جای مبلغان برای تبیین حجاب به جوانان خالی است
زهرا خلیلی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره برنامههای حوزه علمی خواهران شهرستان خدابنده اظهار کرد: مبلغان خانمی که جزو اساتید دانشگاه در خدابنده محسوب میشوند در بسیاری از مسائل از جمله ازدواج روشنگری میکنند آنها با برگزاری جلسات مختلفی در مورد معیار انتخاب همسر، ازدواج دیرهنگام و یا ازدواج به موقع داشتن صحبت میکنند.
وی افزود: با توجه به همکاری و هماهنگی حوزه علمی خواهران خدابنده با کمیته امداد، این حوزه در زمینه ازدواج برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد برنامههای مختلفی برگزار میکند.
خلیلی اظهار کرد: همچنین پیش از این روحانیان آقا به روضهخوانی خانمها میرفتند که الان با توجه به تربیت طلبه خواهر در شهرستان، روضهخوانی خانمها با حضور خود خانمها طلبه انجام میشود.
وی درباره طرح فلاح امداد هم گفت: طرح فلاح امداد که از سوی طلبه خانمی از خدابنده ایجاد شده و بنابر قراردادی که با کمیته امداد به وجود آمده است، هر ساله حداقل 70 تا 80 مورد طلبه خانم به روستاها و مناطق دور میروند و در آنجا علاوه بر مددجویان کمیته امداد، سایر اقشار خانم را جمع کرده و در رابطه با مسائل زندگی برای آنها صحبت میکنند.
خلیلی با بیان اینکه علاوه بر طرح فلاح امداد طرحهای دیگری را با کمیته امداد همکاری میکنیم، افزود: طرح شوق زیارت و برگزاری کلاسهای کوتاه و ویژه آموزشی دیگر برنامههایی است که در آنجا اجرا میشود .
مدیر حوزه علمی خواهران خدابنده درباره فعالیتهای خود درباره حجاب گفت: جلسات پاسخگویی به شبهات حجاب و عفاف را برگزار میکنیم چرا که معتقدیم دخترهای جوان در مورد مسائل حجاب و پوششان اطلاعات کافی ندارند. علاوه بر پاسخگویی شبهات در مورد عفاف و حجاب، همایش و نمایشگاه حجاب را برگزار میکنیم .
وی افزود: مسئله بدحجابی باید برای جوانان تبیین شده و گفته شود. جای مبلغان برای مسائل حجاب خالی است. باید این مسائل با زبان خود جوانان تبیین شود تا آنها آن را متوجه شوند.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/