دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 مرداد 1398 - 18:28
رسولی خبر داد؛

عرضه محصول دانش‌‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه سوریه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از عرضه محصول دانش‌بنیان این واحد دانشگاهی در نمایشگاه كشور سوریه خبر‌ داد.
کد خبر : 410068
IMG-20190810-WA0006.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، اسحاق رسولی ظهر امروز در جلسه‌ای كه با حضور مدیر سازمان تعاون روستایی استان اردبیل برگزار‌ شد، اظهار كرد: شركت دانش‌بنیان واحد اردبیل در نمایشگاهی كه در سوریه و سپس عراق توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار خواهد‌شد، حضور خواهد‌ داشت.


وی ادامه داد: چراغ هوشمند با بالاترین بهره در كشور كه در شركت دانش‌بنیان واحد اردبیل تولید می‌شود در این نمایشگاه بین‌المللی در عرصه‌ دید بازدید‌كنندگان قرار خواهد‌ گرفت.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با یادآوری تجاری‌شدن 12 محصول دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: در كنار 10 محصول گیاهان دارویی و دو محصول شركت‌های دانش‌بنیان امسال پنج محصول جدید نیز وارد بازار خواهد‌ شد.


وی مهندسی معكوس سه محصول در واحد اردبیل را از كارهای ارزنده توصیف و بیان‌كرد: در حوزه كشاورزی نیز دانشگاه به تولید بذر و بهتر‌كردن نژاد آن توجه ویژه دارد.


رسولی به روش‌های كشت‌جدید كشاورزی در مقابل كشت‌سنتی جهت افزایش ارزش افزوده تأكید و افزود: در واحد اردبیل مزرعه دانش‌بنیان با نام مزرعه سبز فعالیت می‌كند كه از طریق آن 85 كارگاه خارج از دانشگاه پشتیبانی می‌شود.



نبودن صنایع تبدیلی و تكمیلی حلقه مفقوده در چرخه محصولات كشاورزی اردبیل است.


مدیر سازمان تعاون روستایی استان اردبیل، نبودن صنایع تبدیلی و تكمیلی را حلقه مفقوده در چرخه محصولات كشاورزی اردبیل دانست.


حمید صولت، سازمان تعاونی روستایی را بازوی بازرگانی وزارت كشاورزی مطرح و اظهار‌ كرد: بیش از 150 تشكل در حوزه تعاونی روستایی اردبیل فعالیت می‌كنند و عدم وجود صنایع تبدیلی و تكمیلی موجب تضعیف صنعت كشاورزی در این استان می‌شود.


وی تصریح كرد: توجه به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه، سازمان جهاد‌ كشاورزی، سازمان منابع طبیعی و مطرح‌كردن چالش‌ها و مشكلات در غالب پایان‌نامه‌های دانشجویی  و افزایش همكاری‌ها می‌تواند در بهبود وضعیت كشاورزی منطقه تأثیر‌گذار باشد.


مدیر سازمان تعاون روستایی استان اردبیل به جایگاه تولید محصولات كشاورزی استان و رتبه‌های اول، دوم و سوم بعضی محصولات در سطح كشور گفت: مشكلات اقتصادی و مالی كشاورزان، تغییر الگوی كشت، عدم برند‌سازی در محصولات كشاورزی و قیمت‌گذاری نامناسب باعث فروش محصولات كشاورزی به قیمت پایین‌تر می‌شود.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب