دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مظفری در گفتگو با آنا:

قدردانی از چهره‌های علمی در زمان حیات کمترین کار دانشگاه‌ها است

مدیر گروه علوم ارتباطات و دانش‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گفت: قدردانی از چهره‌های علمی در زمان حیات کمترین کاری است که دانشگاه‌ها می‌توانند انجام دهند.
کد خبر : 406656
افسانه.jpg

افسانه مظفری در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباه برگزاری موفقیت‌آمیز مراسم یادبود علی سمیعی استاد برجسته حوزه ارتباطات گفت: علی سمیعی پس از بازنشستگی زودهنگام از دانشگاه علامه طباطبایی به گروه علوم ارتباطات و مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات پیوست.وی در زمینه فلسفه علوم ارتباطات و مطالعات انتقادی یک عالم تمام عیار بود.


وی با اشاره شاخص‌های انسانیت و فروتنی علی سمیعی افزود: سمیعی از لحاظ تراز علمی به یورگن هابرمارس ایرانی مشهور بود و  به موجب دیدگاه‌های عمیق در مطالعات انتقادی و علوم سیاسی با آن دانشمند آلمانی صاحب سبک مقایسه می‌شد. وی فردی ازخود گذشته، متواضع و با اخلاق بود که از قید و بند معیارهای مادی رهایی جسته بود و تمام وقت خویش را به تربیت دانشجویان متخصص فدا کرده بود.


مدیر گروه علوم ارتباطات و دانش‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اظهار کرد: سمیعی سال‌های پایانی زندگی خود را به تنهایی در ایران می‌گذراند و استادان بزرگی چون پروفسور ساروخانی و پروفسور فرهنگی دائماً از تنهایی وی ابراز نگرانی می‌کردند، با این حال سمیعی بیشتر اوقات خویش با دانشجویان برای رفع ابهامات علمی سپری می‌کرد.


مظفری با بیان اینکه سمیعی غریبانه دار فانی را وداع گفت، بیان کرد: به‌پاس تلاش‌های این استاد فرزانه، تعدادی از اعضای هیئت علمی گروه ارتباطات و مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات به دنبال برگزاری مراسمی برای بزرگداشت یاد و خاطره سمیعی بودند که با استقبال سایر دانشجویان، استادان، همکاران گروه و علاقه‌مندان وی نیز روبرو شد. خاطره‌نگاری و بازگویی سوابق علی سمیعی برای تجربه‌اندوزی و درس‌آموزی دانشجویان نیز بسیار آموزنده بود.


وی خاطرنشان کرد: با اینکه قدردانی از استادان و چهره‌های مطرح علمی در زمان حیات آنها بسیار ضروری است ولی بعد از درگذشت آنها آثار به جا مانده از این چهره‌ها نیز بسیار ارزشمند است که برگزاری یادبودهای ملی در راستای قدردانی خالی از لطف نیست. قدردانی از چهره‌های علمی در زمان حیات کمترین کاری است که دانشگاه‌ها می‌توانند انجام دهند.


گفتنی است سینا فروزش رئیس دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات، باقر ساروخانی چهره ماندگار حوزه علوم ارتباطات و افسانه مظفری مدیر گروه علوم ارتباطات و دانش‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سخرانان مراسم یادبود علی سمیعی در حضور دانشجویان، استادان و علاقه‌مندان به آن استاد برجسته بودند.


انتهای پیام/4107/4116/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب