استکبار جهانی درجهت فروپاشی کانون خانوادهها تلاش میکند
حجتالاسلام مهدی شریعتیتبار در گفتگو با خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا درباره سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) گفت: روز اول ماه ذیحجه سال دوم هجری قمری رخداد فرخندهای واقع شده است و آن ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) است که از قرائن، شواهد و روایات این چنین به نظر میآید که این ازدواج مقدس به امر الهی انجام شده است.
وی بیان کرد: حضرت زهرا(س) خواستگاران زیادی داشتهاند که هر زمان برای خواستگاری به محضر رسولالله(ص) میرسیدند، حضرت میفرمودند که هنوز از سوی خداوند در اینباره امری به من نشده و تکلیفی در این خصوص معین نگردیده است. درباره ازدواج فاطمه(س) وحی از سوی خداوند نازل نشده است، من در قبال این امر مهم مأموریتی ندارم. زمانیکه حضرت علی(ع) برای خواستگاری حضرت زهرا(س) به محضر پیامبر(ص) رسیدند، حضرت رسول(ص) موافق کردند و زمانی که با حضرت زهرا(س) درباره این ازدواج مشورت کردند، دختر پیامبر سکوت کردند و این جا بود که حضرت رسول فرمودند؛ الله اکبر رضایت در سکوت است.
مدیر گروه فقه و اصول بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی ادامه داد: از نظر قرآن کریم تشکیل خانواده و ازدواج با دو عنصر مودت و رحمت یعنی دوستی و عشق یکی از نشانههای عظمت خداوند است و این خانواده با ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) با محوریت مؤدت و رحمت الهی به امر پروردگار تشکیل شد که مایه بسیاری از خیرات و برکات الهی شد. در این خانه امام حسین(ع) و امام حسن(ع) و اهلبیت(ع) پرورش یافتند، این خانه سراسر نشانه و آیات بزرگ الهی بود. خانهای بود که برای قرون و اعصار دیگر مایه خیر و برکت شد.
وی درباره عظمت خانه دختر پیامبر(ص) بیان کرد: خانهای که در حد اعلا ویژگیهای یک خانواده الهی را دارا بود، خانه علی(ع) و فاطمه(س) است. پیامبر اکرم(ص) خانه علی(ع) و فاطمه(س) را یکی از برترین خانههایی میداند که خدا به آن عظمت بخشیده است در این خانهها ذکر خدا میشود. نور خدا در خانههایی است که خداوند بهآنها اذن داده که عظمت داشته باشند و خانه علی(ع) و فاطمه(س) این چنین بود.
شریعتیتبار در ادامه بیان کرد: از پیامبر سؤال شد که خانه علی(ع) و فاطمه(س) جزء خانههایی است که به اذن خداوند تشکیل شده است که پیامبر(ص) فرمودند بله این خانه برترین این خانههاست. پیامبر اکرم مدت مدیدی موقع نماز به در خانه علی(ع) فاطمه(س) میآمدند و میفرمودند؛ السلام علیک یا اهلبیت؛ خانه ایشان الگوی سلامتی و پاکی و عشق و مودت بود.
وی تصریح کرد: در خانه علی(ع) و فاطمه(س) فرزندانی مانند حضرت حسین و حسن(ع) و حضرت زینب(س) تربیت یافتند و بزرگ شدند این بزرگان در فرهنگ بشری بسیار مؤثر و راهگشای زندگی نسلهای آینده هستند. ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) برای جوانان ما الگویی بسیار مناسب و تأثیرگذار است.
شریعتیتبار ادامه داد: سادگی و کم هزینه بودن این ازدواج الگویی مناسب برای جوانان عصر حاضر است. در این دوران باید با توکل به خداوند و تأسی به خاندان اهل بیت(ع) و خصوصاََ حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) ازدواجی ولایی داشته باشند و در خانههایشان با ذکر خداوند عاشقانه زندگی کنند. در حال حاضر هزینههای ازدواج بسیار کمرشکن و سرسامآور است که میتوانند با الگو قرار دادن این بزرگواران زندگی ساده و الهی را آغاز کنند.
وی به سادگی ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه(س) اشاره کرد و گفت: حضرت علی(ع) برای هزینههای ازدواج، زره خود را در بازار فروختند و مبلغ آن را به رسول الله دادند و رسول الله نیز مقداری از این پول را به شخصی دادند تا برای حضرت زهرا جهیزیه بخرند. وقتی جهیزیه دختر رسول الله را آورند ایشان دیدند که اکثر وسایل خانه حضرت علی(ع) از سفال است و آنجا بود که دست به آسمان کردند و دعا کردند خداوندا برکت بده به خانهای که اکثر وسائل آن از سفال است. همین مسئله میتواند برای جوانان ما سرمشق و الگو شود که سادهزیستی در اویل زندگی بسیار کارگشا خواهد بود.
شریعتیتبار تأکید کرد: دشمنان انقلاب و استکبار جهانی با استفاده از ابزار رسانهای و فضای مجازی در پی از هم پاشیدن کانون خانواده است که در این جا خانوادهها با تأسی به ازدواجهای الهی مانند ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) شرایط را برای ازدواج فرزندان خود مهیا کنند تا خانوادههای ولایی و الهی تشکیل شوند و فرزندان پاک و صالحی را به جامعه تحویل دهند.
انتهای پیام/4072/4100/
انتهای پیام/