دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 مهر 1394 - 10:54
بر اساس آمار ثبت احوال؛

جمعیت ایران به بیش از 79 میلیون نفر رسید/ نرخ رشد جمعیت 1.56 درصد است

رئیس سازمان ثبت احوال کشور، جمعیت کشور تا پایان شهریور ماه سال جاری را 79 میلیون و 201 هزار تن اعلام کرد.
کد خبر : 44725

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از سازمان ثبت احوال، سید علیرضا آوائی در دیدار با اعضای کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، این مطلب را بر اساس آمار سازمان ثبت احوال اعلام کرد و اینکه نرخ رشد جمعیت نیز 1.56 درصد است.


وی خاطر نشان کرد: استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی بیشترین جمعیت و استان‌های گیلان، مازندران و مرکزی، کمترین جمعیت و میزان ثبتی را شامل می‌شوند.


رئیس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه نرخ ثبت ازدواج در کل کشور 9.3 درصد در هزار است، گفت: این میزان 2.7 درصد نسبت به وضعیت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.


وی ادامه داد: استان‌های خراسان جنوبی، اردبیل و کهکیلویه و بویراحمد، بیشترین ثبت ازدواج و استان‌های تهران، البرز و سیستان و بلوچستان، کمترین ثبت ازدواج را داشته‌اند؛ میانگین سن ازدواج در کشور 28 سال برای آقایان و 23 سال برای خانم‌ها است.


آوائی همچنین به میانگین طلاق در کشور اشاره و اظهار کرد: این میانگین 9.3 درصد نسبت به وضعیت مشابه سال گذشته افزایش نشان می‌دهد که استان‌های خراسان رضوی، گیلان و قم، بیشترین طلاق و استان‌های سیستان و بلوچستان، یزد، ایلام و چهارمحال و بختیاری کمترین آمار طلاق را دارند.


این مقام مسئول در سازمان ثبت احوال کشور اضافه کرد: میانگین سن طلاق در کشور 35 سال در آقایان و 30 سال در خانم‌ها است.


آوائی، تصریح کرد: بیشترین نسبت ازدواج به طلاق را استان‌های سیستان و بلوچستان، ایلام و چهارمحال و بختیاری و کمترین میزان ازدواج به طلاق مربوط به استان‌های تهران، البرز و گیلان است.
صدور کارت هوشمند ملی 60 میلیون ایرانی تا پایان سال 97


رئیس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به طرح صدور کارت هوشمند ملی، افزود: در صورت تامین اعتبارات تا پایان سال 97 پروژه 60 میلیونی صدور کارت هوشمند ملی به پایان خواهد رسید؛ تاکنون برای سه میلون تن و تا پایان سالجاری هم برای هفت میلیون تن، کارت ملی هوشمند صادر خواهد شد.


وی از موازی کاری سایر سازمان‌ها با سازمان ثبت احوال گلایه و خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود مجلس در این زمینه ورود کند و از اجرای طرح‌های موازی با طرح هوشمند ملی ممانعت کند.


آوائی با اشاره به توسعه اقدامات سازمان ثبت احوال بیان کرد: ماموران ثبت احوال در تمام بیمارستان‌ها برای ثبت ولادت، مستقر شده‌اند و شماری آرامستان نیز به پایگاه اطلاعاتی ثبت احوال متصل‌اند.
جایگاه ثبت احوال در کشور ناشناخته است


بر اساس این گزارش، امیر خجسته، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نیز گفت: جایگاه ثبت احوال در کشور و دولت ناشناخته است؛ به همین علت، دولت باید با حساسیت و توجه بیشتری جایگاه ثبت احوال را تعیین کند.


خجسته، تصریح کرد: استقرار دولت الکترونیک یکی از نیازهای اساسی جامعه است به شکلی که در آینده تمام خدمات باید از این طریق تامین شود و سازمان ثبت احوال نهادی است که باید زیرساخت‌های این مهم را فراهم سازد که البته تاکنون، گام‌های بلندی در این زمینه برداشته است.


نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، اتصال 160 هزار مرکز در سطح کشور به پایگاه اطلاعاتی ثبت احوال و بایگانی یکصد میلیون سند سازمان را ارزنده دانست و اظهار امیداری کرد که سازمان‌‌های دیگر هر چه سریع‌تر به پایگاه اطلاعاتی ثبت احوال متصل شوند تا بتوان شرایط دولت الکترونیک را در تمام کشور جاری کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب