دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آذر 1398 - 15:45
هفته پژوهش 8/ مدیر پژوهش پژوهشگاه تربیت‌بدنی خبر داد؛

انجام 21 طرح پژوهشی مرتبط با صنعت در 6 ماه نخست سال جاری

مدیر پژوهش پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی با بیان اینکه انجام طرح‌های مرتبط با صنعت در دستور کار این پژوهشگاه است، گفت: در همین راستا در 21 طرح پژوهشی در ارتباط با صنعت و سازمان‌های مختلف در شش‌ماهه نخست سال جاری به تصویب رسیده است.
کد خبر : 449095
ae596486-08b9-447e-8175-1d0c728e2447.jpg

محمدحسین قربانی در گفتگو با خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه 21 طرح پژوهشی در ارتباط با صنعت و سازمان‌های مختلف در شش‌ماهه نخست سال‌جاری به تصویب رسیده است، اظهار کرد: رسالت پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی ارتباط با صنعت، رفع نیازهای جامعه و انجام اقدامات مناسب است.


وی با تأکید بر اینکه فعالیت‌های این پژوهشگاه نیاز محور است، افزود: 6 طرح پژوهشی با محوریت ورزش کودکان و زنان باردار توسط اعضای هیئت‌علمی پژوهشگاه در حال انجام است. همچنین دو طرح به سفارش وزارت ورزش و جوانان تصویب و توسط اعضای هیئت‌علمی پژوهشگاه در حال اجرا است.




بیشتر بخوانید:


همکاری دانشگاه آزاد با هلدینگ‌های بزرگ برای ایجاد شتاب‌دهنده‌ها




مدیر پژوهش و تحقیقات کاربردی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی عنوان کرد: با توجه به نقش مهم تاریخ ورزش کشور چهار طرح پژوهشی در حیطه تاریخ شفاهی فوتبال، کشتی، مطبوعات و ورزش زنان به سفارش کمیته ملی المپیک با همکاری اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها و خبرگان برجسته در رشته‌های موردِ نظر به تأیید رسیده است. 


این عضو هیأت علمی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در خصوص جای خالی گروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش علوم ورزشی گفت: در پاسخ به این نیاز، یک طرح پژوهشی و برای رفع نیاز سازمان بهزیستی کشور نیز یک طرح به تصویب رسیده است.


قربانی با بیان اینکه پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی 20 سال دارای سابقه است، اذعان کرد: این پژوهشگاه به‌عنوان قطب فعالیت‌های پژوهشی حوزه ورزش در کشور، تلاش‌های گسترده‌ای را برای انجام پژوهش در تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و انتقال‌یافته‌های نوین علمی به جامعه تخصصی و عمومی ورزش کشور انجام داده است.


وی در خصوص بودجه طرح‌های انجام‌شده در پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی توضیح داد: درمجموع بیش از 80 درصد بودجه این طرح‌ها از اعتبارات خارج از پژوهشگاه تأمین می‌شود و این سیاست در راستای کاهش هزینه‌ها، جلب مشارکت سازمان‌های بیرونی و عدم وابستگی به بودجه دولتی انجام‌شده است.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب