازه امروز نبود و این نشاندهنده این است که دوستان تلاش کردهاند. باید به تسهیل مسیر جوانان در این اکوسیستم کمک کنیم تا در مسیر توسعه کشور حرکت کنند. در یک سال گذشته که فشارهای بینالمللی بسیاری بر کشور تحمیل شد، مسیر تقاضای تجهیزات و خدمات از شرکتهای دانش بنیان نیز بیشتر شده است، بنابراین باید فرصت ایجاد شده را غنیمت شماریم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به تغییر مسیر اقتصاد از سنتی به سمت اقتصاد نوآورانه تأکید کرد و گفت: مسیر اقتصاد سنتی نخواهد ماند و جوانان از استعدادها و ظرفیتهایی که در کشور وجود دارد استفاده خواهند کرد. شرکتهای دانشبنیان اکوسیستم نوآوری را بر اکوسیستم اقتصادی تحمیل خواهند کرد. البته مقاومتهایی وجود دارد که موجب کندی سرعت ما میشود، اما بر اساس شاخصها، میزان پیشرفت کل کشور در پنج سال گذشته قابلمقایسه با قبل نیست و شتاب بیشتر نیز خواهد شد. آمار ۴۶۰۰ شرکت دانش بنیان، نزدیک به ۳۰ صندوق پژوهش و فناوری و ۸ صندوق جسورانه بورسی نشان میدهد که اکوسیستم نوآوری و فناوری شتاب و رشد بیشتری خواهد داشت.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/