دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست خبری دریادار خانزادی مطرح شد؛

تمام دستاوردهای نداجا؛ از الحاق ناوشکن دنا به ارتش تا ساخت رادار چشم عقاب

فرمانده نیروی دریایی ارتش در نشست خبری امروز تمام دستاوردهای این نیرو را از الحاق ناوشکن دنا به ارتش تا ساخت رادار چشم عقاب اعلام کرد.
کد خبر : 446992
Saeed Sajjadi 11.JPG

به گزارش خبرنگار حوزه امنیتی و دفاعی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، امیر دریادار حسین خانزادی صبح امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های روز نیروی دریایی که در محل ستاد فرماندهی این نیرو برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه هفتم آذر روز نیروی دریایی قرار داریم؛ این روز یادآور رشادت‌های دریادلان نیروی دریایی در عملیات مروارید است.


وی با بیان اینکه ناوگان نیروی دریایی با ظرفیت جوانان خود به یکی از بزرگ‌ترین ناوگان‌های جهان تبدیل شده است، گفت: بخش قابل‌توجهی از مبادلات تجاری از طریق دریا انجام می‌شود؛ بنابراین این ضرورت به وجود آمد تا برای تأمین امنیت کشتی‌های تجاری، ۶۹ ناوگروه به خلیج عدن و دریای سرخ اعزام شود.


الحاق ناوشکن دماوند به نیروی دریایی ارتش تا پایان سال


فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ساخت تجهیزات جدید در نیروی دریایی ارتش تأکید کرد: ناوشکن دماوند ۲ تا پایان سال به نیروی دریایی ملحق می‌شود که این ناوشکن از دماوند یک چابک‌تر است.


به گفته خانزادی؛ ناوشکن دنا در بهمن‌ماه سال جاری به آب انداخته می‌شود.


وی درباره دستاوردهای نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: از سال‌های گذشته ساخت ناوهای توپ‌دار شروع شد، پس‌ازآن تحت پروژه موج ساخت ناوشکن‌ها آغاز شد که تاکنون سه فروند از این ناوشکن‌ها ساخته‌شده است.


فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دیگر ویژگی‌های ناوشکن دماوند ۲ گفت: دماوند ۲ از فناوری جدید در حوزه پیشران و سلاح برخوردار است. همچنین نسل جدید دماوند ۲، شناوری است که سطح مقطع راداری پایین‌تری دارد.


ناوشکن سهند آماده مأموریت‌های اقیانوسی است


به گفته خانزادی؛ ناوشکن سهند سال گذشته به نیروی دریای ملحق شد و امروز این ناوشکن در حال آماده شدن برای مأموریت‌های اقیانوسی است.


وی درباره مراحل طی‌شده در ساخت ناو تفتان گفت: ناو تفتان کار ساخت کاسه آن به پایان رسیده و امیدواریم این ناوشکن در سال ۹۹ به نیروی دریایی ملحق شود.


فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه زیردریایی‌های غدیر به تسلیحات بومی و اژدرهای بومی والفجر مسلح شده‌اند و در شمار بالا در نیروی دریایی به کار گرفته می‌شوند، تأکید کرد: زیردریایی کلاس فاتح امروز در اختیار نیروی دریایی است و در مأموریت‌ها از آن استفاده می‌شود.


خانزادی با اشاره به تسلیح زیردریایی‌ها به موشک‌های زیرسطحی خاطرنشان کرد: سال گذشته این موشک تحت عنوان پروژه جاسک ۲ آزمایش شد، البته این فناوری سال‌هاست که در اختیار وزارت دفاع قرار دارد، اما دقیق‌ترین موشک را انتخاب کردیم که می‌تواند با دقت بالایی به اهداف اصابت کند.


وی با بیان اینکه الحاق یک فروند ناو مین شکار تحت عنوان صبا به نیروی دریایی ارتش را در آینده نزدیک خواهیم داشت، گفت: همچنین پهپاد سیمرغ با مداومت پرواز ۲۴ ساعته و توانایی حمل انواع سلاح ازجمله بمب، راکت و پرتابه به نداجا ملحق خواهد شد.


فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: هواپیماهای آموزشی نسل جدیدی هم که ساخت بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان است به یگان هوادریای نیروی دریایی ملحق خواهد شد.


فناوری سیلوهای موشک عمودپرتاب در اختیار نداجا


خانزادی با بیان اینکه به فناوری سیلوهای موشک عمود پرتاب دست پیدا کرده‌ایم که توانایی انهدام موشک کروز را هم دارند، گفت: نسل بعدی زیردریایی فاتح به سیستم رانش مستقل از هوا AIP مجهز خواهد شد که به پنهان‌کاری زیردریایی کمک می‌کند که دستیابی به فناوری آن در مجموعه وزارت دفاع به‌طور کامل انجام شده است.


وی با اشاره به ساخت ناوشکن سنگین تحت عنوان پروژه نگین گفت: کار ساخت ناوشکن سنگین تحت عنوان پروژه نگین از سال ۹۹ آغاز می‌شود. همچنین در آینده کار ساخت زیردریایی سنگین بعثت نیز شروع خواهد شد که ویژگی‌های خاصی دارد.


فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه شناور موج ۶ با تناژ بالا از نوع شناورهای تری‌ماران با سه بدنه خواهد بود، تأکید کرد: همچنین در ناوهای جدید از رادار چشم عقاب که یک رادار آرایه فازی و چندوجهی ثابت است روی شناورها نصب می‌شود.


خانزادی با بیان اینکه این نیرو به تجهیزات جنگ الکترونیک خوبی دست پیدا کرده است، گفت: وسیله جدیدی که تأثیرات راهبردی برای نیروی دریایی دارد، پهپاد جدید دریاپایه است که توسط محققان نیروی دریایی ساخته‌شده است و یک پهپاد عمودپرواز است. پهپادهای دریایی ویژگی‌های پیچیده‌ای دارند؛ چون اهداف در دریا متحرک هستند و تکنیک‌های بسیار پیشرفته‌ای در این پهپاد به‌کار رفته است.


انجام رزمایش سه‌جانبه با حضور روسیه و چین در آب‌های جنوبی


وی درباره رزمایش‌های این نیرو در سال جاری گفت: به‌زودی رزمایش سه‌جانبه در منطقه شمال اقیانوس هند با شرکت کشورهای روسیه و چین خواهیم داشت که پس‌ازاین رزمایش، رزمایش نیروهای دریایی حاشیه اقیانوس هند برگزار می‌شود.


انتهای پیام/4079/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب