ایجاد مراکز مشترک رشد و فناوری آثار ارزشمندی را به دنبال دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، مهدی فتحالله ظهر امروز در جلسه دیدار و گفتگویی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قدس برگزارشد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در کنار مأموریتهای آموزشی و پژوهشی خود تلاش دارد با ایجاد مراکز مشترک رشد و فناوری تعامل و همکاری بخش صنعت با دانشگاه را تقویت کرده و فاصله بین این دو حوزه را برای رسیدن به اهداف هر دو مجموعه به یکدیگر نزدیکتر کند.
وی افزود: امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و شهرکهای صنعتی در نشست و بازدیدهایی که از ظرفیتهای مراکز یکدیگر داشتهاند به توافقات و نتایج خوبی دستیافتهاند و امیدواریم با عملی شدن مصوبات مطرحشده پیامدهای خوبی را در حوزههای کسبوکار، تولید و صنعت داشته باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس گفت: ایجاد مراکز رشد و راهاندازی مراکز مشترک فناوریهای نوین در درون مراکز رشد بهمنظور طرحی و ارائه استاندارهای علمی، سامانه تشخیص آسیبها و شناسایی نیازهای منطقه، تدوین طرح تحقیقات صنعتی میتواند در عبور از بحرانهای تحریم در کشور به جامعه کمک کند؛ بنابراین باید سامانههای تشخیص نیازمندی منطقه و هستههای فناور برای حل مسئله را تشکیل دهیم.
قاسمی پیربلوطی معاون آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد قدس نیز برخی از اقدامات و ظرفیتهای خوب دانشگاه در حوزههای آموزشی، تحقیقات در بخش علوم کشاورزی، پژوهش و توسعه تولیدات بخش صنایع غذایی و محصولات کشاورزی را معرفی کرد.
مدیرکل دانشبنیان وزارت بهداشت نیز بیان کرد: متأسفانه یکی از مشکلات اساسی که امروز در حوزه صنعت و دانشگاه با آن مواجه هستیم نیاز نداشتن دانشگاه و صنعت به یکدیگر است؛ چراکه صنعت تولید خود را عرضه و به فروش میرساند و دانشگاه نیز طبق ضوابط، کارآموزشی و پژوهشی خود را دنبال میکند.
حسین وطنپور افزود: در شرایط فعلی ابتدا باید فرصتها را بشناسیم و نیازسنجی کنیم در چنین شرایطی نیروی کار موجود با ورود به حوزه صنعت میتواند تحول چشمگیری را در زمینه تولید و اشتعال به همراه داشته باشد که برای هر دو مجموعه مفید است و بسیاری از مشکلات را از پیش رو خواهد برداشت.
وی تصریح کرد: میتوانیم با ایجاد کارگاه در مراکز رشد در بخش صنعت با جمعآوری اتومبیلهای اسقاطی اقداماتی در زمینه بازیابی تولیدات انجام دهیم و با تعمیر و تولیدات و بازیابی برخی تجهیزات در مقابل تحریمها مؤثر باشیم.
مدیرکل دانشبنیان وزارت بهداشت در زمینه فناوریهای جدید اقدامات نخبگان دانشگاه و صنعت در زمینه تولید کیتهای بویایی، داروهای ضدسرطان، آنتیبیوتیکها، سامانههای تشخیص اماس، زخمهای دیابتی و طب سنتی را نام برد.
وطنپور گفت: ما در زمینه تشکیل هستههای فناور، گروههای صنعتی در مقوله گیاهان دارویی، در حوزه سلامت و بهداشت ایجاد فرصتهای مطالعاتی بهمنظور شناسایی نیازهای منطقه و بهرهبرداری از فرصت مطالعاتی آماده همکاری با دانشگاه هستیم.
وی اظهار کرد: خوشبختانه شهرستان شهر قدس با توجه به نزدیکی به استان تهران و داشتن مراکز تولیدی و صنعتی قابلیت سرمایهگذاری برای نزدیک شدن صنعت و دانشگاه را دارد و باید با شناسایی ایدهها و حمایت از ظرفیتها برنامههای خود را برای به ثمر رسیدن ادامه دهیم.
انتهای پیام/4121/
انتهای پیام/