اشتغالزایی در مناطق محروم روستایی در دستور کار قرار میگیرد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از بنیاد برکت، سعید جعفری در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر گفت: این نمایشگاه بهنوعی توانمندیهای جوامع روستایی و عشایری را به نمایش میگذارد و با توجه به مأموریت اصلی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) که محرومیتزدایی و کمک به توسعه، پیشرفت و آبادانی مناطق محروم و بهویژه روستاهاست و فعالیت پررنگ و مؤثرش در بیش از ۷ هزار روستای کشور، میتواند فرصت مغتنمی برای شناسایی جامعه هدف بنیاد در حوزه اشتغالزایی و پیشرفت و آبادانی باشد.
وی با اشاره به ایجاد ۳۰ هزار طرح اشتغالزایی در ۶ هزار روستای کشور در سال جاری با بیش از ۸۴ هزار شغل توسط بنیاد برکت، تصریح کرد: با توجه به نوع رویکردی که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به بحث محرومیتزدایی دارد و این مهم را با یک مدل و الگوی جامع دنبال میکند، چهارمین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر میتواند شرایطی را فراهم سازد که این مدل از قبل ارزیابی و اجراشده، به دیگر نهادها و علاقهمندان نیز عرضه شود و حتی در بوته نقد و بررسی کسانی که از مبانی نظری گرفته تا حوزه اجرایی در این زمینه فعال هستند، قرار گیرد.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با تأکید بر وجود یک نگاه سیستمی و شبکهای در این بنیاد در مقولهٔ ایجاد اشتغال خاطرنشان کرد: مدیریت بخش پشتیبانی و بازاریابی بنیاد برکت در طول برگزاری نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر، مذاکراتی را با تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان اقتصادی انجام میدهند تا بتوانیم کارآفرینان خود را با این پشتیبانان متصل و مرتبط کنیم. ازآنجاکه این نمایشگاه محل حضور و فعالیت صنوف و متخصصان مختلف است، میتواند یک نقطهٔ تلاقی برای کارآفرینان و فعالان عرصهٔ بازاریابی و صادرات باشد تا زنجیرهٔ اشتغال را کامل کنند.
جعفری درباره برنامههای بنیاد برکت برای فعالیتهای بیشتر در مناطق روستایی و عشایری گفت: بنیاد برکت در مجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) دارای برنامههای توسعه است که برنامهٔ سوم آن از نیمه امسال طراحی و تدوین میشود. در چشمانداز این برنامه، حضور فعالتر بنیاد در عرصه محرومیتزدایی در روستاها با رویکرد ایجاد اشتغال مورد تأکید قرارگرفته است. منظور، اشتغالی است که ضمن ایجاد یک معیشت پایدار برای متقاضی، اقتصاد منطقه را هم فعال کند و درمجموع، به رونق اقتصاد روستایی در سطح کشور نیز یاری رساند.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/