دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 مهر 1398 - 14:58
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودان در گفتگو با آنا:

وابستگی به واردات بذر معضل جدی کشاورزی است/ همکاری با مجریان طرح ملی بذر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان یکی از معضلات جدی کشاورزی را وابستگی شدید به واردات بذر دانست و عنوان کرد که با تأمین بذر مطمئن می‌توان کمک قابل توجهی به اقتصاد کشور کرد.
کد خبر : 418482
index.jpg

حسن داوری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در رودان در تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان در سال تحصیلی جدید اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش یکی از برنامه‌های اصلی این دانشگاه در سال تحصیلی جدید است و بهبود مستمر شاخص‌های کیفیت آموزش در دستور کار این واحد قرار دارد.


وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های جدی دانشگاه آزاد اسلامی رودان در سال جاری انعقاد تفاهم‌نامه و همکاری با مجریان طرح ملی بذر است و در تلاش هستیم بتوانیم بخشی از پروژه ملی تولید بذر هیبرید در دانشگاه آزاد اسلامی را در رودان اجرا کنیم؛ چراکه این شهرستان با توجه به شرایط آب و هوایی می‌تواند میزبان سایت جنوب این طرح شود.


گلخانه واحد رودان


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان با بیان اینکه یکی از معضلات جدی کشاورزی وابستگی شدید به واردات بذر است، اضافه کرد: به‌دلیل نوسانات نرخ ارز، تقلب در واردات افزایش یافته و با تأمین بذر مطمئن می‌توان کمک قابل توجهی به اقتصاد کشور کرد.


داوری با اشاره به اینکه شهرستان رودان قطب تولید لیموترش کشور است، عنوان کرد: مزرعه تحقیقاتی لیموترش دانشگاه آزاد اسلامی رودان در سال جاری به تولید اقتصادی خواهد رسید و در تلاش هستیم بخشی از درآمد حاصل از فروش به توسعه زیرساخت‌های پژوهشی در این زمینه اختصاص یابد.


وی تأکید کرد: با توجه به اینکه اقتصاد رودان وابسته به کشاورزی است با راه‌اندازی فضای گلخانه‌ای و مزرعه تحقیقاتی، دانشجویان این رشته را در محیط کاملاً عملی آموزش می‌دهیم و فنون مدیریت گلخانه در کنار واحدهای درسی به آنان آموزش داده می‌شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودان از برگزاری جلسات مستمر با کشاورزان و گلخانه‌داران شهرستان رودان خبر داد و متذکر شد: تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیریم تا بتوانیم به نیازهای تحقیقاتی کشاورزان پاسخ دهیم.


گلخانه واحد رودان


داوری، خشکسالی، رعایت‌نکردن الگوی کشت، آفات و بیماری‌های مرکبات به‌خصوص جاروک لیموترش را از مهم‌ترین مشکلات کشاورزان شهرستان رودان برشمرد و تشریح کرد: ارتباط خوبی بین کشاورزان و دانشگاه در این شهرستان ایجاد شده و نگاه علمی در کشاورزی رودان به‌دلیل همین ارتباطات تقویت شده است.


وی یادآور شد: آینده کشاورزی در رودان با چالش کمبود متخصص مواجه است؛ به همین دلیل در رشته کشاورزی حداکثر حمایت از دانشجویان این رشته را داریم؛ در حالی که دانشجویان حتی در دانشگاه‌های دولتی علاقه‌مندی به تحصیل در رشته‌های مرتبط با کشاورزی ندارند؛ اما همچنان این رشته در این واحد دانشگاهی فعال است.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب