کاهش ۷۰ درصدی دردهای مزمن در کلینیکهای چند تخصصی درد/ چه دردهایی باید اورژانسی بررسی شود؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حسن محمدی، فلوشیپ کنترل و درمان درد درباره موضوع درد و راهکارهای درمانی گفت: مهمترین علت مراجعه مردم به مراکز پزشکی در سراسر دنیا درد است که در میان دردها، کمردرد و سردرد جزء شایعترین موارد به شمار میرود.
وی افزود: درد به طور کلی به دو دسته حاد و مزمن تقسیم میشود و در صورتی که درد بیش از ۳ تا ۶ ماه طول بکشد آن را مزمن میگوییم و ما میتوانیم در کلینیک درد چند تخصصی با استفاده از تخصصهای مختلف به بیماران دارای درد مزمن کمک موثری را انجام دهیم.
این فلوشیپ کنترل و درمان درد ادامه داد: دارودرمانی، درمان بلوک عصبی، اوزون تراپی، ارتوکینتراپی، جراحی بسته دیسک با استفاده از ژل و لیزر از جمله راهکارهایی است که برای درمان دردهای مزمن در کلینیکهای چند تخصصی درد مورد استفاده قرار میگیرد.
محمدی با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به سرطان از دردهای مزمن رنج میبرند، گفت: در کلینیکهای چند تخصصی درد میتوان کمکهای مهمی را جهت بهبود کیفیت زندگی این بیماران از طریق کاهش دردهای ناشی از بیماری سرطان انجام داد.
وی با بیان اینکه از طریق اقدامات موثر در کلینیکهای تخصصی درد، ۶۵ تا ۷۰ درصد میتوان در جهت کاهش درد بیماران گرفتار دردهای مزمن اقدام کرد، گفت: البته در صورتی که درد از نوع حاد و ناگهانی باشد باید نسبت به درمان آن بلافاصله و اورژانسی اقدام کرد به طور مثال درد ناگهانی در سر، شکم، چشم و قفسه سینه نیاز به بررسیهای اورژانسی دارد چرا که میتواند هر یک از این موارد عواقب ناگواری را برای بیمار به همراه داشته باشد.
این فلوشیپ کنترل و درمان درد اظهار کرد: دردهای مزمنی که شب هنگام بروز یابد و به ویژه همراه تب، کاهش وزن و بیحسی و کاهش قدرت عضلات باشد نیاز به بررسیهای ویژه دارد چرا که این نوع درد نیز جزء دردهای خطرناک محسوب میشود.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/