فرهنگسازی حجاب و عفاف مستلزم توجه ویژه به باورهای دینی اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بیضا، کارگاه آموزشی روشهای بسط و تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف ویژه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا با هدف آشنایی با فلسفه حجاب و عفاف، نقش حجاب در تحکیم خانواده، آشنایی با آثار اجتماعی و پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حجاب صبح امروز با تدریس صدیقه بحرانی عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی این دانشگاه برگزار شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا در این کارگاه آموزشی با بیان دیدگاه استاد شهید مطهری درباره حجاب اظهار کرد: حفظ حجاب و عفاف در جامعه بهطور قطع کمک بسیار بزرگی در ایجاد تحکیم خانواده و تقویت فرهنگ معنوی در جامعه میکند.
علیرضا ملایی افزود: برای فرهنگسازی حجاب و عفاف در جامعه باید توجه ویژهای به باورهای دینی و اسلامی شود و استادان در این فرهنگسازی نقش بسیار مهمی را برعهده دارند بهطوری که استادان در محیط کلاس درس نیز باید به آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی به تهاجم فرهنگی دشمنان به حجاب اشاره کرد و ادامه داد: دشمنان با تهاجم فرهنگی سعی در بیتفاوتکردن جوانان به مقوله حجاب و عفاف دارند که استادان و کارکنان باید نهادینهکردن فرهنگ اسلامی و تقویت اعتقادات و باورهای مذهبی دانشجویان را در دستور کار خود قرار دهند.
عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا نیز حجاب و عفاف را ضرورت زندگی معرفی و بیان کرد: فرهنگسازی حجاب و عفاف باید بهگونهای برنامهریزی و نهادینه شود که جوان درک کند، عفاف نهتنها نیاز بلکه ضرورتی مهم است که موفقیت و کامیابی زندگی را نیز به همراه خواهد داشت.
صدیقه بحرانی ادامه داد: پیامدهای مثبت فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی عفاف و حجاب در عرصههای مختلف زندگی و اثرات منفی آن در سستکردن بنیانهای اخلاق خانواده باید همواره مورد توجه قرار گیرد و با تبیین دیدگاه اسلام درباره عفاف و پوشش باید دستاوردهای مثبت آن برای جوانان بهطور صحیح تشریح و آموزش داده شود.
عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی واحد بیضا با استفاده از تحقیقات میدانی، موضوع عفاف و حجاب را از منظر روانشناسی و جامعهشناسی تشریح کرد و در پایان نقش رسانهها در غربیکردن جوامع و ضعیفکردن اعتقادات و باورهای دینی بهویژه در قشر جوان را مورد بررسی قرار داد.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/