دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 آذر 1398 - 11:30

ماجرای سوزاندن معترضان ماهشهری چه بود؟

اقدامات خرابکارانه اغتشاشگران در شهرستان ماهشهر و بسته شدن جاده ماهشهر- جم ، به روش مسلحانه حواشی بسیاری در رسانه ها از جمله خبر سوزاندن معترضان را در پی داشته است.
کد خبر : 448140
1575269402..jpg

به گزارش گروه رسانه‌های‌دیگر خبرگزاری آنا، هرچند رسانه‌های معاند با گزارش‌های غیرواقعی سعی دارند برخورد با معترضات را پررنگ جلوه دهند، اما از اقدامات خرابکارانه اغتشاشگران و خساراتی که به شهر‌ها وارد کردند هیچ اخباری مخابره نمی‌کنند.


همچنانکه رحمانی‌فضلی، وزیر کشور در گفت‌وگویی تلویزیونی اعلام کرد که اغتشاشگران به مدت چند ساعت جاده ماهشهر به بندر امام را بسته بودند. برخی رسانه‌ها نیز گزارش دادند: جاده ماهشهر- جم که دو استان خوزستان و بوشهر را به هم متصل می‌کند، چهار روز به روش مسلحانه بسته شده بود. برای بررسی بیشتر وضعیت این منطقه، به سراغ علی گلمرادی، نماینده ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس رفتیم. در ادامه مشروح این گفتگو را می‌خوانید.



حوادث در ماهشهر در بیان رسانه‌های معاند


یک موج‌سواری در ماهشهر اتفاق افتاد. خوزستان قلب تپنده کشور است. مردم سراسر استان خوزستان خود را در دفاع مقدس به خوبی اثبات کردند که عرق نظام و کشور را دارند و برای ارزش‌های نظام، ارزش قائل هستند. به‌خاطر شرایط خاصی که بر خوزستان به‌واسطه فعالیت مراکز صنعتی و اقتصادی مختلف حاکم است، به همین دلیل بیش از سایر نقاط کشور مورد توجه بدخواهان نظام بود؛ در این میان ماهشهر بیشتر مورد بهره‌برداری قرار گرفت. درباره بحث جنگ نرم و عواقب آن، بار دیگر شایعاتی درباره ماهشهر مطرح می‌شود که مشغول بدبین کردن مردم ایران و مردم این منطقه نسبت به نظام و انقلاب هستند. ما صحبت‌های آن‌ها را به شدت محکوم می‌کنیم، چون معتقدیم اظهارات آن‌ها، از سر دلسوزی نیست. ما معتقدیم که یکی از عوامل ایجادکننده مشکلات مردم ایران، همین عوامل خارجی هستند. دشمنان خودشان صراحتاً اذعان کرده‌اند که تحریم‌ها را اعمال می‌کنیم تا کمر انقلاب خم شود. اگر آن‌ها واقعاً دلسوز مردم ایران هستند، نباید با تحریم‌های ناشایست و غیراخلاقی خود، برای مردم ایران مشکل ایجاد کنند.


بسته شدن جاده بندرامام به ماهشهر


تقریباً به مدت ۴۸‌ساعت در این مسیر اخلال ایجاد شد. این اخلال هدفمند بود، چون بخشی از ثروت و درآمد‌های کشور در همین منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرامام قرار دارد. با تدابیری امنیتی که اندیشیده شد و با همکاری خود مردم، اخلال در مسیر مرتفع شد.


ماجرای سوزاندن تعدادی از اغتشاشگران ماهشهر در نیزار‌ها


من به‌طور نامحسوس این موضوع را رصد کردم؛ مشاهدات خودم ناظر بر این است که اصلاً‌و‌ابداً چنین اتفاقی صحت ندارد. این‌ها در راستای تخریب‌هایی است که رسانه‌های بیگانه نسبت به مردم این منطقه دارند. دشمنان برای رسیدن به اهداف خود، حتی حاضرند به اصالت و هویت مردم این منطقه آسیب بزنند.



میزان خسارات وارد شده به زیرساخت‌های ماهشهر


هنوز به جمع‌بندی نهایی در این‌باره نرسیده‌ایم. با توجه به اینکه ماهشهر جزو آخرین مناطقی بود که اغتشاش در آن جمع شد، طبیعتاً مباحث آن هم پیچیده است.


خسارات به بخش‌های صنعتی ماهشهر


خسارت خاصی به صنایع وارد نشده است. البته برخی واحد‌ها به‌دلیل قطع روابط خود با صنایع، دچار اختلال شدند.


گویا معترضان از رسیدن نفت کوره به برخی صنایع و نیروگاه‌ها جلوگیری کرده بودند و همین موضوع اختلالاتی را به‌وجود آورد؟


بله. بالاخره مراکز صنعتی با مراکز تأمین خوراک خود، در تعامل و ارتباط هستند و قطع این روابط، مشکلاتی را در نوع خود ایجاد کرد.


اقدامات پیشگیرانه‌ای برای از بین رفتن زمینه‌های اعتراضات در ماهشهر


 در حوزه بهداشت‌و‌درمان، خوزستان به‌دلیل دربرگیری صنایع مختلف، مشکلات عدیده‌ای دارد، اما مردم این استان، برای مداوا باید به مراکز درمانی تهران، شیراز و اصفهان بروند؛ یا مثلاً در حوزه آموزش‌و‌پرورش، خوزستان در میان همه استان‌ها، واجد رتبه آخر است. آنچه باعث شده تا بیگانگان و مغرضان و بدخواهان نظام، نتوانند از محل خوزستان، آسیبی به این مملکت برسانند، فقط یک دلیل دارد ولاغیر؛ «نجابت مردم خوزستان و عرق و ارادت آن‌ها به اسلام و نظام.» یعنی اگر مردم خوزستان این تعهد اخلاقی را نمی‌داشتند، بستر خوزستان برای آسیب رساندن به همه مملکت، کاملاً مهیا و آماده است؛ بنابراین دولت باید به جای شعارگرایی و گفتاردرمانی، پای کار بیاید و با مردم خوزستان صادق باشند.


منبع: صبح نو 


انتهای پیام/ 


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته