دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نمایشگاه «سرزمین مهر» در چین افتتاح شد

نمایشگاه «سرزمین مهر» در چین افتتاح  شد
نمایشگاه بین‌المللی «سرزمین مهر» در راستای گسترش دیپلماسی فرهنگی و تاکید بر دیپلماسی عمومی ایران برای معرفی تمدن کهن و غنی ایرانی به مردم سایر ملل در موزه دانشگاهی سیچوان در شهر چنگدو چین افتتاح شد.
کد خبر : 953756

به گزارش خبرگزاری آنا، در راستای گسترش دیپلماسی فرهنگی و تاکید بر دیپلماسی عمومی ایران برای معرفی تمدن کهن و غنی ایرانی به مردم سایر ملل، نمایشگاه بین‌المللی «سرزمین مهر» در موزه دانشگاهی سیچوان در شهر چنگدو چین افتتاح شد. این نمایشگاه، با نمایش ۱۵۱ اثر تاریخی ارزشمند شامل اشیای فلزی، سفالی، شیشه‌ای، پارچه و فرش، و نقاشی‌های کهن، با پیام صلح و دوستی، نقش مؤثری در عمق‌بخشی به روابط فرهنگی ایران و چین ایفا می‌کند.

ایران، به عنوان وارث یکی از قوی‌ترین تمدن‌های شرقی، بار دیگر رویکرد «نگاه به شرق» خود را با ابتکاری نوین تقویت کرده است. این نمایشگاه، که توسط وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ایران و نهاد‌های فرهنگی چین برگزار می‌شود، تجلی جدیدی از قدرت دیپلماسی فرهنگی ایران در جهان معاصر به شمار می‌رود.

نمایشگاه «سرزمین مهر» پس از افتتاح در چنگدو، در موزه‌های شهر گوانجو و نانجینگ نیز برگزار خواهد شد و فرصت ویژه‌ای برای آشنایی مردم چین با فرهنگ و هنر ایرانی فراهم می‌کند. در مقابل، چین نیز متعهد شده است نمایشگاهی از آثار تاریخی خود در ایران برگزار کند، که این تبادل فرهنگی نشان از تقویت همکاری‌های تمدنی میان دو کشور دارد.

وزارت میراث فرهنگی، دانشگاه تهران، و موزه‌های برجسته ایران از جمله موزه رضا عباسی، موزه مقدم، موزه آبگینه و سفالینه، موزه ملی فرش، و موزه هنر‌های ملی از جمله نهاد‌هایی هستند که در این پروژه نقش دارند. مدیریت علمی نمایشگاه بر عهده دکتر مجید منتظرظهوری از دانشگاه تهران است و مسئولیت اجرایی آن را علیرضا عباسی از میراث فرهنگی استان تهران بر عهده دارد.

این نمایشگاه تحت نظارت دکتر سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، و دکتر علی دارابی، معاون میراث فرهنگی برگزار می‌شود. قرارداد این نمایشگاه بین اداره کل موزه‌های ایران و مرکز تبادلات فرهنگی چین توسط خانم دکتر لیلی خسروی و آقای پینگ تانگ امضا شده است.

این رویداد گامی دیگر در مسیر هموار ساختن راه برای شناخت و ارتقای تمدن‌های بزرگ شرقی است و همزمان فرصتی برای تأکید بر ظرفیت‌های فرهنگی و تمدنی ایران در بستر روابط بین‌المللی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب