دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 مهر 1394 - 15:17

وجود پارافین در روغن‌های خوراکی تکذیب شد

رئیس اداره غذایی آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، گفت: تاکنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغن‌های خوراکی یافت نشده است.
کد خبر : 43463

به گزارش گروه اجتماعی آنا، هومن محمد رئوفی با بیان اینکه بازرسان سازمان غذا و دارو مبتنی بر برنامه طرح PMS، سطح عرضه را به صورت مستمر رصد می‌کنند، اظهار کرد: تاکنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغن‌های خوراکی دریافت نشده است.


رئیس اداره غذایی آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه گزارشات واصله نیز این مطالب را تائید می‌کند، ادامه داد: اینکه وارد کنندگان روغن که دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو هستند، ملزم به رعایت محصولات وارداتی خود بر اساس استاندارد ملی روغن است.


وی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به کسانی که ادعای رویت مصادیق خلاف ضوابط را در هر فرآورده غذایی اعم از روغن‌های خوراکی را دارند، گفت: سازمان غذا و دارو همواره از ارائه ادله و مستندات جهت بررسی و پیگیری موضوع استقبال می‌کند.


رئوفی با بیان اینکه باید بین فرآورده‌های قاچاق و محصولاتی که دارای مجوز تولید یا واردات هستند، تمایز قائل شد؛ تصریح کرد:اگر چه مباحث حوزه قاچاق به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نهاد ریاست جمهوری مرتبط است ولی سازمان غذا و دارو همواره آمادگی خود را جهت هر گونه تعامل و همکاری در راستای برخورد با متخلفان و متقلبان با ستاد مذکور اعلام کرده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب