دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 مرداد 1398 - 14:11
رئیس مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضائیه خبر داد؛

برگزاری فرآیند مصاحبه علمی و ارزیابی تخصصی متقاضیان دریافت پروانه مشاوره خانواده

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با بیان اینکه، آزمون و ثبت نام از متقاضیان دریافت پروانه مشاوره خانواده از ۲۶ تا ۳۱ مرداد ماه در حال برگزاری است، گفت: این اقدام در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده صورت گرفته است.
کد خبر : 411462
1397062414413138315368034.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی بهادری جهرمی، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: در راستای اجرای قانون حمایت خانواده و آیین‌نامه اجرایی آن مبنی بر صدور مجوز تشکیل مراکز مشاوره خانواده توسط مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده این مرکز اقدام به ثبت نام از متقاضیان دریافت پروانه مشاوره خانواده و برگزاری آزمون نموده است.


وی افزود: فرایند مصاحبه علمی و ارزیابی توان تجربی و تخصصی اولین دوره از متقاضیان به تعداد ۷۰۰ نفر از ۲۶ تا ۳۱ مرداد ماه در حال برگزاری است، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده طراحی این فرایند را مبتنی بر الگو‌های علمی متناسب با استاندارد‌های روز دنیا و نیاز‌های بومی کشور در این حوزه انجام داده است.


بهادری جهرمی با بیان اینکه در این فرایند افراد در چهار ایستگاه تخصصی با محتوا‌های مختلف و زیرنظر ارزیاب‌های متخصص در رشته‌های روانشناسی، حقوق و مددکاری اجتماعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، تاکید کرد: در فرایند مصاحبه و ارزیابی حضوری داوطلبان در سه حوزه مددکاری، روانشناسی و مشاوره حقوقی-مذهبی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و در هر گروه ارزیابی، اساتید مبرز از سه حوزه فوق حضور دارند.


رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه‌ قضائیه ادامه داد: در هر ایستگاه یکی از توانمندی‌های متقاضیان به شیوه علمی و با برگزاری کیس‌استیشن‌های مشابه‌سازی شده مورد ارزیابی قرار گرفته و هریک از متقاضیان حداقل از سوی هشت استاد یا متخصص مورد ارزیابی قرار گرفته و در شاخص‌های مختلف نمره می‌گیرد.


بهادری جهرمی گفت: سایر متقاضیان دریافت پروانه مشاوره خانواده و قبول‌شدگان آزمون در دوره‌های بعدی که زمان آن متعاقباً اعلام خواهد شد برای مصاحبه دعوت می‌شوند.


وی افزود: در شناسایی و دعوت از ارزیابان سعی شده از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های برتر کشور و نخبگانی که در این حوزه‌ها متخصص هستند بهره گیری شود. همچنین از ظرفیت‌های علمی موجود در بخش‌های مختلف مرتبط همچون سازمان بهزیستی یا نظام روانشناسی کشور بهره گرفته شده است.


رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه ادامه داد: در کیس استادی‌ها و ارزیابی‌هایی که طراحی شده است، تلاش گردیده از دستاورد‌های روز جهان بهره برداری شود و در عین آن که از الگو‌های روز استفاده می‌شود جهت ارزیابی ابعاد مختلف شخصیتی علمی و توانمندی‌های شخصی متقاضیان و اولویت‌هایی که در کشور مورد نیاز است برای توانایی مشاوره در زیست بوم فرهنگی کشور ما مدنظر قرار گیرد.


بهادری جهرمی یادآور شد: همچنین برای افزایش عدالت و برابری در ارزیابی‌ها الگو‌ها و فرمت‌های واحدی برای نمره‌دهی در اختیار اعضا قرار گرفته که مبتنی بر شاخص‌های از پیش طراحی شده نمره هر کسی در نظر قرار می‌گیرد تا مبتنی بر این موارد، نمرات نهایی و تایید نهایی را شاهد باشیم.


وی گفت: از نظر علمی و مبتنی بر همین نمرات اخذ شده هم سعی شده تا برنامه‌های کارآموزی و آموزش‌های بعدی را طراحی کرده و اگر نیاز به گذراندن پیش نیاز‌های آموزشی باشد مبتنی بر همین ارزیابی‌ها برنامه ریزی‌هایی صورت خواهد گرفت.


به گزارش میزان، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه ادامه داد: اگر سطح علمی شرکت کنندگان در برخی زمینه‌ها نیاز به تقویت داشته باشد تلاش می‌شود تا نتایج نهایی، انتخاب مشاورینی باشند که با بهره گیری از آن‌ها خیال دستگاه‌های قضایی راحت باشد تا وقتی خانواد‌ه‌های را ارجاع می‌دهد به یک مشاوره، در حد توان و هر چه بیشتر آن خانواده بتواند به آن‌ها کمک شود، در جهت ادامه و استمرار زندگی مشترک شان اگر امکان وجود داشته باشد و این که مشاوری انتخاب شود که با دلسوزی و در عین حال با تخصص و تجربه کافی بتواند مشاوره صحیح را به آن زوج اعطا کند.


بهادری جهرمی افزود: امیدواریم با دقت نظر در این زمینه و در این عرصه هر چه بیش از پیش نظام مشاوره و راهنمایی و رسالت خانواده‌ها در سطح کشور کمک کرد تا تقویت شود و مردم بتوانند به مشاوران و مراکز مشاوره قوه قضاییه به عنوان یک مرجع امین مورد اعتماد متخصص و کارآمد جهت حل مشکلات زناشویی شان نگاه کنند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب