بیشتر مدیران در شهرستان سجاس را زنان تشکیل میدهند/ آمارهای ارائهشده درباره کودکهمسری و اعتیاد سیاهنمایی است
فاطمه شعبانی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره حضور زنان در عرصههای اجتماعی شهر سجاس اظهار کرد: اکثر مدیران در شهرستان سجاس را زنان تشکیل میدهند و رشد مدیریتی زنان در شهرهای سجاس و خدابنده ستودنی است.
وی افزود: اگر واقعاً میخواهیم خانمها و خانوادهها توانمند شوند و توانمندسازی برای آنها صورت گیرد، باید باور کنیم که زنان میتوانند دوشادوش مردان در امور مدیریتی فعال باشند.
بخشدار شهر سجاس با گلایه از سیاهنماییهایی که درباره شهر سجاس در رابطه با افزایش اعتیاد، طلاق و کودک همسری عنوان شده است، گفت: اینگونه نیست که این موارد در شهر سجاس بسیار بالاتر از آمار کشوری باشد و به نظر میرسد چنین مواردی بیشتر سیاهنمایی است.
وی با بیان اینکه بحث کودک همسری را بیشتر در مناطق روستایی شاهد آن هستیم نه در همه مناطق، اظهار کرد: زنان شهرستان خدابنده و بخش سجاس کلاً زنان بسیار توانمندی هستند که کمیته امداد برای توانمندسازی سرپرست خانوار این روستاها حمایتهایی صورت داده است، خیلی از این زنان کارآفرین به خودباوری رسیده و موفقیتهایی هم داشتهاند، حتی خیلی از آنها یک تعداد هم زیرمجموعه و تحت پوشش حمایتیشان دارند.
بخشدار بخش سجاس با گلایه از بزرگنمایی وجود اعتیاد در این شهر عنوان کرد: آمار اعتیاد آنقدرها هم بزرگ نیست، اینجا شهری است که دارای مردم فرهیختهای بوده و وقتی یک آسیب کوچکی ببینند، آن هم برای کل شهر بزرگ است و معتقدند حتی یک مورد هم نباید باشد.
وی با بیان اینکه برای این شهر باید ایجاد اشتغال کرد گفت: آوردن سرمایهگذاران به منطقه بهترین راهکار است. سرمایهگذاران میتوانند از ظرفیتهای منطقه نظیر دامداری و کشاورزی استفاده کنند. الان از اهداف ما این است که فعالیتهای پاک در منطقه داشته باشیم تا جوانان به اشتغال روی بیاورند.
شعبانی ادامه داد: جلسات کانون کارآفرینی را با مدیران دستگاههای اجرایی برگزار کردیم تا بتوانیم برای اشتغال اقدامات لازم را صورت دهیم.
شعبانی با بیان اینکه در شهرستان سجاس نقش زنان پررنگ تر است گفت: بحث تبعیض جنسیتی نیست حضور زنان و نقشی که دارند تعیین کننده است.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/