دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 آذر 1398 - 22:11
آیت‌الله کعبی:

ظرفیت‌های اساتید دانشگاه برای رشد و تعالی انقلاب به‌کار گرفته شود

نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر به ظرفیت‌های انقلاب و برنامه‌های دشمن نگاه شود باید اولویت‌های راهبردی هفت‌گانه که در بیانیه گام دوم ترسیم شده شناخته شود لذا اساتید دانشگاه باید ظرفیت‌های خودشان را برای رشد و تعالی انقلاب به میدان بیاورند.
کد خبر : 448994

به گزارش خبرگزاری آنا از اصفهان، آیت‌الله کعبی در نشست تخصصی بیانیه گام دوم انقلاب در جمع بسیج اساتید استان اصفهان در محل دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: از اینکه مشاهده می‌شود بسیج اساتید همت کرده و موضوع مهم بیانیه گام دوم را در دستور کار قرار داده‌اند باعث مسرت و خوشحالی فراوان است.


نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: بیانیه گام دوم نیاز به هم‌اندیشی داشته تا دستاوردهای آن بتواند در حیطه مسائل انقلاب قدم‌های مهمی بردارد.


وی اشاره کرد: این بیانیه جز اسناد بالادستی انقلاب اسلامی بوده و با توجه به تجربه چهل‌ساله انقلاب اسلامی بر پایه شناخت جامعی که از اسلام ناب و آموزه‌های مکتب اهل‌بیت و شناخت و نگاه به آسیب‌ها و تهدیدها و فرصت‌ها و چالش‌های انقلاب اسلامی این بیانیه تبیین شد.


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: بیانیه گام دوم برخوردار از یک عمق تئوری و نظری بوده که بر پایه شالوده‌ای از نظرات تنظیم‌شده که رهبری هم آن را دریافت کرده‌اند و نیز در جلسات خصوصی به آن اذعان فرموده‌اند که من برای این بیانیه زحمت‌کشیده‌ام و تمایل دارم که علما در رابطه با این بیانیه نقش‌آفرین باشند بردارند.


کعبی اشاره کرد: در کنار قانون اساسی که به مصوب یک میثاق ملی و یا چشم‌انداز بیست‌ساله با هویت اسلامی انقلابی و در کنار الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت به نظر بیانیه گام دوم یک سند تئوریک مهمی است که آینده مهمی دارد که می‌تواند مبنایی باشد برای برنامه‌های آتی و شناخت تدبیرها و سیره رهبری در اداره کشور و اینکه چه باید کرد هم در آن وجود دارد.


نماینده مجلس خبرگان رهبری اذعان کرد: اگر بخواهیم تحلیلی برای انقلاب اسلامی ارائه کرد باید گفت انقلاب اسلامی از منظر امام و رهبری یک انقلاب توحیدی با مقیاس جهانی بوده که بر اساس روش انبیا شروع شد و هدف این انقلاب در نهایت ایجاد تمدن نوین اسلامی و بسترسازی برای منجی عالم بشیرت و اصلاح جهانی است.


کعبی عنوان کرد: انقلاب اسلامی نه بر اساس لیبرالیسم بلکه طرح جدیدی برای اداره انسان در جهان معاصر و دست‌مایه اصلی اسلام و مکتب اهل‌بیت است.


وی گفت: زمانی که انقلاب اسلامی شروع شد صحبت آن بود که تئوری‌ها شکل گیرد و بر این اساس اعتمادبه‌نفس در ملت ایران این انقلاب را پیروز کرد که نیاز است در اندیشه بلند انقلاب اسلامی با گام‌های استوار به‌پیش برویم.


این استاد حوزه و دانشگاه اذعان کرد: انقلاب ما باید با رنسانس در اروپا مقایسه شود. با این تفاوت که رنسانس بر اساس سکولاریسم اتفاق افتاد اما انقلاب اسلامی ما تمدن ساز و از جنس انقلاب انبیا بود و با رهبری امام راحل و هدایت‌های ولی‌فقیه و مقام معظم رهبری و حضور گسترده مردم، حکومتی مبنی بر حیات طیبه، مادی و معنوی شکل گرفت.


وی افزود: این انقلاب بر پایه پایان بخشی سیطره هیمنه سکولاریسم است و مبتنی بر تلفیق علم و ایمان در کنار مقاومت همه‌جانبه است که می‌تواند تمدن ساز باشد.


عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به لزوم تدوین، منشور جامع انقلاب اسلامی گفت: انقلاب ما یک انقلابی ایدئولوژیک است و باید نو به نو تولید محتوا کند و یکی از راه‌های آن تدوین منشور جامع انقلاب اسلامی در 4 دهه با تبیین افق‌های آینده است.


وی خاطرنشان کرد: ما آموزه‌هایی داشتیم که با آن انقلاب کردیم و شهید مطهری و شهید بهشتی و شاگردان آن‌ها مروج آن بودند اما بعد از 4 دهه این آموزه‌ها باید بازتولید شود و در قالب منشور جامع اسلام ناب باید به دنیا عرضه کنیم.


آیت‌الله کعبی تصریح کرد: انقلاب اسلامی نه یک انقلاب ملی و یک عرصه‌ای است بلکه انقلابی برای تحقق حاکمیت اسلام در برابر جاهلیت مدرن و پیچیده عصر حاضر است.


وی ظرفیت انقلاب را دارای ظرفیت تمدن سازی دانست و افزود: همان‌گونه که در صدر اسلام نهضت رسول‌الله (ص) چنین تمدنی را شکل دادند لذا در آن بر خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی بر پایه معارف اسلام ناب محمدی تأکید شده است.


آیت‌الله کعبی تصریح کرد: اگر به ظرفیت‌های انقلاب و برنامه‌های دشمن نگاه شود باید اولویت‌های راهبردی هفت‌گانه که در بیانیه گام دوم ترسیم شده شناخته شود لذا اساتید دانشگاه باید ظرفیت‌های خودشان را برای رشد و تعالی انقلاب به میدان بیاورند.


وی با اشاره به این مطلب که همه اولویت‌های مورد انتظار رهبر معظم انقلاب در قالب برنامه عملیاتی، قابل تحقق است افزود: می‌توان در چهل سال آینده با شتاب بیشتر به اهداف انقلاب همچون تمدن سازی و بسترسازی برای ظهور منجی عالم بشریت نزدیک شویم.


این استاد حوزه و دانشگاه در پایان گفت: برای اینکه دولت اسلامی داشته باشیم به منابع انسانی نیاز داریم که متعهد به اخلاق باشند که از ابزار قدرت در اسلام استفاده کنند و برای تحقق آن زایش فکری نیاز بوده که تحت عنوان جنبش نرم‌افزاری از آن یاد می‌شود از این رو فتح مرزهای دانش در مقابل پیشرفت مادی است که با تلفیق علم وایمان پیش خواهد رفت.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب