مأموریت ویژه وزارت ورزش برای والیبال/ وقتی همه مخالف حضور داورزنی هستند!
به گزارش خبرنگار حوزه توپ و تور گروه ورزشی خبرگزاری آنا، پرونده ثبتنام نامزدهای انتخابات فدراسیون والیبال روز گذشته بسته شد و در واپسین لحظات باقی مانده، پای معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان به انتخابات والیبال باز شد. از مدتها قبل زمزمه بازگشت به عقب داورزنی مطرح شد و در محافل خبری پیچیده شده بود که رئیس سابق فدراسیون والیبال سودای بازگشت دارد، البته که هر بار از داورزنی در مورد بازگشتش به والیبال سؤال پرسیده میشد او با بیان اینکه در حال بررسی جوانب است به صراحت از تصمیمش صحبت نمیکرد تا اینکه روز گذشته همه حرف و حدیثها به پایان رسید و حالا با ورود داورزنی به عرصه انتخابات شائبه مهندسی بودن انتخابات را بیشتر از گذشته بر سر زبانها انداخته است.
با اعلام وزارت ورزش و جوانان، داورزنی در صورت کسب رأی در مجمع انتخاباتی والیبال میتواند بهعنوان سرپرست در وزارتخانه هم مشغول به کار باشد. موضوعی که تاکنون سابقه نداشته است و حتی امیررضا خادم که معاونت پارلمانی این وزارتخانه را برعهده داشت قبل از نامنویسی در انتخابات کشتی از سمت خود استعفا کرده بود.
حضور داورزنی در والیبال به نفع ورزش نیست
سعید فائقی در گفتگو با آنا، درباره حضور داورزنی در انتخابات فدراسیون والیبال با وجود داشتن سمت معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: در یکی از آیات قرآن به صراحت آمده است جایی که ممکن است تهمت وارد شود باید از حضور در آن اجتناب کرد. ورود داورزنی به عرصه انتخابات فدراسیون والیبال هم مصداق همین آیه قرآن است چرا که با توجه به سمت او در وزارت ورزش و جوانان، شائبه مهندسی بودن انتخابات پیش میآید. من چند وقت پیش که وزیر ورزش و جوانان را ملاقات کردم به او گفتم که حضور داورزنی در والیبال به نفع ورزش نیست.
وی گفت: داورزنی از معاونت وزارت ورزش در صورت کسب رأی در مجمع انتخاباتی والیبال استعفا میکند اما باز هم بهعنوان سرپرست در این معاونت مشغول به کار میشود. چنین اقداماتی جوانمردانه نیست و برخی به انتخابات فدراسیونها حساس میشوند و این موضوع به ضرر ورزش است.
حضور داورزنی در انتخابات رئیس و مرئوسی است
فائقی با اشاره به اینکه حضور در انتخابات ملزم به استعفای فرد از سمتش نیست، عنوان کرد: ثبتنام داورزنی در شرایطی که معاونت قهرمانی وزارت ورزش را دارد، در انتخابات فدراسیون منع قانونی ندارد و در هیچ آییننامه یا اساسنامهای به صراحت اعلام نشده که مقامات در صورت ثبتنام در انتخابات یک فدراسیون باید از سمت خود استعفا بدهند، اما در عرف به اینصورت است که هر زمان یکی از مقامات در انتخابات شرکت میکند، باید از سمت قبلی خود هم استعفا بدهد. داورزنی هم پس از کسب رأی مجمع این کار را انجام خواهد داد و بهعنوان سرپرست در وزارتخانه به کار خود ادامه میدهد که باز هم این موضوع شائبه ایجاد میکند و این تصور به وجود میآید که در انتخابات اتفاقاتی رخ داده است. حضور او در مجمع، زمانی که سمت معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان هم دارد؛ به نوعی رئیس و مرئوسی است. بهنظرم درست نیست و بهتر بود داورزنی به انتخابات ورود نکند و مانند فدراسیونهای دیگر این فرصت در اختیار جوانان این رشته گذاشته میشد.
داوری این حق را داشت که در انتخابات ثبتنام کند
رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی در مورد عدم موافقت با استعفای افشین داوری از سرپرستی فدراسیون والیبال گفت: داوری از کسانی بود که در انتخابات فدراسیون ثبتنام کرد اما به دلیل عدم موافقت استعفای او از سرپرستی فدراسیون، مجبور به کنارهگیری از انتخابات شد. در شرایطی که همه این حق را دارند که در انتخابات حضور پیدا کنند بهنظرم این موضوع هم اتفاق چندان خوبی نبود. پس از اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان، داوری بهعنوان سرپرست مسئولیت فدراسیون والیبال را برعهده گرفت. او در حساسترین زمان ممکن که تیم ملی والیبال مسابقات زیادی پیش رو داشت، مدیریت این فدراسیون را برعهده گرفت و این حق را داشت که بتواند در انتخابات ورود کند، اما این اجازه به او داده نشد. طبق قانون سرپرستانی که قصد ورود به انتخابات را دارند باید از سمت خود استعفا کنند که داوری هم همین کار را انجام داد اما مورد موافقت وزیر ورزش قرار نگرفت.
ترس از عدم صلاحیت داورزنی مطرح نبود
فائقی با بیان اینکه شاید ترس از عدم صلاحیت داورزنی به دلیل احضار از سوی مراجع قضایی مطرح است و به همینخاطر او با حفظ پست در انتخابات ثبتنام کرده که در صورت عدم احراز صلاحیت در پست معاونت باشد، اظهار کرد: به نظرم ربطی به عدم صلاحیت ندارد چرا که بحث معاونت و حضور در یک فدراسیون ورزشی، هر دو نیاز به استعلام دارد و اگر صلاحیت داورزنی در انتخابات تأیید نشود در پست معاونت ورزش هم نمیتواند حضور داشته باشد چرا که این دو پست مهم و کلیدی هستند؛ هر کسی مسئولیت آن را برعهده بگیرد باید مورد تأیید باشد و صلاحیتش احراز شود. حفظ پست معاونت قهرمانی برای داورزنی و همچنین ثبتنام در انتخابات والیبال به دلیل تأثیرگذاری او در ورزش ایران است و به همینخاطر وزارت نمیخواهند داورزنی را از دست بدهد.
وی در پایان گفت: با توجه به سابقه داورزنی در فدراسیون والیبال و چهره شناخته شده او برای هیئتهای استانی، شانس انتخاب شدنش بهعنوان رئیس فدراسیون والیبال بالاتر از بقیه است اما من باز هم معتقدم ایکاش از کسانی استفاده میکردند که جوان هستند و از اهالی خانواده والیبال بهحساب میآیند.
به گزارش آنا، در حال حاضر امیرحسین منظمی، محمود افشاردوست، احمد سعادتمند، علیرضا دریابیگی، بهنام محمودی و محمدرضا داورزنی در انتخابات والیبال ثبتنام کردند. افشین داوری هم که پس از رفتن ضیایی به دلیل اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان سرپرستی فدراسیون را برعهده داشت، نتوانست از صندلی ریاست فدراسیون والیبال چشم بردارد و به همینخاطر با استعفا از سرپرستی فدراسیون والیبال در انتخابات ثبتنام کرد. اما خیلی زود استعفای داوری از سوی وزیر ورزش رد شد و به طبع آن حضورش در انتخابات هم ملغی شد چرا که طبق قانون سرپرستان باید از حضور در فدراسیون استعفا بدهند تا بتوانند در انتخابات شرکت کنند. پس از رد استعفای داوری، وی اعلام کرد که کارمند وزارتخانه هستم و تا زمان برگزاری مجمع انتخاباتی و مشخص شدن رئیس جدید فدراسیون والیبال به کار خود ادامه میدهم! حالا سؤال اساسی اینجا مطرح است که آیا حق قانونی داوری نادیده گرفته شده است؟
بازگشت داورزنی نشان دهنده قحطالرجالی در ورزش است
یزدانی خرم در واکنش به بازگشت داورزنی این مورد به خبرنگار آنا گفت: من اعتقاد به جوانگرایی در فدراسیونها دارم. داورزنی کار خودش را بهعنوان رئیس فدراسیون انجام داده و بازگشت دوباره او به والیبال به ضرر وزارت ورزش است چرا که نشان میدهد قحطالرجال است و راه برای افراد دیگر باز نمیشود. ما باید به دنبال یک مدیر در ورزش باشیم، بهطور حتم اگر آن فرد ورزشی باشد، اتفاق ویژهای است اما مهم این است که او باید توانایی یک مدیر را داشته باشد تا شرایط را برای اداره کردن یک فدراسیون داشته باشد.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/