دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 شهريور 1398 - 17:30
با حکم حدادعادل؛

فلاحت‌پیشه معاون بنیاد سعدی شد

با حکم حدادعادل، شهروز فلاحت‌پیشه به‌عنوان معاون امور بین‌الملل بنیاد سعدی انتخاب شد.
کد خبر : 414549
1567859356-1.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از بنیاد سعدی با پایان یافتن مأموریت فرهاد پالیزدار طی مراسمی از فعالیت‌های دوساله وی تقدیر و شهروز فلاحت پیشه، به عنوان معاون جدید امور بین‌الملل بنیاد سعدی معرفی شد.


در این مراسم که با حضور رئیس، معاونان و سایر همکاران بنیاد سعدی و نیز مدیرکل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بنیاد سعدی، برگزار شد، غلامعلی حدادعادل، اظهار کرد: اگر فردی که مسئولیت معاونت بین‌الملل بنیاد سعدی را به عهده می گیرد، قبلا رایزن فرهنگی بوده باشد، همدلی و همزبانی بیشتری با رایزنان فرهنگی خواهد داشت.


وی خاطرنشان کرد که از ابتدای تأسیس بنیاد سعدی، نظرم به این بوده که رابطه بنیاد و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را عملاً حفظ کنم و به همین جهت از آقای دربندی که قبل از تأسیس بنیاد سعدی همین مسئولیت را در سازمان فرهنگ و ارتباطات داشته‌اند، برای معاونت بین‌الملل دعوت کردم، بعد از ایشان هم نظرم آن بود که جانشین ایشان نیز از سازمان فرهنگ باشند که در خدمت آقای پالیزدار بودیم و حالا هم برپایه همان اصل، یکی دیگر از نیروهای با تجربه سازمان فرهنگ و ارتباطات را در کنار خودمان خواهیم داشت.


رئیس بنیاد سعدی ضمن تشکر از زحمات دوساله پالیزدار، در امور بین‌الملل بنیاد سعدی، به یکی از ویژگی اخلاقی وی اشاره کرد و افزود: انصافاً ما ایشان را نمونه حسن اخلاق و سلامت نفس می دانیم و وجود این ویژگی‌ها در شخصیت ایشان قطعاً در آینده کاریشان نیز  موثر خواهد بود.


حدادعادل همچنین ضمن تشکر از همکاری های ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بنیاد سعدی، به معرفی معاون جدید امور بین‌الملل پرداخت و گفت: آقای فلاحت‌پیشه نیز از مدیران باسابقه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هستند و از افراد با تجربه در حوزه روابط فرهنگی و بین‌المللی، که از سوابق مهم ایشان، می توان به رییس مرکز فرهنگی ایران در آلبانی، مدیر کل سازمان‌های بین‌‍المللی و موافقت نامه های فرهنگی در سازمان فرهنگ و ارتباطات و همچنین رایزن فرهنگی در آفریقای جنوبی اشاره کرد.


رئیس بنیاد سعدی ضمن خیر مقدم به شجاع خانی، مدیرکل همکاری های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با تصریح این مطلب که بنیاد سعدی خود را از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جدا نمی‌داند، گفت: بنیاد سعدی یک نهاد تخصصی در امر آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در خارج از کشور است و وظیفه اش، شناخت واقعیت های خارج از کشور و در پیش گرفتن یک روش عالمانه و تخصصی برای آموزش زبان فارسی به خارجیان و استفاده از امکانات نوین مانند فناوری اطلاعات و فضای مجازی و  ایجاد زیرساخت های لازم و در پیش گرفتن برنامه های کلان و درازمدت است.


وی تأکید کرد: ما در بنیاد سعدی بیشتر علاقه‌مندیم تا کارهای زیرساختی انجام دهیم، به عنوان مثال اگر ما کتاب های خوب و کارآمد تالیف کنیم، این کتاب‌ها را هر کسی در دنیا درس بدهد، موثر خواهد بود. برهمین اساس نیز تالیف 70 جلد کتاب آموزش فارسی را در دستور کار داریم.


وی به اهمیت توزیع و انتشار کتاب‌های بنیاد سعدی اشاره کرد و گفت: با توجه به تخصصی بودن این حوزه، بخش انتشارات بنیاد سعدی را فعال کردیم و از آقای ناصری که سال‌ها در آموزش و پرورش سابقه فعالیت در حوزه نشر و توزیع و چاپ کتاب‌های کمک آموزشی داشتند، دعوت کردیم تا از تجربیاتشان در انتشارات بنیاد سعدی بهره‌مند شویم.


در ادامه، فرهاد پالیزدار، معاون سابق بین‌الملل بنیاد سعدی، ضمن تشکر از ریاست، معاونان و همکاران بنیاد سعدی در سخنانی اظهار داشت: از زمانی که فعالیتهای خود را در حوزه فرهنگی و بین‌المللی آغاز کردم، آموزش و گسترش زبان فارسی را  جزء کارهای اصلی خود دانستم و در تجربیاتی که در هند، پاکستان، ارمنستان و حتی ژاپن داشتم، زبان فارسی نقش ویژه ای داشته و دارد.


پالیزدار گسترش زبان و ادبیات فارسی در جهان را همچون امر به معروف و نهی از منکر  برای هر ایرانی واجب دانست و گفت: همانطور که خیلی از ایرانیان در خارج از کشور ، آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان را شخصا ادامه می دهند، بنده نیز خدمت به زبان فارسی را وظیفه خود می‌دانم و همچنان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز آن را ادامه خواهم داد.


وی با اشاره به بخشی از فعالیت‌ها در دو سال حضورش در معاونت امور بین‌الملل بنیاد سعدی، اظهار کرد: بحث آموزش مدرسین و استادان فارسی و توانمندی آنها برای جذب بیشتر فارسی‌آموزان بسیار موثر است چراکه در کلاس‌های مبتدی، فارسی‌آموز زیاد داریم ولی در سطح بالاتر این معلمان هستند که می توانند تعداد فارسی آموزان را حفظ کنند، این امر با شناسنامه دار کردن مدرسین، انعقاد قرارداد، پیگیری برنامه آموزشی جهت رشد و ارتقای سطح علمی آنها و همچنین فرستادن کتاب‌های تالیفی بنیاد سعدی برایشان، نتایج بسیار خوبی به همراه خواهد داشت.


پالیزدار در پایان سخنانش با بیان اینکه همه ما باید کمک کنیم مرجعیت بنیاد سعدی، در جهان شناخته شود، گفت: با همتی که بخش فناوری اطلاعات برای آموزش مجازی انجام می دهند، امیدوارم به زودی بتوانیم آموزش از راه دور و استفاده از فضای مجازی را سریعتر فراهم کنیم تا کسانی که دسترسی به کلاس های حضوری ندارد، از آموزش بی بهره نماند و تعداد فارسی‌آموزان هر روز بیشتر شود.


بنابر این گزارش، شهروز فلاحت پیشه، معاون جدید امور بین‌الملل بنیاد سعدی نیز ضمن تشکر از حسن اعتمادی که ریاست بنیاد سعدی برای پذیرفتن وی در جمع خانواده بنیاد سعدی داشته، اظهار کرد: در مدتی که در بنیاد هستم تلاش می کنیم یک گام به سمت اهداف بلند برداریم. قطعاً بهینه سازی روابط و تعاملات در حوزه های داخلی و بین‌المللی، افزایش همکاری‌ها با رایزنی های فرهنگی و هم افزایی با دستگاه‌هایی که دانش و تخصص های مختلف دارند، بسیار موثر خواهد بود.


بنابر این گزارش، شجاع خانی، مدیرکل همکاری های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز ضمن تشکر از همراهی و تلاش‌های فرهاد پالیزدار در معاونت بین‌الملل بنیاد سعدی، برای معاون جدید امور بین‌الملل در بنیاد سعدی آرزوی موفقیت کرد.


در پایان مراسم، لوح تقدیری به پاس فعالیت­‌های فرهاد پالیزدار ، از سوی رییس بنیاد سعدی به وی اهدا شد. همچنین لوح انتصاب شهروز فلاحت پیشه در سمت معاون امور بین‌الملل بنیاد سعدی نیز به ایشان تقدیم شد.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب