دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 مهر 1394 - 13:17

مقیمی: تاکنون در هیچ نقطه‌ای وضعیت فوق‌العاده مشاهده نشده است

معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور گفت: یکسری اصلاحات در قانون انتخابات لازم است که در حال بررسی بوده و الکترونیکی شدن انتخابات در کلانشهرها به هر حال تصویب شد.
کد خبر : 44065

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدحسین مقیمی صبح امروز ـ پنج‌شنبه ـ در همایش فرمانداران، بخشداران و اعضای ستاد انتخابات استان‌های آذربایجان‌ شرقی، آذربایجان‌ غربی و اردبیل اظهار کرد: یکسری اصلاحات در قانون انتخابات لازم است که در حال بررسی بوده و الکترونیکی شدن انتخابات در کلانشهرها به هرحال تصویب شد و ترکیب هیئت اجرایی دو انتخابات در صورت تصویب در صحن مجلس، اجرایی می‌شود.


وی افزود: در سا‌ل‌های بعد از انقلاب انتخابات زیادی برگزار کردیم و امسال هم به دنبال برگزاری شکوهمند انتخابات هستیم و تمام تلاش خود را صورت می‌دهیم که این انتخابات بی‌نظیر برگزار شود تا ما نیز در مقابل مردم و خداوند متعال روسفید از عملکرد خود دفاع کنیم.


مقیمی با بیان اینکه «شرایط فعلی ما از نظر بین‌المللی متفاوت از سال‌های گذشته بوده و حضور مردم از لحاظ امنیت ملی بسیار حائز اهمیت است»، ابراز کرد: دولت هم به دنبال وفاق ملی و ایجاد همبستگی بیشتر بین آحاد مردم جامعه و کاهش فاصله‌هاست.


وی گفت: برای اینکه انتخابات شکوهمندی برگزار کنیم باید این انتخابات قانونمند، رقابتی و پرشور باشد و صندوق رأی را حق و امانت مردم بدانیم که ما باید از آن حفاظت و حراست کنیم، ضمن اینکه حقوق انتخاب شوندگان را هم باید به عنوان مجریان رعایت کنیم.


معاون سیاسی امنیتی وزیر کشور با بیان اینکه «باید رفتار مجریان و بازرسان وزارت کشور و ناظران شورای نگهبان به گونه‌ای باشد که در ذهن مردم شائبه طرفداری ایجاد نشود»، متذکر شد: اگر مبنای قضاوت ما قانون باشد همه جا تصمیمات ما قابل دفاع خواهد بود.


مقیمی با بیان اینکه «تاکنون در هیچ نقطه‌ای وضعیت فوق‌العاده مشاهده نشده است»، توضیح داد: تأمین امنیت انتخابات برعهده وزارت کشور است که از طریق شورای امنیت کشور و شورای تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها اجرایی می‌شود؛ بنابراین مسئول امنیت در استان‌ها به عهده استاندار و در شهرستان‌ها به عهده فرمانداران است.


معاون سیاسی امنیتی وزیر کشور توصیه کرد، فرمانداران و اعضای ستاد انتخابات منطقه و حوزه انتخابی خود را به خوبی شناخته و اشکالات و ایرادات انتخابات قبلی را بررسی و رفع کنند و برای هر ایراد و چالش طرح مورد نظر ارائه شود.


این مسئول تاکید کرد: لازم است فرمانداران و بخشداران نسبت به مسائل حقوقی وقوف کامل داشته باشند و در صورت نیاز از مشاوران حقوقی بهره‌مند شوند تا مسئله حقوقی غیرقابل حلی باقی نماند.


وی بر آسیب شناسایی انتخابات قبلی، تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، جلوگیری از ایجاد جو التهاب، افترا، دروغ و غیبت و ارتقاء جو اخلاقی انتخابات تأکید و اضافه کرد: با خلاف‌ها برخورد منطقی صورت گیرد و اعضای ستاد انتخابات اجازه ندهند تخلفات تلنبار شده و به ابطال صندوق و حوزه بینجامد.


مقیمی گفت: دوست داریم در پایان انتخابات نه صندوق و نه حوزه ابطال شده داشته باشیم و تمام تلاش‌های ما در همین زمینه است تا بتوانیم از عملکرد خود دفاع کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب