دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دبیر انجمن برق کشور: افزایش قیمت حامل‌های انرژی خنثی شده است

دبیر انجمن برق کشور با بیان اینکه عزم جدی برای متعادل کردن قیمت‌ حامل‌های انرژی در کشور وجود ندارد، گفت: درآمد حاصل از افزایش قیمت حامل‌های انرژی در سال‌های گذشته بابت یارانه‌ها از وزارت نیرو دریافت شد که به همین علت کمک چندانی به صنعت برق نکرد.
کد خبر : 40694

علیرضا کفش‌کنان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با تاکید بر اینکه برای تعیین قیمت حامل‌های انرژی باید فکری اساسی بشود، افزود: از طرفی دولت با مشکل کمبود نقدینگی مواجه است، اما درآمدهای صنعت برق هم پوشش هزینه‌های آن را نمی‌دهد.


وی تصریح کرد: به عقیده من اگر قیمت حامل‌های انرژی بالا برود، فشار چندانی بر مردم وارد نخواهد شد، چرا که مصرف‌کننده با افزایش قیمت به دنبال مدیریت مصرف خود و استفاده از لوازم و تجهیزات کم‌مصرف خواهد بود.


کفش‌کنان با تاکید بر اینکه میان رقم واقعی قیمت تولید برق و میزان فروش آن به مصرف‌کننده فاصله زیادی وجود دارد، اظهار کرد: مجلس با افزایش قیمت حامل‌های انرژی در سال 84 مخالفت کرد و با این اتفاق در واقع شکاف میان درآمد و هزینه‌های صنعت برق در سال‌های بعدی بیش‌تر شد.


دبیر انجمن برق کشور تاکید کرد: برای جبران شکاف درآمد و هزینه صنعت برق یا باید قیمت‌ها افزایش یابد و یا دولت از محل اعتبارات خود به این صنعت کمک کند که این امر با مشکلات مالی موجود امکان‌پذیر نیست.


وی درباره افزایش قیمت خرید برق نیروگاه‌های تجدیدپذیر نیز گفت: قیمت خرید تضمینی برق تولیدی از طریق نیرگاه‌های خورشیدی به رقم 977 تومان در هر کیلووات ساعت رسیده است که در صورت ادامه این روند یقینا انگیزه لازم برای سرمایه‌گذار بیش‌تر می‌شود.


کفش‌کنان خاطر نشان کرد: اگر چه قیمت برق خریداری شده از این نیروگاه‌ها مناسب شده است، اما دولت و وزارت نیرو پولی برای پرداخت برق خریداری شده ندارند، بنابراین این اقدام هم در نگاه کلان کمک چندانی به صنعت برق کشور نمی‌کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب