دارورسانی سریع و بدون درد با تولید دستگاه میکرونیدل
امیرحسین عباسی، مدیر فنی این تیم استارتآپی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره این محصول گفت: یکی از محصولات این مجموعه دستگاه میکرونیدل به صورت خودکار و پیوسته است. در حال حاضر آخرین روش داروسازی پوستی تحت عنوان میکرونیدل است که مزایای زیادی دارد؛ این روش برای افرادی که ترس از تزریق دارند میتواند مورد استفاده قرار گیرد. پس از استفاده نیز آلودگی به جای نمیگذارند. همچنین برای تزریق نیاز به نیروی متخصص ندارند.
این پژوهشگر درباره میکرونیدلها اظهارکرد: میکرونیدلها یک تعداد سوزن در ابعاد میکرون با ارتفاع کمتر از یک میلی متر و با نوک تقریبا ۲ صدم میلی متر (۲۰ میکرون) هستند که به صورت آرایه ۵ در ۵ یا ۱۰ در ۱۰ کنار هم قرار گرفته و حامل دارو هستند.
وی افزود: کاربر با قراردادن میکرونیدل روی پوست و ایجاد یک فشار کوچک_ که دردی به همراه ندارد_ میتواند دارو را بدون نیاز به پرستار به بدن خود تزریق کند. دارو نیز در کمتر از نیم ساعت در بدن اثر خود را میگذارد.
وی عنوان کرد: معمولا فرایند تولید پچهای میکرونیدل در دستگاههای سنتی بیش از یک روز زمان میبرد، اما با دستگاه رومیزی این شرکت فرایند تولید پچهای میکرونیدل تنها طی ۱۵ دقیقه انجام میشود.
وی تصریح کرد: اکنون در دنیا این دستگاه در ابعاد صنعتی تولید میشود به همین دلیل یک دانشجو و متخصص داروساز برای انجام کارهای تحقیق و توسعه نمیتواند نسخه آزمایشگاهی رومیزی داشته باشند از اینرو تولید دستگاه میکرونیدل با ابعاد رومیزی و کوچک_که همه قطعات در کنار هم قرار گرفته اند_ از نوآوریهای جهانی برخوردار است.
عباسی گفت: نوآوری دیگر مربوط به شکل فرایند تولید است. تعداد پروسه تولید میکرونیدل صنعتی در یک مرحله انجام میشود، اما فرایند تولید این دستگاه چند مرحله است و کاربر میتواند به مراحل مختلف دسترسی داشته باشد و تغییراتی در ماده مصرفی (دارو یا پلیمر) داشته باشد.
مدیر فنی این تیم استارتاپی خاطرنشان کرد: دستگاه تولیدی دیگر این مجموعه، نانو حاملهای دارویی است. این دو سامانه داروسازی (داروسازی با نانو) و میکرونیدل میتوانند مجزا یا در ترکیب با یکدیگر استفاده شود؛ نانو دارو میتواند با استفاده از میکرونیدل وارد پوست شود. استفاده همزمان این دو سامانه دارویی در دنیا بسیار نادر است.
انتهای پیام/