دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 مهر 1398 - 12:19
حجت‌الاسلام صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه تهران:

برخی از جریا‌ن‌های سیاسی خدا را نمی‌پسندند و جریان خود را حق می‌پندارند

خطیب جمعه تهران گفت: برخی از این جریانات سیاسی خدا را نمی‌پسندند و جریان خود را از هر حقی، حق‌تر می پندارند و این جریان‌ها، رقیب را از هر باطلی، باطل‌تر می‌دانند.
کد خبر : 417690

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه خداوند علم مطلق و کمال مطلق است، اظهار کرد: اگر یاد و نام خداوند برای همیشه در یادتان باشد همیشه از گناه دوری می‌کنید و سمت گناه نمی‌روید.


او با بیان اینکه دفاع مقدس هشت سال قدرت‌نمایی با اتکا به خداوند بود، گفت: بعد از حادثه کربلا هیچ حادثه‌ای به اندازه دفاع مقدس اثرگذارتر در تاریخ نبوده است.


خطیب جمعه تهران افزود: در زمان جنگ همه کشورهای دنیا از دشمن حمایت می‌کردند و ارتش از هم پاشیده شده بود و سپاه تجربه جنگ نداشت، اما توانستیم با توکل به خدا با کمک ائمه اطهار و رهنمودهای امام راحل هشت سال تمام با قدرت‌های جهان دست‌وپنجه نرم کنیم.


صدیقی با اشاره به آیات سوره فاتحه و تأکید بر لزوم دل نبستن به غیرخدا، ادامه داد: جزء خداوند کسی دیگر یاور ما نیست و کاری از دیگران به‌جزء خداوند متعال ساخته نیست. انسانی که خدا را شناخت غیر از خدا برایش سودی ندارد. وجود، اثر، آگاهی و حیات و قوت و قدرت و همه آن‌چه را داریم برای ما نیست و خدا به ما داده است و هر لحظه خدا بخواهد حیات ما خاتمه پیدا می‌کند یا آبروی انسان می‌رود؛ یا گرفتار موشک می‌شود یا سیل می‌برد یا به بلایی مبتلا می‌شود و ما به خاک سیاه می‌نشینیم.


او گفت: افرادی که غیرخدا را می‌پرستند، در قالب‌های مختلف ظهور و بروز دارند، گاهی علم پرستند، گاهی شهرت پرستند، گاهی قدرت پرستند و گاهی گروه پرستند.


امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه برخی از این جریانات سیاسی خدا را نمی‌پسندند و جریان خود را از هر حقی، حق‌تر می پندارند، یادآور شد: این جریان‌ها، رقیب را از هر باطلی، باطل‌تر می‌دانند و این تعصبات آنها را کر و کور می‌کند و در گزینش‌ها و انتصاباتشان، خدا و مردم را از یاد می‌برند و شایستگی‌ها فقط در قالب اینکه هم‌گروه و مسلک هستند یا نه تعریف می‌شود.


صدیقی در بخش دیگری از خطبه‌های خود دفاع مقدس را نقطه عطفی در تاریخ دانست و گفت: شاید ظاهرا تاریخ دفاع مقدس گذشته است، ولی در باطن باید به این مسئله دقت شود که ما چگونه در برابر قدرت‌های جهانی ایستادگی کردیم. در دوران دفاع مقدس درشرایطی‌که وضعیت اقتصادی ما در بدترین وضعیت بود ما هشت سال مقاومت کردیم.


او افزود: اگر امروز یمن پنج سال مقاومت می‌کند برای این است که قیام یمن مولود دفاع مقدس است. رهروان راه امام حسین(ع) و تربیت‌شدگان مکتب عاشورا هشت سال تمام در بدترین شرایط با تمامی قدرت‌ها دست‌وپنجه نرم کردند.


خطیب جمعه تهران ادامه داد: در 200 سال گذشته هیچ‌گاه نشده بود که ایران با کشورهای قدرت‌مند جنگ کرده و بخشی از خاک خود را نداده باشد، ولی در دوران دفاع مقدس با وجود فشار رسانه‌ای و نظامی تمام‌عیار قدرت‌های جهانی حتی یک وجب از خاک کشورمان را به بیگانگان ندادیم. 


صدیقی با اشاره به اینکه پیروزی‌های درخشان و معجزه‌آسا در جنگ نرم و جنگ صنعتی و فناوری امروز ما در گرو مدیریتی است که نفسانیت ندارد، گفت: این پیروزی‌ها به‌خاطر وجود حضور خداست و مرکزیتی است که انرژی و قدرت را از خدا می‌گیرد و در اعضای خود منتشر می‌کند.


او اضافه کرد: ما موشک نداشتیم و حتی برای سیم خاردار گیر بودیم، اما وعده‌های خدا را باور داشتیم و با ابتکار عمل شهدای ما با الهام الهی راهکار نویی به‌کار گرفتند و محشر کردند.


خطیب جمعه تهران افزود: عشق به شهادت جنگ هشت‌ساله را به فرهنگ تبدیل کرد و شعار امام هم جنگ جنگ تا پیروزی بود. اگر این جنگ ۴۰ سال هم طول می‌کشید این مردم زیرپرچم امام راحل دست از جنگ بر نمی‌داشتند.


صدیقی بیان کرد: انسجام و وحدت بی‌سابقه و مسابقه در خط‌شکنی و جانبازی و مناجات از ویژگی‌های این جنگ بود. در مجموعه‌ای که همه عبد و ولایت‌مدار و بی‌تردید هستند سلاحی در برابر دشمنان دارند.


او با بیان اینکه جنگ نرم اسیران ما خود یک آموزه است، یادآور شد: اسرای ما در دوران اسارت افتخاری آفریدند که بعد ازحضرت زینب(س) در آن کاروان هیچ جای عالم این تأثیرپذیری را ندیدید. زن‌ها در کارهای ستادی حضور داشتند و انواع خدمات را عاشقانه برای یاران دین می‌فرستادند. پیرمردها حضور عینی داشتند. چه شد که هیچ‌کس به مظاهر دنیا خیره نشد و همه چشمشان به بالاتر از بهشت بود و خدا را می‌دیدند و با عشق دیوانه لقاء امام حسین(ع) و خدای امام حسین(ع) بودند.


خطیب جمعه تهران به اهمیت پیاده‌روی اربعین اشاره کرد و گفت: می‌شود بیش از ۲۰ میلیون جمعیت در فضای محدود با قناعت حضور یابند. در این مسیر اهل سنت، مسیحیت و نژادهای مختلف حضور دارند و خود را به امام حسین(ع) معرفی می‌کنند و این معرفی در این راهپیمایی و دیدن این کرامت مدینه فاضله و چشمه محبتی که جوشیده، امام حسین(ع) را چنان در اذهان عالم آشنا می‌کند که امام زمان(ع) از ایشان سخن می‌گویند و خود را با ایشان معرفی می‌کنند.


صدیقی با بیان اینکه امروز قضیه 6 ماهه، در عالم جهانگیر شده و بیش از ۴۰ کشور همایش حضرت علی‌اصغر(ع) را داشتند، یادآور شد: باید کلاس‌های حضرت زینب(س) را مرور کرد و عبودیت سیدالشهداء(ع) و حساسیت به استکبار و دفاع از انحرافات و مسیر اسلام ناب برنامه‌ریزی شود و این حرکت هدف‌دار پیش برود.


او به وضعیت مسلمانان کشمیر، نیجریه، بحرین و شیعیان عربستان اشاره کرد و گفت: برای گرفتاران کشمیر که امروز گرفتار دست ظلم و ستم هستند، شیعیان نیجریه که حقوق بشر بی‌محتوا برای این‌ها هیچ حرکتی ندارد، برای شیعیان بحرین که حق هیچ تصمیم‌گیری برای خود ندارند، برای شیعیان عربستان باید در این کانون‌ها که دعا مستجاب است با همه وجود با امید و خوش‌بینی دعا کرد و امام زمان(ع) هم آمین بگویند.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب