دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 آبان 1398 - 10:22
مظاهری در گفتگو با آنا:

فدراسیون کارهای گذشتگان را به نام خود تمام نکند/ ثوری عامل اصلی نابودی بوکس است

مربی بوکس کشورمان با انتقاد از شرایط این رشته در ایران گفت: آقایان برای نابودی بوکس چه کاری انجام نداده‌اند که باید انجام دهند، امیدوارم وزارت ورزش به این رشته ورود کند و جلوی نابودی بوکس را بگیرد.
کد خبر : 444493

به گزارش خبرنگار حوزه رزمی گروه ورزشی خبرگزاری آنا، اختلافات درونی اهالی بوکس و عدم نتیجه‌گیری بوکسورها در مسابقات مختلف، اتفاقات رایج این فدراسیون است. از دی ماه 96 حسین ثوری ریاست فدراسیون بوکس را برعهده گرفت اما رنگ آرامش به این فدراسیون بازنگشت و اختلافات درونی در این فدراسیون روز به روز افزایش پیدا کرد. پس از اینکه تیم ملی بوکس در رقابت‌های قهرمانی آسیا نتیجه نگرفت، رئیس فدراسیون در بدنه کادرفنی دست به تغییرات زد و علیرضا استکی به عنوان سرمربی انتخاب شد. استکی هدایت تیم را در مسابقات قهرمانی جهان برعهده داشت که البته تیم دست خالی به ایران بازگشت.


رئیس فدراسیون بوکس به تازگی در گفتگو با یک برنامه تلویزیونی از وضعیت بوکس بانوان، پخش زنده مسابقات بوکس و برگزاری رقابت‌های نونهالان صحبت کرده است که مورد انتقاد پرافتخارترین بوکسور تاریخ ایران قرار گرفته است و به آن واکنش نشان داد. 


علی مظاهری در گفتگو با خبرنگار آنا، درباره اظهارات رئیس فدراسیون بوکس در مورد پوشش بانوان  بوکس و لباسی که فدراسیون طراحی کرده است،گفت: در یک برنامه تلویزیونی رئیس فدراسیون از پوشش بانوان بوکسور سخن گفت و اعلام کرد که با همکاری ایران و کشورهای دیگر، این لباس را طراحی کرده‌اند و مورد تأیید فدراسیون جهانی قرار گرفته است. طبق گفته رئیس فدراسیون، بانوان قرار است با این لباس در مسابقات حاضر شوند اما سؤال من از آقای ثوری این است که چرا به بانوان یک امید واهی می‌دهند؟ آیا لباسی که گفته می‌شود مورد تأیید فدراسیون جهانی قرار گرفته است، در یک مسابقه رسمی استفاده شده است؟!


مگر رئیس فدراسیون بازی بوکس بانوان را دیده‌ است!


وی ادامه  داد: لباسی که به گفته رئیس فدراسیون مورد تأیید قرار گرفته است چرا هنوز در یک مسابقه به صورت آزمایشی رونمایی نشده است؟! موضوع لباس بانوان بوکسور بحث مفصلی است که باید به صورت کارشناسانه به آن پرداخته شود و نه اینکه رئیس فدراسیون تنها از این لباس و مورد تأیید قرار گرفتنش سخن بگوید. از طرفی رئیس فدراسیون در همان برنامه تلویزیونی اعلام می‌کند که عملکرد بانوان بوکسور به مراتب بهتر از مردان است. من اینجا دوباره از او سؤال می‌پرسم؛ بر اساس چه نظر کارشناسی این صحبت را مطرح می‌کند؟ مگر رئیس فدراسیون بازی بانوان بوکسور را دیده است یا آنها زیر نظر فدراسیون بوکس تمرین می‌کنند که این نظر را می‌دهد؟


فدراسیون بوکس پرچم‌دار بوکس نونهالان نیست


مظاهری همچنین به صحبت‌های ثوری مبنی بر اینکه بوکس نونهالان در این فدراسیون بنا گذاشته شده است واکنش نشان داد و گفت: رئیس فدراسیون اعلام کرده که آنها اولین کسانی هستند که در این فدراسیون، بوکس نونهالان را راه‌اندازی کردند و این فدراسیون پرچم‌دار بوکس نونهالان است، در صورتی که چنین چیزی صحت ندارد. دو سال قبل در زمان ناطق نوری، روح‌الله حسینی نایب رئیس فدراسیون بوکس، رده نونهالان این رشته ورزشی را پایه‌گذاری کرد و مسابقات استعدادهای کشور سالی دو بار برگزار می‌شد. در حال حاضر نونهالان و نوجوانانی که در این رشته داریم، به خاطر برنامه‌ریزی فدراسیون قبل بوده و بهتر است رئیس فدراسیون این موارد را جزء کارنامه خود قرار ندهد.


محمدعلی کلی بوکسور حرفه‌ای بود نه خشن


مربی بوکس در مورد خشن بودن ورزش بوکس که از سوی رئیس فدراسیون مطرح شده است، عنوان کرد: متأسفانه این دیدگاه غلط وجود دارد که ورزش بوکس ورزشی خشن است و رئیس فدراسیون هم در برنامه تلویزیونی این موضوع را تأیید می‌کند و در صحبت‌هایش اشاره کرده که «محمد علی کلی» یک بوکسور خشن بوده است، در حالی که من می‌خواهم این موضوع را به رئیس فدراسیون بگویم که شاید شما در جریان نیستید اما خیلی از بزرگان بوکس با دیدن بازی‌های «محمد علی کلی» به این رشته علاقه‌مند شدند و در این راه قدم گذاشتند. او یک بوکسور کاملاً حرفه‌ای و تکنیکی بود. ضمن اینکه «محمد علی کلی» یک شخصیت جهان اسلام و مورد احترام و الگوی خیلی از قهرمانان رشته بوکس است. نمی‌دانم چطور رئیس فدراسیون چنین اعتقادی دارد و می‌گوید به خاطر نوع بازی او، همه تصور می‌کنند بوکس رشته خشنی است.


اولین بار نیست صدا و سیما مسابقات بوکس را پخش می‌کند


مظاهری همچنین در واکنش به صحبت‌های ثوری مبنی بر اینکه با مذاکراتی که فدراسیون با صدا و سیما داشته مسابقات بوکس از تلویزیون پخش می‌شود، گفت: ثوری عنوان کرده برای اولین بار صدا و سیما، مسابقات بوکس را پوشش می‌دهد، در حالی که این برای بار اول نیست که تلویزیون مسابقات بوکس را نشان می‌دهد. در بازی‌های آسیایی دوحه قطر در سال 85 و همچنین فینال مسابقات جام فجر در بندرعباس شاهد پخش مسابقات بوکس از صدا و سیما بودیم. مسابقات المپیک ریو و لندن به‌طور مستقیم از تلویزیون پخش شد پس بهتر است رئیس فدراسیون همه چیز را به نام خودش و فدراسیونش تمام نکند و بداند این مسائل پیش از او هم در فدراسیون وجود داشته است.


فدراسیون عکس قهرمانانش را از سالن برمی‌دارد اما از صدا و سیما توقع دارد 


مربی بوکس در ادامه صحبت‌هایش گفت: ثوری در آن برنامه تلویزیونی مدعی شده قهرمانان ما باید از صدا و سیما دیده شوند تا مردم به رشته بوکس علاقه‌مند شوند. من سؤالم از او این است که شما وقتی عکس قهرمانان را از سالن ورزشی برمی‌دارید و نمی‌گذارید قهرمانان این رشته در بین بوکسورها شناخته شوند، چه توقعی از صدا و سیما دارید؟ فدراسیون چه زمانی برای قهرمانان خود وقت گذاشته است و با آنها جلسه برگزار کرده است؟ بهتر است رئیس فدراسیون این مسائل را عنوان نکند چرا که عملکردش زیر سؤال می‌رود.


وزارت ورزش از اعزام بی‌رویه جلوگیری می‌کند نه هر اعزامی


مظاهری در مورد جوانگرایی در تیم ملی و عملکرد فدراسیون روی رده‌های پایه، اظهار کرد: من باز هم از رئیس فدراسیون این سؤال را دارم، جوانان ما که به مسابقات اعزام می‌شوند، چه تدارکاتی قبل از مسابقه برای آنها در نظر می‌گیرید؟ در رده پایه در مسابقات نونهالان به جای اینکه 13 نفر اعزام شود، تنها پنج نفر در این مسابقات شرکت کردند. بعد از آن هم اعلام کردند که شورای برون‌مرزی با اعزام این تعداد مخالفت کرده است در حالی که تمام کسانی که در شورای برون مرزی حضور دارند، کارشناسان ورزشی هستند و باید فدراسیون مربوطه برای اعزام یک تیم در این شورا دفاع کند تا آنها متقاعد شوند تیم اعزام شود. زمانی که رئیس فدراسیون معتقد است تیم نتیجه نمی‌گیرد، طبیعی است شورا هم با این اعزام مخالفت می‌کند. وزارت ورزش و جوانان رویکردش جلوگیری از اعزام‌های بی‌رویه است.


مظاهری در مورد وضعیت کسب سهمیه المپیک در رشته بوکس خاطرنشان کرد: هم‌اکنون کاراته ایران در دنیا حرف برای گفتن دارد اما با قدرت در تمام مسابقات شرکت می‌کند تا ملی‌پوشان این رشته بتوانند سهمیه المپیک را کسب کنند. متأسفانه رشته بوکس ایران در آسیا و جهان عقب افتاده است، بنابراین باید تلاش‌مان چند برابر دیگر کشورها باشد. هم‌اکنون اردوهای تیم ملی تعطیل شده است و تدارکات مناسبی نداریم. طبیعی است که در این شرایط، بوکسورهای ما هم نمی‌توانند عملکرد درخشانی داشته باشند.


فدراسیون برنامه‌ریزی روزانه دارد


وی عنوان کرد: البته مقصر بوکسورها و مربیان نیستند.متأسفانه عدم برنامه‌ریزی بلندمدت در فدراسیون بوکس این مشکلات را به وجود آورده است. شرایط در فدراسیون بوکس به‌گونه‌ای است که به‌صورت روزانه برنامه‌ریزی می‌کنند. در صورتی که باید قهرمانان پرورش داده شوند تا جوانان و نوجوانان جذب این رشته شوند. ملی‌پوشان به تازگی حقوق می‌گیرند که البته فکر می‌کنم فقط یکی دو ماه به آنها پول داده شد. ما برای بوکس چه کاری انجام داده‌ایم که از این رشته توقع کسب سهمیه داریم؟ امیدوارم که وزیر ورزش به مسئله بوکس و شرایطی که این رشته دارد، ورود کند و جلوی نابودی این رشته که عامل اصلی آن هم رئیس فدراسیون است را بگیرد.


انتهای پیام/4051/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب