دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

هشدار فوق لیسانسه‌ها به دیگر آثار طنز/ مهرآوران: نمی‌خواهیم مخاطب را به هر ترتیبی وادار به خندیدن کنیم

بازیگر سریال «فوق لیسانسه‌ها» بیان کرد: قصه گویی این سریال جوری است که در هر قسمت سراغ موضوعاتی خاص می‌‎رود و دقیقا برآیندی از ارتباط افراد، خانواده و جامعه با یکدیگر است.
کد خبر : 447417

 گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، سریال تلویزیونی «فوق لیسانسه ها» ساخته سروش صحت به مانند دو سری قبل این مجموعه که با عنوان «لیسانسهها» روی آنتن سیما رفت، همچنان مورد استقبال مخاطبان است. هرچند که برخی نقدها به افت کیفیت سری جدید این سه گانه دیده میشود اما به نظر توانسته جای ثابت خود را در کنداکتور تلویزیون و میان مخاطبانش پیدا کند.


عزت الله مهرآوران که در سری جدید این مجموعه تلویزیونی نیز حضور دارد، در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره کیفیت آن بیان کرد: ما در فضای مجازی و هم احوال روزانه بالاخره با مردم سر و کار داریم و بنابر نظراتی که میبینم به نظر «فوق لیسانسهها» مخاطبانش را حفظ کرده و توانسته به خوبی دیده شود.


مخاطب را به هر طریقی وادار به خندیدن نمی‌کنیم


وی افزود: البته قرار هم نیست نظر همه مردم و منتقدین سریال، یکی باشد و خب هستند برخی که نگاه دیگری به مجموعه دارند؛ اما عمده نظرات و نقدها مثبت است. این برای من بازیگر نیز رضایتبخش است که با یک گروه موفق، کاری میسازیم که مخاطب از دیدنش لذت میبرد.



من بازیگر به شخصه این نوع سریالها را دوست دارم چرا که هشداری است به دیگر تولیدات طنز که به مخاطبشان احترام بگذارند.



این بازیگر ضمن تأکید بر کارگردانی متفاوت سروش صحت در این مجموعه یادآور شد: فرم و جنس کارگردانی سروش در این سه گانه، نو و تازه است چون نمیخواهد در یک کار طنز، هیچ باجی به مخاطب بدهد و او را به هر طریقی وادار به خندیدن کند.


مهرآوران با این حال ادامه داد: «فوق لیسانسهها» مخاطب را میخنداند اما به واقع خندهای است که ماندگار است. من بازیگر به شخصه این نوع سریالها را دوست دارم چرا که هشداری است به دیگر تولیدات طنز که به مخاطبشان احترام بگذارند.


«فوق لیسانسه‌ها» سراغ نشانه‌شناسی از جامعه امروز می‌رود


وی از دیگر ویژگیهای این مجموعه را همراهی مضمون آن با شرایط فعلی جامعه دانست و گفت: قصه گویی «فوق لیسانسهها» جوری است که در هر قسمت سراغ موضوعاتی خاص میرود و دقیقا برآیندی است از ارتباط افراد، خانواده و جامعه با یکدیگر که همین الان هم میبینیم.


فوق لیسانسه ها


مهرآوران در ادامه افزود: این چنین است که «فوق لیسانسه‌ها» سراغ نشانه‌شناسی از جامعه امروز می‌رود و اینها لازمه چنین تولیداتی است.


این بازیگر باسابقه همچنین با اشاره به لزوم تولیدات طنز گفت: یکی از تفریحات و دورهمی مردم ما همین تلویزیون است و لااقل توقع دارند که از دیدن سریالها حالشان خوب شود.  پس چه بهتر که همواره در کنداکتور تلویزیون، سریالهایی طنز و کمدی با سر و شکلی خوب در اختیار آنان بگذاریم که از دیدنش لذت ببرند.


 هم نقد کنیم و هم در یک دورهمی مایه شادی‌‎شان باشیم


مهرآوران خاطرنشان ساخت: در طول سالهایی که من مشغول بازیگری هستم یک نکته همیشه مورد غفلت قرار گرفته و آن هم یک جور تقسیم بندی میان تولیدات است؛ سینما، تلویزیون و غیره نباید صرفا از دست هم کپی کنند و یک جور محصول تحویل مخاطب بدهند.  چه بسا هر یک باید سراغ تولیداتی مجزا بروند.



یکی از تفریحات و دورهمی مردم ما همین تلویزیون است و لااقل توقع دارند که از دیدن سریالها حالشان خوب شود.  پس چه بهتر که همواره سریال هایی طنز و کمدی با سر و شکلی خوب در اختیار آنان بگذاریم.  



وی همچنین پیشنهاد کرد: سریالها و فیلمهای کمدی و طنز ما در کنار نقادانه بودنشان، باید سراغ قصههایی بروند که در یک ساخت خوب، کاری کنند مردم با دیدنشان بخندند و اتفاقا به خوبی هم بخندند. بالاخره مخاطب توقعی ندارد جز اینکه با دیدن این آثار تفریح کنند.


انتهای پیام/4139/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب