امام جمعه سیرجان: استادان علاوه بر آموزش بعد تربیتی و اجتماعی جوانان دانشجو را مدنظر داشته باشند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجتالاسلام سید محمود حسینی در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان اظهار کرد: در جامعه ای که جوانان و نوجوانان آماج حملههای عجیب و غریب هستند، مسئولیت و وظیفه خیلی سنگین است. این جوانان که به صورت امانت در اختیار شما قرار دارند را دستگیری کنید و به راههای خوب راهنمایی کنید.
وی افزود: مسئولیتها سنگین است و حسابرسیها هم خیلی دقیق است دانشجویان ضمیر پاک و خوبی دارند پس سعی کنید آنها را باور کنید.
دکتر ابوالفضل جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز با تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و ایام عزاداری امام حسین (ع) گفت: طرح ضیافت اندیشه اساتید مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نسبت به برگزاری این دوره اقدام کرده است و استادان باید از این دورهها نهایت استفاده را ببرند.
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کرمان هم گفت: هدف از حضور در مراسم اباعبدالله آشنا شدن با قیام و آنچه حضرت اباعبدالله انجام داده باشد و مایه معرفت و تقرب بیشتر به خاندان و اهل بیت ایشان باشد.
حجتالاسلام محمد حسین قنادزاده بیان کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی متولی برگزاری دورههای ضیافت اندیشه معاون آموزشی دانشگاه است که با همکاری دبیر هماندیشی اساتید برگزار میشود.
وی افزود: این دورهها در سه سطح و 5 سرفصل آموزشی هستند که هر سر فصل 2 امتیاز بر اساس گواهی که در پایان دوره ارائه میشود داشته و در جذب و رتبهبندی اساتید تأثیر زیادی دارد و تاکنون 2 دوره از طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان برگزار شده و تا پایان ترم جاری سعی داریم دو دوره دیگر را نیز برگزار کنیم تا سطح اول این دورهها به پایان برسد که اگر این اتفاق بیفتد همچون دیگر زمینه ها در استان برتر خواهیم بود.
معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تأکید کرد: طرح هماندیشی اساتید صرفأ یک کلاس آموزشی نیست و از این کلاسها باید در راستای هماندیشی اساتید با یکدیگر و برطرف شدن نیازهای آنان استفاده کرد و بتوانیم کرسیهای نظریهپردازی را در دستور کار قرار دهیم و به این سمت برویم که نظریه از استادان خود واحدها باشد.
در پایان دکتر علی غفرانی از استادان برجسته کشوری و عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در این دوره مباحث تاریخ علم و تمدن اسلامی ارائه می شود که یکی از ضرورتهای علمی و فرهنگی کشور ماست که بتوانیم با علم و تمدن اسلامی آشنا شویم چرا که علم و تمدن باعث پیشرفت کشورها است و وقت آن گذشته است که ملتها به شمشیر کشیهای خود افتخار کنند و ما نباید با تاریخ و تمدنی که داریم از این قافله عقب بمانیم در صورتی که برخی کشورهایی که هنوز 100سال از تأسیس آنها نمی گذرد از ما جلو زده اند.
غفرانی افزود: جامعه جهانی قصد دارد به ارزشهای گذشته خود برگردد و آنها را احیاء کند.
انتهای پیام/