مبنای ساماندهی امکانات و خدمات اربعین سامانه سماح است
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی سازمان حج و زیارت، علیرضا رشیدیان گفت: در واقع با اطلاعات پایهای سامانه سماح ، آمار مشتاقان زیارت اباعبدالله از نظر پراکندگی در سطح استانها و نیز نحوه و چگونگی توزیع و خروج آنها از مرز مشخص و زمینه برنامهریزی برای خدمات دهی و ساماندهی امکانات در آن سوی مرز هم بر اساس این ثبت نامها فراهم میشود.
وی تصریح کرد: همچنین با ارائه خدمات بیمهای اعم از حوادث و غیره از طریق سامانه سماح در واقع در حوزه استقرار امکانات درمانی و بهداشتی و غیره در عراق؛ زمینه ارائه خدمات مناسب با هزینههای حداقلی به زائران فراهم میشود.
وی با بیان اینکه امسال علیرغم افزایش خدمات و گستره پوشش بیمهای برای زائران اربعین، قیمت آن نسبت به پارسال ثابت نگه داشته شده است، اظهار کرد: پوشش بیمهای زائران اربعین شامل پرداخت هزینههای درمانی، بستری، بیمارستانی، اعمال جراحی به علت بیماری یا حادثه برای هر یک از بیمه شدگان زائر تا سقف ۲۷۵ میلیون ریال معادل ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خواهد بود.
به گفته وی، پرداخت هزینههای درمانی سرپایی و پاراکلینیکی نیز تا سقف ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان تعیین شده و غرامت فوت به هر علت (عمر زمانی) هر یک از بیمه شدگان به میزان 40 میلیون تومان میباشد.
رشیدیان اظهار کرد: پرداخت غرامت فوت ناشی از حوادث نیز به میزان مبلغ ۲۴۰ میلیون تومان و نقص عضو یا از کار افتادگی دائم کلی یا جزئی در اثر حوادث برای هر یک از بیمه شدگان نیز تا سقف ۲۴۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه با اشاره به برنامهریزی سازمان در موضوع اربعین حسینی، گفت: امسال تلاش و برنامهریزی ما به گونهای است که در راستای وظایف ذاتی سازمان حج و زیارت که مبتنی بر محور زیارت است و در چارچوب سیاستهای مصوب ستاد اربعین وزارت کشور به صورت کامل و جامع به حوزه وظیفهای خود وارد شده و از تمام ظرفیتها برای این امر بهره گیریم.
وی عنوان کرد: بدین منظور ستاد مدیریت عملیات شمسا که در موسم اربعین طی سالهای گذشته تعطیل میشد و خود مستقیم اعزام زائر نداشت، امسال هم در عین آنکه اعزام زائر ندارد، اما برنامهریزی شده تا در راستای بهرهگیری از امکانات بالقوه سازمان حج و زیارت برای ارائه خدمات بیشتر به زائران اربعین حسینی از مجموعه شمسا و ظرفیتهای آن قویتر و منسجمتر در جهت انجام امور محوله سازمان در حوزه عراق استفاده شود.
نرم افزار موبایلی مصباح امکانی برای ارتباط و تسهیل خدمات به زائران
وی در ادامه از طراحی و آماده سازی نرم افزار موبایلی مصباح توسط سازمان خبر داد و گفت: این نرم افزار برای خدماترسانی به زائران اربعین و ارتباط دو سویه بین آنان و دستگاههای مربوطه در اختیار طراحی شده چنانکه از این طریق اطلاعات لازم برای زائران اعم از مختصات منطقهای و جغرافیای، مسیریابی و پیامرسانی و ارتباطات ارائه میگردد.
رشیدیان عنوان کرد: این نرم افزار هم اکنون در مرحله آزمایش است و امید است بهزودی در روی شبکهها قرار گیرد تا زائران از ظرفیتهای این نرم افزار برای سفری سهل و راحتتر بهره گیرند.
به گفته وی، اگر زائران بخواهند به حوزه کارگزاری مربوطه پیامی بدهند و یا دستگاه و سازمانها هشدارها و آگهیهایی داشته باشند از این طریق میتوانند اطلاع رسانی میکنند.
وی تصریح کرد: در واقع نقش ما در سازمان حج و زیارت با خدماتی که در قالب سامانه سماح و مصباح ارائه میکند، ایجاد یک بستر مناسب ارتباطی و تعاملی بین زائران و کمیتههای 11 گانه ستاد اربعین است.
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/