دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سرپرست گروه «ستاره قطبی»: موسیقی بانوان با ضعف در تبلیغات مواجه است

گروه «ستاره قطبی» به سرپرستی بهاره ایلچی عصرگاه امروز (بیست وهشتم بهمن ماه) در فرهنگسرای نیاوران و در بخش موسیقی بانوان به روی صحنه رفت.
کد خبر : 4084

بهاره ایلچی سرپرست گروه «ستاره قطبی» در حاشیه برگزاری این کنسرت در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا درباره این گروه گفت: «ستاره قطبی اصولا به سبک پاپ فعالیت می‌کند، منتهی ما سعی کرده‌ایم از بدو تاسیس تا امروز به مدد این سبک به اجرای زبان‌ها و گویش‌های مختلفی بپردازیم که هندی، انگلیسی، عربی، فرانسه، فارسی ازاین جمله به شمار می‌روند. درکنار آن نیز گویش‌های مختلفی چون آذری، لری، کردی و... را اجرا می‌کنیم.»


او اضافه کرد: «گروه ستاره قطبی یکی از معدود گروه‌هایی است که نه تنها در حیطه موسیقی بر روی انواع گویش‌ها و زبان‌ها تمرکز دارد که خوانندگی هر زبان را نیز یک هنرمند برعهده گرفته است. به‌عنوان مثال در این کنسرت، مهشید مولایی خواننده زبان هندی، فرناز ملکی خواننده انگلیسی، نازلی سلطان‌زاده خواننده عربی، ارکیده غفارپور خواننده فارسی و ماری روتسباتوا خواننده زبان فرانسوی ما به شمار می‌روند».


این هنرمند در پاسخ به این سوال که هدفتان از گنجاندن زبان‌ها و گویش‌های مختلف دراین گروه چه بوده است گفت: «تمام هنرمندانی که با ما دراین گروه کار می‌کنند دانش‌آموختگان هنرستان موسیقی هستند و تخصص آنها بر موسیقی کلاسیک استوار شده است. با این حال هدف ما از تشکیل این گروه، اجرای کارهای متفاوت در سبک پاپ بوده است. نمی‌خواستیم به‌عنوان گروه پاپ به ارائه کارهای تکراری بپردازیم و قصدمان ارائه قطعاتی به مخاطب بود که برای او جذابیت و تازگی داشته باشد.»


ایلچی در ادامه خاطرنشان کرد: «با این حال گنجاندن بخش موسیقی بانوان در جشنواره موسیقی فجر اتفاق خوشایندی محسوب می‌شود، حتی از این که بخش کودک امسال به جشنواره اضافه شده نیز خوشحالیم و تصور می‌کنیم بها دادن به این دو حیطه درسال‌های اخیر توانسته به جشنواره عمق بیشتری ببخشد.»


او اضافه کرد: «اگرچه جشنواره ضعف‌هایی هم دارد که مهم‌ترین آن در بخش تبلیغات است. با این که کمتر از یک ساعت به برگزاری کنسرت مانده اما هنوز عده زیادی از مخاطبان ما نمی‌دانند که گروه «ستاره قطبی» قرار است به برپایی کنسرت بپردازد. ضمن این که امیدوارم در دوره‌های آتی مجالی فراهم شود تا گروه‌های موسیقی پاپ نیز در بخش رقابتی حضور یابند و بتوانند با انگیزه بیشتری به اجرای برنامه بپردازند».


این هنرمند تصریح کرد: «در همه‌جای دنیا شرایط به این شکل است که به موسیقی پاپ یک کشور توجه زیادی نشان داده می‌شود و به‌نظرم جای آن است که در حین برگزاری جشنواره‌ها، گروه‌های موسیقی پاپ بیش از پیش مورد حمایت و توجه واقع شوند، به‌ویژه گروه‌هایی که قصد دارند به‌واسطه اجراهای تازه و مبدعانه مخاطبان را با موسیقی کیفی آشنا کنند».


گزارش: آزاده صالحی


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب