دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ستاره اسکندری:

«دندون طلا» را عاشقانه دوست دارم

ستاره اسکندری گفت: «من «دندون طلا» را عاشقانه دوست دارم، زیرا خاستگاهش فرهنگ خودمان و وام گرفته از فردوسی تا فرهنگی است که پدر و مادرهای ما و نسل‌های گذشته‌مان در آن زندگی کرده‌اند.»
کد خبر : 45926

ستاره اسکندری که بعد از 15 سال دوباره نقش نیره را در «دندون طلا»ی داوود میرباقری ایفا کرده است در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا در مورد نقشش گفت: «من همان نقشی را که در تئاتر «دندون طلا» به عنوان نیره بازی کرده بودم، در این سریال نیز ایفا کرده ام و طبیعتا فکر می‌کنم حالا بعد از 15-16 سال با یک تجربه بیشتری این نقش را بازی کردم و امیدوارم که تفاوت میان بازی 15 سال پیش و الانم برای تماشاچی که در آن زمان کار را دیده است، مشهود باشد.»


وی ادامه داد: «خوشحالم که این کار با استقبال روبه‌رو شده؛ زیرا به اعتقاد من، ما یک حلقه گمشده کم داریم. یک فرهنگ دهه چهلی و موسیقی مطربی. اینها چیزهایی است که تکرار نمی‌شوند و متاسفانه کاملا از بین رفته‌اند. موسیقی که برگرفته از کوچه و بازار است و اعتراض دارد، مثل فرهنگ سیاه بازی که شیوه نمایشی اعتراضی برخاسته از فرهنگ خودمان است.»


اسکندری اظهار کرد: «من «دندون طلا» را عاشقانه دوست دارم، زیرا خاستگاهش فرهنگ خودمان و وام گرفته از فردوسی تا فرهنگی است که پدر و مادرهای ما و نسل‌های گذشته‌مان در آن زندگی کرده‌اند و من فکر می‌کنم چیزی که از دل فرهنگ خودمان برخیزد لاجرم بر دل مردم می‌نشیند.»


وی همچنین در مورد برقراری ارتباط و جذب مخاطبان نسل جدید گفت: «امیدوارم که نسل جدید هم از این کار خوششان آمده باشد. یکی از مشکلات نسل جدید و نسل ما این است که تاریخ‌مان را خوب بلد نیستیم. من امیدوارم این کار به شناخت نوع فرهنگی که ما از آن بیرون آمده و الان به اینجا رسیده‌ایم، کمک کند.»


بازیگر نقش نیره «دندون طلا» در مورد تجربه دوباره کار با حال و هوایی جدید، گفت: «من واقعا از تکرار این تجربه لذت بردم، چون هر وقت که در طول این سال‌ها صحبت از «دندون طلا» می‌شد، خاطراتی را برای من تداعی می‌کرد و خودم را در آن خاطرات مرور می‌کردم. هیچ وقت فکر نمی‌کردم دوباره بتوانم آن حس و حال را تجربه کنم و این تکرار تجربه واقعا به جانم نشست.


وی تاکید کرد: «این تکرار را خیلی دوست داشتم به دلیل اینکه تمام آن کمبودی را که احساس می‌کردم ممکن است در تئاتر وجود داشته در اینجا جبران شد و خیلی خوشحالم که این کار در تاریخ ثبت شد.»



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب