هزینه تجهیز سایت جایگزین آرادکوه به اندازه بودجه یکسال شهرداری تهران است
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، صدرالدین علیپور صبح امروز در نشست خبری که در مرکز آموزش تخصصی و نمایشگاه دائمی مدیریت پسماند شهرداری تهران برگزار شد در ارتباط با موضوع انتقال آرادکوه اظهار کرد: در حدود 50 سال گذشته که آمریکاییها برای مکانیابی آرادکوه بهعنوان منطقهای که دارای خاک نفوذناپذیر باشد اقدام کردند فرآیند آن حدود دو سال به طول انجامید.
وی ادامه داد: از مهمترین شاخصهایی که برای مکانیابی آرادکوه مورد توجه قرار گرفته بود این بود که نزدیک محل مسکونی نباشد و همچنین باد غالب منطقه به سمت مناطق شهری نوزد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه بر اساس الگوی آمایشی، دیگران باید فاصله خود را با مرکز دفع زباله تنظیم کنند، گفت: فرودگاه و اتوبان میبایست فاصله خود را با سایت دفن زباله حفظ میکردند و با توجه به وضعیت موجود، مکانی برای آن وجود ندارد که بتوان برای انتقال سایت دفن زباله آرادکوه اقدام کرد و اگر هم جایی وجود داشته باشد مکان یابی آن یکسال و نیم الی دو سال زمان نیاز دارد.
علیپور تصریح کرد: تجهیز سایت جدید بهعنوان جایگزین آرادکوه بودجهای به اندازه بودجه یکسال شهرداری نیاز دارد و فاصله گرفتن آن شهر تهران نیز هزینه جابجایی را افزایش خواهد داد.
وی با اشاره به بوی نامطبوع در محدوده فرودگاه امام خمینی(ره) اذعان کرد: بر اساس مطالعات یکساله، ۲۲ کانون بوی نامطبوع در این منطقه شناسایی شده که بر اساس آن دو مسیر اصلی فاضلاب، مراکز دامداری با حدود ۶ الی ۷ هزار رأس دام، کشتارگاه و کارخانههای لبنی وجود دارد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند تصریح کرد: فاصله آرادکوه تا فرودگاه امام ۱۱ کیلومتر است و در ۷۵ درصد از روزهای سال وزش باد خلاف جهت فرودگاه امام خمینی(ره) است.
علیپور در ادامه این جلسه طرح جدید مدیریت پسماند شهرداری تهران تحت عنوان کاپ (کاهش آلودگی و پسماند) را رونمایی کرد.
وی ضمن اشاره به مشکلات موجود در فرآیند مدیریت پسماند در شهر تهران به برنامه دو ساله شهرداری به منظور بهبود این فرآیند اشاره کرد و گفت: موفقترین روش در مدیریت پسماند کاهش آلودگی است و نه اینکه ما زباله و آلودگی را تولید کنیم و پس از آن به دنبال دفع آن باشیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند حذف تایر، لاستیک، شیشه و همچنین حذف پسماندهای حجیم در آرادکوه را از عواملی دانست که میتواند تا یکهزار تن از حجم زباله آرادکوه کم کند.
علیپور در ادامه از تجهیز ساختمانهای اداری به سیستم تفکیک و همچنین تداوم این طرح به ساختمانهای بلندمرتبه و شهرکها سخن به میان آورد و افزود: با توسعه این فعالیت موضوع زباله گردها در شهر تهران حل خواهد شد.
انتهای پیام/۴۱۰۵/
انتهای پیام/