دانشجویان تحصیل را مانند نماز واجب بدانند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، حجتالاسلام امیر ابراهیمزاده صبح امروز در آیین اردوهای توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان اینکه قطعاً هدف از ورود به دانشگاه کسب مدرک تحصیلات عالی نیست، اظهار کرد: «انسان از طرف خداوند موظف به طلب علم شده است، شما جوانان دانشجوی در محیط مقدس علم و دانش راه پیدا کردهاید و قدم در جای پای بزرگانی گذاشتهاید که تاریخ بشر به علم، دانش و کمالات آنها به خود میبالد.»
وی خطاب به دانشجویان ورودی جدید گفت: «قدر و منزلت خود را بدانید، چراکه کسی که طالب علم است و در مسیر دانش قدم برمیدارد، از آن لحظهای که از محل زندگی خود قدم بیرون میگذارد تا زمانی که وارد محیط دانشگاه شود، ملائکه بالهایشان را زیر پاهای طالبان علم میگسترانند.»
ابراهیمزاده با بیان اینکه قدردان مقامی که خداوند متعال به شما ارزانی داشته است، باشید، عنوان کرد: «علت برتری آدم بر ملائکه و اشرف مخلوقات بودن انسان، به همین علم اوست. اگر علم وجود نداشته باشد، انسان هیچ برتری نسبت به ملائکه ندارد.»
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی تأکید کرد: «شما دانشجویان در این ایامی که در دانشگاه هستید، دقت کنید این ارزش و منزلت خود را با بیتوجه به دانش و شرایط ویژه یک دانشجو و طالب علم ضایع نکنید.»
وی با بیان اینکه قدر جوانی خود را بدانید، مطرح کرد: «زمانی که انسان وارد عالم ابدی میشود، در عالم قبر و برزخ، از او پرسیده خواهد شد که عمر و جوانی خودت را در چه راهی صرف کردی؟ خوشا به حال آن کسانی که جواب دهند عمر خودم را در راه کسب علم، دانش و معنویت و رسیدن به خداوند متعال گذراندم.»
به گفته ابراهیمزاده، کماهمیتی به امر تحصیل و درس نخواندن نوعی عاق والدین محسوب میشود؛ چراکه والدین با هزاران آرزو مخارج تحصیل فرزندانشان را تأمین میکنند. حواستان جمع باشد، اگر خیر دنیا و آخرت را میخواهید رضایت پدر و مادر را به دست آورید.
وی درباره علم توأم با عمل تأکید کرد: «مبادا در چند سالی که در دانشگاه هستید و درس میخوانید، هنگامی که فارغالتحصیل شدید ببینید که هیچ نمیدانید. همه درسهایی که میخوانید، اگر به علم و تقوا و معرفت شما اضافه شود، بدانید این درسها فایده دارد وگرنه به درد نخواهد خورد.»
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: «بسیاری از انسانها در طول تاریخ بودند که نه درس خواندند و نه دانشگاه دیدند، ولی عالم و عارف بودند. مانند شیخ رجبعلی خیاط و شیخ عبدالکریم حامد خیاط، که خیاطی بیش نبودند، حاج محمدرضا الطافی لحافدوز بود و سواد هم نداشت، کربلایی کاظم حافظ کل قرآن، کشاورز بیسواد و مرحوم دولابی بازاری افرادی بودند که هیچکدام از آنان حوزوی و دانشگاهی نبودند، اما آدم بودند.»
ابراهیمزاده بیان کرد: « شرط دکتربودن، آخوندبودن و ... آدم بودن نیست. خیلیها تا حد پرفسوری پیش رفتند؛ اما از این عالم طرفی نبستند و هیچ چیزی به دست نیاوردند. صرف تلاش و جهد در زندگی کفایت نمیکند باید از خداوند عنایت طلب کنیم.»
وی تصریح کرد: «سعی کنیم هم عالم باشیم، هم عامل، اگر علم با عمل توأم شود، امام راحلها، سیدعلی قاضیها، مقام معظم رهبریها پا به عرصه خواهند گذاشت.دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی آمادگی دارد تا هر زمان شرایط لازم برای پاسخگویی به سؤالات و شبهات دانشجویان در زمینههای مختلف را فراهم کند.»
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی عنوان کرد: «محیط مقدس دانشگاه و تقدس وجودی خود را حفظ کنید، و دعا کنید مسئولان و خادمان در عرصه دانشگاه در قسمتهای مختلف توفیق خدمت به شما را داشته باشیم.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/