دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهر تا مهر با واحدهای دانشگاهی

ولیلو: سند زمین 8 هکتاری واحد مراغه به‌زودی اخذ می‌شود/ اتصال به ساها با 22 آزمایشگاه و 70 نوع خدمت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه با گرامیداشت سی‌امین سالروز تاسیس این واحد با درجه بسیار بزرگ گفت: واحد مراغه توانسته است نسبت به تاسیس مرکز رشد (نانوزیست فن‌آور) و ارسال طرح کسب و کار تاسیس شرکت دانش‌بنیان (جوجه اپی ژنتیک) اقدام کند و در آینده نزدیک شاهد کارآفرینی مناسب در منطقه خواهد بود.
کد خبر : 46162

دکتر محمدرضا ولیلو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، از زحمات و خدمات همه همکاران، استادان و هیات رئیسه واحد سپاسگزاری کرد و گفت: بی شک، همدلی و همراهی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه ریاست عالیه و ریاست استان در رشد و بالندگی این مجموعه بزرگ و تاثیرگذار علمی و فرهنگی در این خطه نقش اساسی ایفا کرده است.


ولیلو افزود: تعامل سازنده و مناسب با مسئولان شهرستان به ویژه امام جمعه، نماینده مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان، شهردار و شورای اسلامی شهر و سایر ادارات به طوری که همواره از منافع دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه دفاع کرده‌اند یکی از اهداف مهم سیاستگذاری این واحد بوده است.


وی بالابردن بستر آرامش برای استادان، دانشجویان و کارکنان برای فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، ایجاد هماهنگی بیشتر بین معاونین و هیات رییسه و اخذ گزارش عملکرد دوره‌ای را از عملکردهای این دانشگاه برشمرد.



رئیس واحد مراغه خاطرنشان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با نزدیک به 6 هزار دانشجو، 230 عضو هیات علمی و حق التدریس و 130 رشته تحصیلی در مقاطع مختلف اعم از دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی شهرستان مراغه محسوب می‌شود.


ولیلو تصویب 25 رشته کارشناسی ارشد و 4 رشته دکتری را در یک سال گذشته، از دستاوردهای مهم این واحد دانشگاهی برشمرد.


ولیلو: اکنون واحد مراغه با نزدیک به6 هزار دانشجو، 230 عضو هیات علمی و حق التدریس و 130 رشته تحصیلی در مقاطع مختلف اعم از دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی شهرستان مراغه محسوب می شود

این مسئول گفت: اصلاح هرم اعضای هیات علمی با تنظیم قرارداد بورسیه 4 نفر از استادان با مرتبه علمی مربی و ایجاد شرایط لازم برای بورسیه کردن 4 نفر دیگر و جذب 2 نفر با مرتبه استاد تمام و دانشیار و تهیه مقدمات لازم برای جذب 8 نفر دیگر با مرتبه استاد یاری در فراخوان اخیر و پیگیری تبدیل وضعیت 4 نفر از مربیان بورسیه به استادیاری و نیز ارتقاء نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به کل دانشجویان به 50 درصد که حدود 15 درصد بالاتر از برنامه مصوب 94 است از عمده اقدامات و دست آوردهای این واحد است.


وی تجهیز اکثر کلاس‌ها به وسایل کمک آموزشی، زیباسازی محوطه، دانشگاه و کلاس‌ها و راه‌اندازی یک دانشکده جدید را از دیگر فعالیت‌های این دانشگاه عنوان کرد.


ولیلو اقدامات فرهنگی و دانشجویی واحد مراغه را تصویب و اجرای 4 طرح ماندگار فرهنگی از جمله راه اندازی و پخش رادیو قرآن در ساعات فرهنگی، برگزاری همایش قرآن و علوم روز، میزبانی بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت سراسری در حوزه هنر و ادبیات دینی، برگزاری مسابقات قرآن و عترت به صورت سراسری بین دانشجویان، کارکنان و اساتید، کرسی های آزاد اندیشی، برگزاری اردوهای فرهنگی، سیاحتی- زیارتی و گردشگری برای دانشجویان غیربومی، برگزاری اردوهای راهیان نور، حمایت از فعالیت تشکل‌های دانشجویی، اساتید، کارکنان و هیات مذهبی، ارتقاء کیفیت غذای دانشجویی با نو سازی تجهیزات آشپزخانه واحد را اعطای تخفیفات و تسهیلات مالی دانشجویی و توسعه فضای مرکزی مشاوره برشمرد.



وی افزایش رضایتمندی کارکنان و تامین رفاه عمومی آنها را از اولویت های کاری خود دانسته افزود: در حوزه اداری و مالی تمرکز این واحد دانشگاهی بیشتر بر روی جلوگیری از افزایش کارمند، اخذ مجوزهای لازم برای تثبیت وضعیت کارکنان موجود، تشکیل مستمر کمیته های وامهای رفاهی و اداری برای رسیدگی به تقاضای همکاران، ایجاد انضباط مالی، کنترل و مدیریت هزینه جهت جلوگیری از زیان دهی، به کارگیری مدیریت مشارکتی در برگزاری مراسم با همکاران، جلوگیری از انحراف بودجه، برگزاری مستمر کمیسیون معاملات، فراهم نمودن بستر کارآفرینی جدید با فعالیت‌های اقتصادی و رویکرد دانش بنیان، پرورش مرغ گوشتی بدون آنتی بیوتیک سالم در مجتمع مرغداری واحد و توزیع در بین همکاران و استفاده در غذاخوری دانشگاه بوده است.


ولیلو با تاکید بر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر تقویت مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: در این راستا واحد مراغه توانسته است نسبت به تاسیس مرکز رشد (نانوزیست فن آور) و ارسال طرح کسب و کــار تاسیس شرکت دانش‌بنیان (جوجه اپی ژنتیک) اقدام کند که در آینده نزدیک شاهد کارآفرینی مناسب در منطقه خواهد بود.


وی ادامه داد: امضای چندین تفاهم‌نامه با کانون وکلا، نظام مهندسی، انجمن‌های علمی و سایر ارگان‌ها، راه‌اندازی سیستم وای- فای در کل مجتمع دانشگاه، جذب بودجه از طریق طرح‌های پژوهشی برون دانشگاهی، راه‌اندازی و اتصال به ساها با 22 آزمایشگاه و 70 نوع ارائه خدمات، اقدام به امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های داخلی و خارج از کشور، اقدام به توسعه مجلات علمی پژوهشی، برگزاری 3 همایش ملی در یک سال و برگزاری کارگاه‌های کوتاه مدت برای حدود 200 نفر از ادارات مختلف با رویکرد درآمدزایی، از جمله اقدامات شاخص حوزه پژوهش است.


این مسئول تصریح کرد: با گسترش رشته‌های تحصیلی مرکز فرهنگی- آموزشی سما و تصویب 10 رشته جدید و فعالیت 7 مدرسه در مقاطع مختلف تحصیلی با بیش از هزار نفر دانش‌آموز، این مرکز از درجه کوچک به متوسط ارتقاء یافته است.



رئیس واحد مراغه، تکمیل ساختمان مسجد بزرگ فاطمه زهرا(س) با معماری ایرانی- اسلامی را از فعالیت‌های مهم این واحد برشمرد که با تکمیل این مسجد بزرگ اکنون تعداد بی شماری از دانشجویان علاقه‌مند در تمامی زمینه های فرهنگی و هنری در این مجموعه به فعالیت مشغول هستند.


وی در حوزه عمرانی با توجه به رفع موانع حقوقی موجود در روند تملک اراضی بلاتکلیف دانشگاه، مژده داد که بزودی سند شش دانگ زمین 8 هکتاری این واحد که به صورت مشاعی با یکی از ارگان‌ها در حال رسیدگی بود، اخذ می‌شود.


رئیس واحد مراغه، زیباسازی محوطه و ساختمان‌ها و رنگ آمیزی همه دانشکده‌ها، رسیدگی به تعمیرات اساسی آنها و اقدام اساسی برای تعمیرات ساختمان قدیمی و تبدیل قسمتی از آن ساختمان به باشگاه ورزشی برای دانشجویان، همکاران و استادان را از دیگر فعالیت‌های عمرانی واحد برشمرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب