دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ایرج راد:

با رفتن داریوش اسدزاده بخشی از تاریخ شفاهی هنر را از دست دادیم

رئیس هیئت مدیره خانه تئاتر در مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد اسدزاده از این بازیگر فقید به عنوان بخشی از تاریخ شفاهی هنر نام برد.
کد خبر : 412511
BS0K4680.jpg

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از معاونت سیما، مراسم تشییع پیکر داریوش اسدزاده با حضور جمعی از اهالی سینما از مقابل خانه هنرمندان آغاز شد.


اصغر همت که اجرای این مراسم را بر عهده داشت، گفت: امروز برای بدرقه یکی از سرسلسله‌های هنر کشورمان گردهم آمده‌ایم. آقای اسدزاده تا همین چند ماه گذشته کاملاً  سرحال بود به گونه‌ای که من به ایشان گفتم امیدوارم شما به رکورد ۱۲۰ سالگی برسید. در این چند سال گذشته کمتر مراسمی بود که در آن آقای اسدزاده را نبینیم. ایشان اصلاً مغرور نبودند. وی سپس خاطراتی را از این بازیگر بیان کرد.


علی دهکردی هم به نمایندگی از خانه سینما گفت: ما بزرگ خانواده خود را از دست داده‌ایم ‌و رفتن‌ او فقط رفتن‌ یک انسان نیست، رفتن او رفتن‌ یک گنجینه است، کسی‌ که در شکل‌گیری تئاتر حرفه ای نقش داشته است.


مراسم تشییع زنده‌یاد داریوش اسدزاده


همت که اجرای مراسم را برعهده داشت در ادامه اعلام کرد که داریوش اسدزاده کتابخانه خود را به خانه تئاتر اهدا کرده است.


در بخشی دیگر از این مراسم، ایرج راد با اشاره به اینکه با رفتن داریوش اسدزاده بخشی از تاریخ شفاهی هنر ایران را از دست داده‌ایم، گفت: او با بزرگان فراوانی مثل عبدالحسین نوشین و سیدعلی نصر کار کرد و خاطرات زیادی از او مکتوب شده که در کنار هزار و ۸۱ کتاب به خانه تئاتر اهدا شده است و خانه تئاتر با دل و جان از آنها حمایت می‌کند.


مراسم تشییع زنده‌یاد داریوش اسدزاده


رئیس هیئت مدیره خانه تئاتر گفت: هرگز نشنیدم داریوش اسدزاده درباره خصلت بدی در همکاران و هنرمندان دیگر سخن بگوید و همیشه به نیکی از دیگران صحبت می‌کرد. او آشنایی کامل با هنر بازیگری در ایران و خارج از کشور داشت.‌


مراسم تشییع زنده‌یاد داریوش اسدزاده


راد افزود: اسدزاده شاخ شمشادی بود که من هرگز او را در قامت پیرمرد ندیدم‌ و رفتن هنرمندانی مثل او بی‌بازگشت است و امیدوارم برای جوان‌ترها الگویی باشد. اعتبار او اعتبار ما و اعتبار هنرهای نمایشی این مملکت است.


وی در پایان گفت: او دوست داشت ‌یک قرن زندگی کند و تقریبا به این آرزو دست یافت اما مهمتر این است که ببینیم در این قرن چطور زندگی کرد و باید تبریک گفت به کسانی که در دل او جا داشتند و از او بهره بردند و باید متاسف باشند کسانی که قدر او را ندانستند.


مراسم تشییع زنده‌یاد داریوش اسدزاده


در این مراسم اعلام شد که پنجشنبه ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ مراسم یادبود و ختم مرحوم اسدزاده در مسجد نور برگزار خواهد شد و سپس حجت‌الاسلام محمود دعایی نماز میت را بر پیکر این هنرمند ‌برای خاکسپاری ‌در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) خواند.‌


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب