دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دبیرخانه مناسب سازی کشور:

مناسب‌سازی معلولان نیازمند گذراندن دو واحد درسی در دانشگاه است

رئیس دبیرخانه مناسب سازی کشور با بیان اینکه در قانون حمایت از حقوق معلولان آمده است که دروس مرتبط با مناسب‌سازی در رشته‌های درسی دانشگاه‌ها گنجانده شود، گفت: متاسفانه این اتفاق صورت نگرفت و مهندسان معماری با مناب سازی ویژه معلولان آشنا نیستند.
کد خبر : 447681
BS0K6737.jpg

ابراهیم کاظمی مومن‌سرایی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره مناسب‌سازی ادارات و سازمان‌ها برای معلولان در کشور اظهار کرد: از سال  83 که قانون جامع حمایت از حقوق معلولان به تصویب رسید باید مناسب‌سازی صورت می‌گرفت که اتفاق نیفتاد و بیشتر اماکن‌ و ساختمان‌هایی که قبلا ساخته شده‌اند و نیاز به مناسب سازی دارند.


وی افزود: حتی در این قانون به وزارت علوم اشاره شده که دروسی دو واحدی در سطح رشته‌های مرتبط به مناسب سازی در  دانشگاه گنجانده شود که این کار اتفاق نیفتاده است و دروسی در دانشگاه برای مناسب سازی وجود ندارد.


رئیس دبیرخانه مناسب سازی کشور گفت: این اتفاق باعث شد که مهندسان فارغ‌التحصیل از دانشگاه این دروس را نگذرانند و آشنایی با مناسب‌سازی نداشته باشند و وقتی کاری انجام می‌دهند این شرایط را در نقشه‌ای که طراحی می‌کنند لحاظ نکنند.


کاظمی مومن‌سرایی ادامه داد: وظیفه دبیرخانه مناسب‌سازی کشور پیگیری وضعیت مهندسی ساختمان‌های جدیدالاحداثی است که دسترس‌پذیر بودن آنها دوباره آن ساختمان را برای مناسب‌سازی هزینه‌بر نکند.


وی اظهار کرد: وظیفه تمام دستگاه‌ها این است که ابنیه خود را مناسب‌سازی کنند به طور مثال شهرداری باید در مناسب سازی شهر، وزارت صمت در مناسب سازی خودرو، وزارت ارشاد در فرهنگسازی و یا وزارت علوم در ایجاد رشته مناسب‌سازی اقدام کنند.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب