روایت ساخت بزرگترین پل شناور جنگ تحمیلی در کتاب «جاده امن هور»
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، کتاب «جاده امن هور» نگاه مستند داستان به فعالیتهای برجسته پشتیبانی و مهندسی جنگ در عملیات خیبر است که به گوشهای از رشادتها و حماسهآفرینیهای بچههای سنگرسازان بیسنگر که با دست خالی در دل جنگ و زیر آتش دشمن حماسه آفریدند اشاره میکند.
نصرتالله محمودزاده در اوایل شهریورماه 1335 در روستای «کوهستان» از توابع بهشهر در استان مازندران به دنیا آمد. تحصیلاتش را در انستیتو تکنولوژی بابل در رشته مکانیک به پایان برد. وی بعد از جنگ تحمیلی به ادامه تحصیل پرداخت و در مقطع کارشناسی ارشد رشته جامعهشناسی در دانشگاه شهید بهشتی فارغالتحصیل شد.
محمودزاده در اولین روز تهاجم عراق به ایران، داوطلبانه به خوزستان شتافت و به عنوان نیروی داوطلب در عملیات آزادسازی سوسنگرد حضور داشت. او که در عملیات هویزه در محاصره دشمن قرار گرفته بود با وقایعی مواجه شد که بعدها منجر به نوشتن اولین کتابش «حماسه هویزه» شد. تاکنون بیش از 14 اثر از این نویسنده به چاپ رسیده است که ازجمله آثار ایشان میتوان به «شبهای قدر کربلای پنج»، «رقص مرگ»، «سنگرساز بیسنگر».
کتاب «جاده امن هور» روایت ساخت بزرگترین پل شناور و بزرگراه سیدالشهدا در دل هور میباشد که در قطع رقعی و 216 صفحه و به قلم نصرتالله محمودزاده به رشته تحریر در آمده و همزمان با هفته دفاع مقدس توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شده است.
انتهای پیام/4072/4028/
انتهای پیام/