تسریع در بررسی پروژه بومگردی چمخاله
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ گیلان را باید گیلانجان نامید؛ این استان ازجمله استانهایی است که استعدادهای فراوانی در خود نهان دارد و در صورت توجه، ظرفیتهای آن مشخصشده و میتواند چرخ بخشهای مختلف کشور را به حرکت درآورد.
گیلانجان با جاذبههای تاریخی، مناظر طبیعی، رجال و شخصیتهایی که داشته و دارد توانسته در میان استانهای ایران اسلامی جایگاهی ممتاز برای خود دستوپا کند.
کمتر فردی است که وقتی پلههای قلعه عظیم رودخان را میان جنگل میپیماید، لب به تحسین نگشاید؛ البته اینها همه جلوههایی است که در منظر مردم قرار دارد و چهبسا زیباییهایی است که از دید مردم پنهان است.
با این ویژگیها واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای مختلف استان گیلان مأموریتهای ویژهای دارند و دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان از واحدهای فعال آن است.
سیروس بیدریغ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان سال گذشته خبر از راهاندازی مرکز توریستی دانشگاه متبوعش در چمخاله را در صورت تصویب نهایی این طرح داد. مشروح خبر را اینجا بخوانید.
وی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره پیگیری و اجرای این طرح اظهار کرد: طرحهای مربوط به گردشگری که در خبر سال گذشته مطرحشده تهیه و به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسالشده و هنوز نتیجهای از آن اعلامنشده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با یادآوری طرح بومگردی گردشگری در چمخاله گفت: اجرای این طرح در زمینی حدود چهار هکتار است که به دو بخش تقسیمشده که حدود یک و نیم هکتار به پرورش ماهیان خاویاری اختصاص دادهشده و مابقی آن برای اجرای طرح بومگردی طراحی و اختصاص داده شده است.
بیدریغ یادآور شد: در این محوطه موزه ماهیشناسی وجود دارد و با رایزنیهایی که با شهرداری چمخاله داشتیم، مقرر شد در شرایطی که به ماهیها آسیب و صدمهای وارد نشود در محوطه بر روی گردشگران باز شود تا از این فضا بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه تعدادی ماهی در این مجموعه برای استحصال خاویار نگهداری میشود که عمر هفت تا هشت ساله دارند و امسال یا سال آینده به پایان عمر خود میرسند، افزود: اکنون حدود 30 تا 40 ماهی در این مجموعه برای استحصال خاویار نگهداری میشود که از سال آینده به تعداد آنها افزوده میشود و با رایزنیهایی که با رسانهها داشتیم آن را به اطلاع مردم رساندیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان خاطرنشان کرد: نصف زمین باقیمانده که حدود هفت تا هشت هزار متر است، ساختمانی به شکل بومی آمادهشده و امیدوارم با آمادهسازی آن بتوانیم درآمد خوبی داشته باشیم؛ علاوه بر این با برآورد هزینهای که سال گذشته کردیم برای ساخت هر سوئیت یکخوابه حدود 40 تا 50 میلیون تومان هزینه میشود؛ این در حالی است که سال جدید قیمتها افزایش پیداکرده است.
بیدریغ اظهار کرد: برای تسریع در راهاندازی این پروژه بخش خصوصی نیز برای همکاری دعوت شد، اما این بخش در همکاری دچار تردید بود؛ چراکه هیچ سازوکاری برای همکاری بخش خصوصی در دانشگاه آزاد اسلامی تعریفنشده است.
وی گفت: بخش خصوصی در برابر این پروژه خواستهها و مطالباتی از قبیل اینکه در صورت ساخت سوئیت مالکیت این پروژه چگونه خواهد بود و یا درصد همکاری به چه شکل خواهد بود، مطرح کرد. از آنجایی که فعالیتهای اقتصادی بهتازگی در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است، مسئولان سازمان باید بهسرعت در این زمینه ورود و تصمیمگیری کنند؛ چراکه یک سال برای بررسی یک پروژه مدتزمان زیادی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان اینکه مدتزمان زیادی برای بررسی این پروژه در سازمان مرکزی صرف شده، افزود: مرکز استان گیلان، سازمان مرکزی، معاونت مالی، معاونت حقوقی، امور تجاریسازی سازمان مرکزی در این زمینه یعنی بررسی احداث پروژه بومگردی ورود و پروژهها را بررسی میکنند و در نهایت هیئتامنای سازمان مرکزی در مورد آن تصمیمگیری کرده و برای ما ارسال میکنند که امیدوارم سرعت بیشتری بگیرد.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/