تخریب فراکسیون امید از درون جریان اصلاحات امری بیسابقه بود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری انا، محمدرضا عارف در نشست مشترک شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با هیئت رئیسه این فراکسیون با اظهار خشنودی از برگزاری این جلسه بر ضرورت تداوم اینگونه جلسات برای هم اندیشی و همفکری در درون خانواده اصلاحات تأکید کرد و گفت: بهتر بود جلسات همفکری بین فراکسیون امید و نهادهای اصلاح طلبی همچون شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بیشتر برگزار می شد تا از نظرات و پیشنهادهای همفکرانمان بهتر استفاده می کردیم.
وی افزود: برخی دوستان اصلاح طلب به جای تعامل و همفکری در جلسات، در فضای مجازی و رسانه ها مطالب خود را مطرح میکنند که مطمئنا این روش وحدت و یگپارچگی جریان اصلاح طلب را تحت الشعاع قرار میدهد.
رئیس فراکسیون امید مجلس فراکسیون متبوع خود را منشعب از لیست امید در جریان انتخابات مجلس دانست و گفت: تشکیل لیست امید بر اساس رویکرد ائتلافی و راهبرد سلبی یعنی ائتلاف با حامیان دولت و آن هم ائتلاف با حزب اعتدال و توسعه صورت گرفت تا در مجلس دهم افراد تند و افراطی حضور پیدا نکنند.
وی ادامه داد: در مجلس دهم به دنبال تشکیل فراکسیونی با نام فراکسیون اصلاحات بودیم اما برخی پیشنهاد نام امید را برای فراکسیون مطرح کردند که در نهایت نام امید برای فراکسیون انتخاب شد. در اولین جلسه مجمع عمومی فراکسیون امید که در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد عده ای زیرکانه تعداد اعضای جلسه را به صورت انحرافی و برای اینکه مبنایی شود برای وزن این فراکسیون مطرح کردند و همان عدد هم بعدها مبنایی برای متهم کردن فراکسیون امید به ناکارآمدی شد در حالی که ما در مجلس اکثریت نبودیم.
عارف با برشمردن راهبردهای 3گانه فراکسیون امید گفت: حفظ و ارتقای سرمایه اجتماعی فراکسیون امید، اعتقاد جدی به خِرد جمعی و پایندی به شعار امید و آرامش از راهبردهای فراکسیون امید بود که از زمان تشکیل مجلس دهم تاکنون تلاش کردیم بر اساس این 3 راهبرد فعالیت کنیم.
وی با بیان اینکه در فراکسیون امید هیچ کس برای خود حق ویژه قائل نیست، تصریح کرد: یکی از موفقیتهای فراکسیون امید انسجام خوب است، اگرچه همواره با عضوگیری از فراکسیون امید تلاش شد در بین ما شکاف ایجاد کنند اما موفق نشدند.
عارف با بیان اینکه جهتگیری فراکسیون امید، نتیجه گرایی است، به تعداد جلسات ارکان مختلف فراکسیون امید اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار موجود یکی از منظم ترین فراکسیون های مجالس دهگانه از حیث برگزاری منظم ارکان مختلف اعم از هیئت رئیسه، شورای مرکزی و مجمع عمومی، فراکسیون امید است و تاکنون 305 جلسه ارکان مختلف فراکسیون امید برگزار شده است.
وی با اشاره به تاثیرگذاری اعضای فراکسیون امید در شوراهای تخصصی از جمله شورای نظارت بر انتخابات شوراها،کمیسیون ماده 10 احزاب، هیئت نظارت بر مطبوعات و شورای پول و اعتبار، خاطرنشان کرد: در طرحها و لوایح مهم تصمیمات فراکسیون عمدتا نتیجه بخش بود مانند طرح عفو عمومی، طرح کاهش مجازات اعدام متهمان قاچاقچان مواد مخدر، طرح کاهش محکومیت مجازات حبس تعزیری، اصلاح قانون جرم سیاسی، تشدید مجازات اسیدپاشی، اخذ تابعیت ایرانی برای فرزندان حاصل از مادر ایرانی و پدر خارجی و همینطور طرح تشکیل اجتماعات اعتراضی.
رئیس فراکسیون امید همچنین عدم تعامل و ارتباط نزدیک نخبگان و احزاب اصلاح طلب با فراکسیون امید را یکی از مهمترین چالشهای این فراکسیون دانست و تاکید کرد: تخریب و تضعیف فراکسیون امید و اعضای این فراکسیون، آن هم از درون جریان اصلاحات امری بی سابقه بوده است که امیدوارم این تخریبها هدفمند و با انگیزههای شخصی نبوده باشد.
انتهای پیام/4082/
انتهای پیام/